Çocuk için tedavi görüyoruzGeçmiş olsun canım sorun ne acaba?
Önceki kilolar nasıl gittiyse bunlarda öyle gidicek .66 lar 70 lerden iyidir.İnsallah iki haftaya baya kilo vericez .Bende adet olucam benimde Siskinligim var.Elimden geldiğince tuza dikkat ediyorum Bol su içiyorum.Bide uzun süre bazı yiycekleri yemiyoruz ya birden yiynce de rahatsız oluyoruz.Ben 64 kiloyu görünce yavaş yavaş azar azar herşeyi yiycem.Ama akşam 5 e kadarAyy ben dün kızartma yedim ya hani.. aman Allah'ım ya spor yaparken midem o kadar ağrıdı ki , anlatamam.. .
O yüzden 20dk Leslie yaptım sadece..
Ben galiba bir kaç gün de, 66.9 ve 66.6 arası gidip gelirim.. olsun bu bile güzel..
Gidecek yaa. Galiba adette Olcam ya siskinlikte var..
Olur inşallah Rabbimin izniyle su güzel mübarek aylarda.Bizde düşünüyoruz.Çocuk için tedavi görüyoruz
Allah gönlüne göre versin inşallah.Çocuk için tedavi görüyoruz
İnşaallah İnsaAllah.. gidecek ya inanıyorum.. bu kadar gitti kalanı da gidecek inşaallah..Önceki kilolar nasıl gittiyse bunlarda öyle gidicek .66 lar 70 lerden iyidir.İnsallah iki haftaya baya kilo vericez .Bende adet olucam benimde Siskinligim var.Elimden geldiğince tuza dikkat ediyorum Bol su içiyorum.Bide uzun süre bazı yiycekleri yemiyoruz ya birden yiynce de rahatsız oluyoruz.Ben 64 kiloyu görünce yavaş yavaş azar azar herşeyi yiycem.Ama akşam 5 e kadar
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende Ocak ayında tedavi görmüştüm ilk tedavimdi hamile kaldım fakat bebeğim kese oluşturacak kadar üreyebilmişti sonra düşük yaptım ve geriye dondurulmuşum bile Yok hastanenin mağduruyuz inşallah tedavin güzel ilerlerÇocuk için tedavi görüyoruz
adet in gecikti belki ondan sistir diye düşünüyorum ama kilo veremedim gibi geri 72 oldum çok canım sıkıldı Gayet rahatım su anda yarım saat spor yapcam hava iyi olursa da yürüyüş kilo vermek istiyorumHoşgeldin hiç sok diyet falan sakın yapma çok zararlı.Yacas kilo ver kalıcı olsun bence .Ayrıca tekrar almıyorsun da .Hamur tatlı ve aşırı tuzdan uzak durduktan sonra zaten gidiyor.Birde akşam 5 ten sonra yemek olayin bitip sporda yaparsan çok rahat kalıcı kilo verirsin Başarılar diliyorum.
İnşallah ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor anca yaşayan biliyorCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende Ocak ayında tedavi görmüştüm ilk tedavimdi hamile kaldım fakat bebeğim kese oluşturacak kadar üreyebilmişti sonra düşük yaptım ve geriye dondurulmuşum bile Yok hastanenin mağduruyuz inşallah tedavin güzel ilerler
Kesinlikle doğru söylüyorsun yaşayan bilir zorluğunu bizi sadece bizler anlarızİnşallah ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor anca yaşayan biliyor
Bence sakin ve sabırlı olmalisin .Mutlaka kilo vericekdin sadece yemelerine dikkat ederim olur biter.Cok kafana takma yani.adet in gecikti belki ondan sistir diye düşünüyorum ama kilo veremedim gibi geri 72 oldum çok canım sıkıldı Gayet rahatım su anda yarım saat spor yapcam hava iyi olursa da yürüyüş kilo vermek istiyorum
spor yapmış kadar olmuşsun canım kolay gelsin.Kızlar merhaba, sabahtan giremedim bugün güya temizlikçi gelecekti sabah 8 de mesaj atmış gelemiyorum diyeson dakika ekildim. E ben de dünden beri dolap içlerini falan hallediyordum diğer işler de bana kalınca bugün yürüyüşe de çıkamadım. Öğle yemeğimi bile yeni yiyorum
Sabah minnak Bi tost yedim şimdi de Mercimekli bulgur pilavı ve yoğurt yiyorum.
Şimdiye kadar da 1 litre suyumu içtim.
Ay çok yorulmuşum
Neyse ki yatak odası ve mutfak kaldı bitirecem inşallah
Daha 21 yaşındayım 10 aylık oğlum var oncede düşük yaptım ilaç filan kullanınca kilo aldım şu anda tatlı krizine girdim oğlum lolipop yalıyor ağzımın suyu akıyor birşeyler yememek için tutuyorum kendimi saat besde yiyecegimBence sakin ve sabırlı olmalisin .Mutlaka kilo vericekdin sadece yemelerine dikkat ederim olur biter.Cok kafana takma yani.
Lolipop un Nesini canın çekiyor. Kuru üzüm kuru Kaysı filan yeDaha 21 yaşındayım 10 aylık oğlum var oncede düşük yaptım ilaç filan kullanınca kilo aldım şu anda tatlı krizine girdim oğlum lolipop yalıyor ağzımın suyu akıyor birşeyler yememek için tutuyorum kendimi saat besde yiyecegim
Aslında sevmem de şimdi kendimi sartladim ya herşeyi canım ister de bol su içtim atlattım kriziLolipop un Nesini canın çekiyor. Kuru üzüm kuru Kaysı filan ye
Çok teşekkürler. Ay bitti ama bende bittim. Farkettim de temizlikçiden hızlı yaptımspor yapmış kadar olmuşsun canım kolay gelsin.
Diyetisyen Bi arkadaşım var ona sormuştum Bi ara tatlı krizi gelince ne yapayım diye çünkü genelde ders çalışırken içim çekiliyor hemen tatlı arayışına giriyordumAslında sevmem de şimdi kendimi sartladim ya herşeyi canım ister de bol su içtim atlattım krizi
sağol canımDiyetisyen Bi arkadaşım var ona sormuştum Bi ara tatlı krizi gelince ne yapayım diye çünkü genelde ders çalışırken içim çekiliyor hemen tatlı arayışına giriyordum10 tane kara üzüm al 2 tane ye üzerine 1 bardak su bu şekilde hepsini bitir dedi. Ben bunu yapınca yemek bile yiyesim kalmadı. Sana da tavsiye ederim canım
Meyve falan ye çok işe yarıyor.Hedefin nedir? Hem daha yeni doğum yapmışsın çabuk gider ..Hiç bunaltma kendini.Hem daha çok gençsin önlemini erken almış oluyorsun .İyi yapıyorsun.Daha 21 yaşındayım 10 aylık oğlum var oncede düşük yaptım ilaç filan kullanınca kilo aldım şu anda tatlı krizine girdim oğlum lolipop yalıyor ağzımın suyu akıyor birşeyler yememek için tutuyorum kendimi saat besde yiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?