Zamanla midede kuculuyor.Daha az yiyor insan .Ben bugün az yediğim halde kendimi çok yedim hissediyorum.Valla zor iş kilo vermesi boravo bizlere .Azimli sabırlı olmak çok önemli bu işte.Resmen nefsimize savaş açıyoruz.Bende bugün 2 öğün yedim toplamda öğlen yemeğini taa 5 de yedim acıktığım içinde biraz fazla yedim sanırım midem şişti yoğurt çorbası tavuklu bulgur pilavı nohut ve yoğurt yedim biraz öncede Türk kahvesi içtim artık yatana kadar sudan başka bişey yiyip içmem:)
600 kalori çok az değil miKızlar ben bugün toplamda 600 kalori aldım.Ama karnım küp gibi o kadar tokum ki .Öğlen de saat 3 gibi etli patlıcan musakka ve yanında havuç,dereotu,kıvırcık salatası .Başka hiç bir şey yemedim.Sanirim alıştım artık.
Yok ben normalde 900 1000 arası alıyorum.Bugun ne olduysa canım bir şey istemedi.Ama az önce 3 tane kendim yaptım salatalık ve erik turşusu yedim canım çok istedi.Birde bir avuç bile değil ay çekirdeği yedim .Valla bugün bende anlamadim.600 kalori çok az değil misağlıklı bir şekilde kilo vermek için 1200 kalori civarı almamız gerekiyor diye biliyorum canım. Dikkat et bünyen zayıf düşmesin ramazan öncesi
Ay iyi o zaman ya. Ben böyle iştah kesilmesi yaşayınca ki genelde yaşamamYok ben normalde 900 1000 arası alıyorum.Bugun ne olduysa canım bir şey istemedi.Ama az önce 3 tane kendim yaptım salatalık ve erik turşusu yedim canım çok istedi.Birde bir avuç bile değil ay çekirdeği yedim .Valla bugün bende anlamadim.
Meyve falan ye çok işe yarıyor.Hedefin nedir? Hem daha yeni doğum yapmışsın çabuk gider ..Hiç bunaltma kendini.Hem daha çok gençsin önlemini erken almış oluyorsun .İyi yapıyorsun.
Bende 38 olmak istiyorum . Maalesef hemen olmuyor işte.Cok sabırlı azimli olmamız gerek .Ben şu 64 u bir görsem daha çok heveslenicem .Görürüz inşallah.72 kiloyum 60 a inmek istiyorum 40/42 beden giyiyorum 38 olmak istiyorum tekrar
Tabi ki ondan .Ben dün tartildim 67.9 idim.Bu sabah 69 geldim.Adetime 4 gün var karnında şiş zaten .Sen yinede dikkatli beslen .adet sonrası gidiyor.Ben su anda dikkat etmeye çalışıyorum.Kızlar adetim bir hafta geçti ondan dolayı karnım sis sanki tartida ondan mi fazla cikiyorum
Yaşım 38 valla su anda ilk hedef.66 ikinci 64 üçüncü 60 en son hedef 55 ama tabi 55 su anda benim için çok uzakta.En azından 60 a dusersem ikinci çocuk istiyoruz.Kismet olursa . Çünkü yaşım daha fazla ilerlemesin istiyorum.Yani temmuza kadar 60 olmak istiyorum.Daha var ama bu kilolar hemen gitmiyor işte.İnşallah canım yaş ve hedef kac
Dün hedef kalori 500 du ama dayanamadım küçük parca helva yedim 600 oldu ödem yapıyor diye çay bile içmiyorum saat 10 da da yatıyorum ki belki dayanamam diye bugün de türk kahvesi ile başladım öğlen kabak çorbası saat 5 de de ıspanak yemeği ve yoğurt yiycem bol yeşillik ileTabi ki ondan .Ben dün tartildim 67.9 idim.Bu sabah 69 geldim.Adetime 4 gün var karnında şiş zaten .Sen yinede dikkatli beslen .adet sonrası gidiyor.Ben su anda dikkat etmeye çalışıyorum.
iyi olur hamilelikten önce zayıflama çünkü hamilelikte kilo alınıyor sonra emzirme derken bn hamilelikte 7 kilo aldım emzirmede cok aldım sütüm azdi herşeyi denedim ki sütüm olsun diye çok olmadı mamsyla 7 ay emdi ama bn sistim tabi ki bide hamilelik te son güne kadar bulantim vardı 43 . Haftada doğum yaptım acısını çıkardım anliycan su anda tatlı tatlı yemenin sonucunu yaşıyorumYaşım 38 valla su anda ilk hedef.66 ikinci 64 üçüncü 60 en son hedef 55 ama tabi 55 su anda benim için çok uzakta.En azından 60 a dusersem ikinci çocuk istiyoruz.Kismet olursa . Çünkü yaşım daha fazla ilerlemesin istiyorum.Yani temmuza kadar 60 olmak istiyorum.Daha var ama bu kilolar hemen gitmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?