- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Valla süper darısı bizeSabah tartıldım 64,4 kg.
Canım birakma vücut kendini korumak için su tutuyor Muş zayıflama evresinde sen devam et başaracağızYine başa döndük geçen hafta verdiğim 1 kiloyu bu hafta geri almışım. 64.5 yine. Artık bıktım
Bence çok iyi valla ben 500 Gr gidince mutlu oluyorum şahsen.Bu şekilde devam et derim.Herkese günaydın kızlar
Sabah tartıldım 69.5 geldim. 70.4 ile başlamıştım 900 g kötü değil bence ayda 4 kilo yaparBi de ölçülerimi almıştım gögüs bel göbek kalça bacaklar ve kollar olarak toplam 14 cm incelmişim.
Vücut yağ oranım geçen hafta 33.2 idi şu an 32.9
Vücut su oranım 48.7➡49
Vücut kas oranı 17.7➡18
Siz nasıl yorumlarsınız bu tabloyu kızlar?
Bence fena değil
Kızlar size aynen katılıyorum.Bende bıktım ama biktigim halde inat ettim.O 64 kiloyu görmek istiyorum.Gerekurse aç kalicak artık.Zaten pek bir şey yemiyorum ama .Hadi bu hafta regli haftasına giriyorum diye kendimi avutuyorum.Yok iyice sinir oluyorum.Gitsin artık su kilolar ufff bıktık valla.Neyseki kilo almıyorum.
Çok güzel canım devam etHerkese günaydın kızlar
Sabah tartıldım 69.5 geldim. 70.4 ile başlamıştım 900 g kötü değil bence ayda 4 kilo yaparBi de ölçülerimi almıştım gögüs bel göbek kalça bacaklar ve kollar olarak toplam 14 cm incelmişim.
Vücut su oranım 48.7➡49
Vücut kas oranı 17.7➡18
Bence fena değil
bence süper 14 cm incelme 900 gr dan değildir galiba sporda yapıyormusun?Herkese günaydın kızlar
Vücut su oranım 48.7➡49
Vücut kas oranı 17.7➡18
Bence fena değil
yağ oranını nasıl ölçüyorsun canım?Herkese günaydın kızlar
Vücut su oranım 48.7➡49
Vücut kas oranı 17.7➡18
Bence fena değil
Lafı ağzımdan aldın canimyağ oranını nasıl ölçüyorsun canım?
O diyet nasıl canimBu hafta başka bi diyet denicem. Yoğurt hurma diyeti yapcam bugün başlıyorum. biraz vereyim yoksa kafayı yicem. Bakalım nasıl olacak 1 hafta sonra.
Sabirrrr valla beni arkadaşlar çağırıyor hiç kek poacalar tatlı kısır görecek havamda değilim dayanamaz yerim o yüzden yalnız takılıyorum oglusumla evdeyiz Anadolu TV yi açıp oynuyoruz ohhhh Neriman hergun bize gellllBen sabah türk kahvesi,ikisi bir arada içtim.Az öncede yoğurt kurumu yedim .Oglende etli patlıcan musakka ve yanında salata olucak.Aksam 5 gibi yoğurt kurum.Ama reglim olup bitene kadar kaçamak yapmak istemiyorum.Reglime 4 gün var 6 günde reglim sürse eder 10 gün inşallah kacamaksiz 10 gün geciririm.Valla hafta sonlarından korkuyorum,ya gelen oluyor,yada biz gidiyoruz.İster istemez yiyoruz.Bakalim ne olucak artık.
Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Geçen hafta sonu açıköğretim sınavlarım vardı yapamadım Bi de dün yapamadım. Ama o günlerde de bacak hareketleri yaptım.bence süper 14 cm incelme 900 gr dan değildir galiba sporda yapıyormusun?
oooooo süper valla 'keşke benim olsa ' (maşallah canım)Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Geçen hafta sonu açıköğretim sınavlarım vardı yapamadım Bi de dün yapamadım. Ama o günlerde de bacak hareketleri yaptım.
14 diyince çok gibi ama her bölgeden 1 2 derken bu rakam çıkıyor.
En çok göbek 7 cm, bel 4 cm incelme
evde tartın mı var yağ oranı oradanmı bakıyorsun?Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Geçen hafta sonu açıköğretim sınavlarım vardı yapamadım Bi de dün yapamadım. Ama o günlerde de bacak hareketleri yaptım.
14 diyince çok gibi ama her bölgeden 1 2 derken bu rakam çıkıyor.
En çok göbek 7 cm, bel 4 cm incelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?