yağ oranını nasıl ölçüyorsun canım?
Ölçüm yapan basküller var ya onla yapıyorum. Ben bu baskülü sallamazdım sadece tartım için kullanırdım. Bir ara bfite gittim baktım ki ölçümleri bunla alıyorlar. Sonra kıymete bindi bendeLafı ağzımdan aldın canim
Bence regl öncesi ve sonrası tartımlara hiç kafayı takmayalım. Ben aslında aynadaki görüntümü önemsiyorum tartı sadece araçBen daha henüz yataktan kalkamis bir vaziyetteyim..
Şiş vucudumla bakalım ne çıkacak tartıda..
Tabi adetime 4gun var erken olmazsam, belim kasigim o kadar ağrıyor ki... Umarım fazla çıkmam..
Marka model yazarmisin canım.Ölçüm yapan basküller var ya onla yapıyorum. Ben bu baskülü sallamazdım sadece tartım için kullanırdım. Bir ara bfite gittim baktım ki ölçümleri bunla alıyorlar. Sonra kıymete bindi bende
Merakla bekliyorum sonucuBen daha henüz yataktan kalkamis bir vaziyetteyim..
Tabi adetime 4gun var erken olmazsam, belim kasigim o kadar ağrıyor ki... Umarım fazla çıkmam..
Geçmiş olsun canım .Önce sağlık tabiki.gunaydin kizlar.1 haftadir grip oldugumdan birak spor yapmayi yemek bile yapamadim.haliyle yediklerime dikkat edemedim.ancak bebegime bakabildim. @Mirac440 bu hafta 68.9 ciktim. iyileseyim de tekrar spora basliyim insallah.siz naptiniz okuyamadim cok birikmis.iyi gidiyordur insallah herkesin.optummmm
Ben tartı almaya korkuyorum ewe komşudan alıp tartiliyorum ama alcam bı taneÖlçüm yapan basküller var ya onla yapıyorum. Ben bu baskülü sallamazdım sadece tartım için kullanırdım. Bir ara bfite gittim baktım ki ölçümleri bunla alıyorlar. Sonra kıymete bindi bende
Benimde 4 gün var .Bugün 69 geldim.Dun 67.9 dum.Ben daha henüz yataktan kalkamis bir vaziyetteyim..
Ben tartisiz zayıflamam mümkün değil her sabah rutin aç ve çıplak tartilip ona göre hareket ediyorum.Ben tartı almaya korkuyorum ewe komşudan alıp tartiliyorum ama alcam bı tane
Benimde 4 gün var .Bugün 69 geldim.Dun 67.9 dum.Bir haftada bir kilo vermeye uğraşırken bir günde bir kilo aldım. Ama regliye yaklaşırken olduğunu biliyorum.Dun birde çok turşu yedim tuzdan sanırım ödem yaptım.Bugun tuza çok dikkat Edip fazla su icicem .Bakalım yarın ne gelicek.Aslinda en doğru kilo regli bittikten 2 gün sonraymis.İnternette öyle okumuştum.
Bol bol su sudan tiksinecegim ha böyle giderse
Bn kendimi kilolu görünce iyice saliyorum moralim bozuluyorBen tartisiz zayıflamam mümkün değil her sabah rutin aç ve çıplak tartilip ona göre hareket ediyorum.Yoksa kendimi kaybederim diye korkuyorum.Hamile olduğumdan beri doğru dürüst tartilmadim.Tartilsaydim su anda kilo vermeye ugrasmazdim .
Bir o kaldı ama onu benim mide almaz .Sirkeli limonlu hadi neyse de karbonatlı olmaz.Yapmam mümkün değil.Karbonatlı su tüketen var mı ise yarıyor mu
Bnm deneyesim var yemekten sonra 1 bardak gunde 4 litreymis de onu yapamam ama yemekten sonra 1 bardak içince iyi olur gibime geliyor bu deniycem bakalım zayıflama için her yol mubahtirBir o kaldı ama onu benim mide almaz .Sirkeli limonlu hadi neyse de karbonatlı olmaz.Yapmam mümkün değil.
Sakın dinleme aklını öcü o öcüAkıl dyor kalk ne kadar karbonhidrat yiyecek,tatlı varsa ye .Ama kizginliktan aklım diyor.Kalbim daha olumlu sakin ol sabırlı ol diyor. Hadi bakalım acaba hangisini dinliycem.
HADİ inşallah.Benimde 4 gün var .Bugün 69 geldim.Dun 67.9 dum.Bir haftada bir kilo vermeye uğraşırken bir günde bir kilo aldım. Ama regliye yaklaşırken olduğunu biliyorum.Dun birde çok turşu yedim tuzdan sanırım ödem yaptım.Bugun tuza çok dikkat Edip fazla su icicem .Bakalım yarın ne gelicek.Aslinda en doğru kilo regli bittikten 2 gün sonraymis.İnternette öyle okumuştum.
Ben kalktım yeşil çay yaptım kendime.Offff adet olup biteydim.İyice sitrese girdin valla.Tebrik ediyorum canım.Aksamlari turşu yemem artıkEveettt dün 66.9du bugün
66.4..
Tabi tuvalete çıkamayan kısmı da atarsak, 66.1,,,
O Türkan yok mu o Türkan yine opturmedi dudaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?