Sadece zayiflayalim

Ben daha henüz yataktan kalkamis bir vaziyetteyim..
Şiş vucudumla bakalım ne çıkacak tartıda..
Tabi adetime 4gun var erken olmazsam, belim kasigim o kadar ağrıyor ki... Umarım fazla çıkmam..

Tabi adetime 4gun var erken olmazsam, belim kasigim o kadar ağrıyor ki... Umarım fazla çıkmam..
Bence regl öncesi ve sonrası tartımlara hiç kafayı takmayalım. Ben aslında aynadaki görüntümü önemsiyorum tartı sadece araç

Geçmiş olsun canım .Önce sağlık tabiki.

Benimde 4 gün var .Bugün 69 geldim.Dun 67.9 dum.Bir haftada bir kilo vermeye uğraşırken bir günde bir kilo aldım.Ama regliye yaklaşırken olduğunu biliyorum.Dun birde çok turşu yedim tuzdan sanırım ödem yaptım.Bugun tuza çok dikkat Edip fazla su icicem .Bakalım yarın ne gelicek.Aslinda en doğru kilo regli bittikten 2 gün sonraymis.İnternette öyle okumuştum.

Ben tartı almaya korkuyorum ewe komşudan alıp tartiliyorum ama alcam bı tane
Ben tartisiz zayıflamam mümkün değil her sabah rutin aç ve çıplak tartilip ona göre hareket ediyorum.Yoksa kendimi kaybederim diye korkuyorum.Hamile olduğumdan beri doğru dürüst tartilmadim.Tartilsaydim su anda kilo vermeye ugrasmazdim .

Bn kendimi kilolu görünce iyice saliyorum moralim bozuluyor

Bir o kaldı ama onu benim mide almaz .Sirkeli limonlu hadi neyse de karbonatlı olmaz.Yapmam mümkün değil.
Bnm deneyesim var yemekten sonra 1 bardak gunde 4 litreymis de onu yapamam ama yemekten sonra 1 bardak içince iyi olur gibime geliyor bu deniycem bakalım zayıflama için her yol mubahtir

Akıl dyor kalk ne kadar karbonhidrat yiyecek,tatlı varsa ye .Ama kizginliktan aklım diyor.Kalbim daha olumlu sakin ol sabırlı ol diyor.Hadi bakalım acaba hangisini dinliycem.

HADİ inşallah.

Eveettt dün 66.9du bugün
66.4..
Tabi tuvalete çıkamayan kısmı da atarsak, 66.1,,,
O Türkan yok mu o Türkan yine opturmedi dudaktan
Ben kalktım yeşil çay yaptım kendime.Offff adet olup biteydim.İyice sitrese girdin valla.Tebrik ediyorum canım.Aksamlari turşu yemem artık Bir dahaki regli zamanım en az siskinliklerle birlikte 65 olmak istiyorum.Cokkk sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…