Yiyecek yokBaşka bir şey yok mu
Mantıklı aslındaYiyecek yok
Senin içtiğin çay vardı mate mi neydi unuttum bıraktın mı onu artık nasıl olduO 64 tartıda görünecek o kadar.
Bence de dayanılsa mantıklı ama yapanlar da hurma yetiyo diyolar. Denemek lazımMantıklı aslında
Ben su anda günlük 500 /600 kalori almaya çalışıyorum bı hafta deniycem olmadı onuda denerimBence de dayanılsa mantıklı ama yapanlar da hurma yetiyo diyolar. Denemek lazım
nasıl dayanıyorsun canım.ben öyle yesem kesin bayılırımBen su anda günlük 500 /600 kalori almaya çalışıyorum bı hafta deniycem olmadı onuda denerim
Sabah sade türk kahvesi öğlen kalorisi düşük çorba veya yemek bol yeşillik akşam da aynısı ve bol su 500/600 kalori oluyor isde ara öğün bile yok bugün 3 .gunumnasıl dayanıyorsun canım.ben öyle yesem kesin bayılırım
dayanabiliyorsan vallahi tebriklerSabah sade türk kahvesi öğlen kalorisi düşük çorba veya yemek bol yeşillik akşam da aynısı ve bol su 500/600 kalori oluyor isde ara öğün bile yok bugün 3 .gunum
Şimdilik sıkıntı yok inşallah böyle devam ederdayanabiliyorsan vallahi tebrikler
Yok devam ediyorum yoğurdun içine katıp ama ne kilo aldım onunla ne veriyorum.Kisacasi onun pek bir etkisini göremedim.Simdi bu teff çayını aldım.Onun bitmesine bir kutu var .Diyorum onlar bitince mi başlasam Ramazan'dan sonra yoksa simdimi karar veremedim.Senin içtiğin çay vardı mate mi neydi unuttum bıraktın mı onu artık nasıl oldu
Benimde bugün ikinci günüm olucak aynen bende en fazla 600 oluyor.Ama canım istemiyor.Yani acikmiyorum.Yada artık açlığa alıştım galiba.Sabah sade türk kahvesi öğlen kalorisi düşük çorba veya yemek bol yeşillik akşam da aynısı ve bol su 500/600 kalori oluyor isde ara öğün bile yok bugün 3 .gunum
Etkisini göremediysen değiştirsen mi diğerine mi geçsen acabaYok devam ediyorum yoğurdun içine katıp ama ne kilo aldım onunla ne veriyorum.Kisacasi onun pek bir etkisini göremedim.Simdi bu teff çayını aldım.Onun bitmesine bir kutu var .Diyorum onlar bitince mi başlasam Ramazan'dan sonra yoksa simdimi karar veremedim.
Ben akşam yemiyorum.Bazen meyve havuç falan gecistiriyorum.Saat 3 gibi oğlumu alıyorum okuldan öyle yiyorum.Tani günde tek öğün .Sabah sadece kahve ve yoğurt kürü o kadar.Dolapta bir sürü sebzelerin var.Sebze diyetine girdim bende.İspanagim bitti.Bugun ve yarın patlıcan musakka var.Sonrada pirasaya gecicem .Tabi ekmeksiz ve pilavsiz.Akşama ne yapacaksınız kızlar
Öyleymi yapsam ki acaba yani bitmesini beklemeden mi .Yada hepsini birimi kullansam ay çok güldüm .Kendime bir şey olur diye korkuyorum.Halime çok gülüyorum.Etkisini göremediysen değiştirsen mi diğerine mi geçsen acaba
Ben kabak çorbası içeceğim de esime ne yapsam diye düşünüyorum yemek isdeyecek akşam ne yapsam acabaBen akşam yemiyorum.Bazen meyve havuç falan gecistiriyorum.Saat 3 gibi oğlumu alıyorum okuldan öyle yiyorum.Tani günde tek öğün .Sabah sadece kahve ve yoğurt kürü o kadar.Dolapta bir sürü sebzelerin var.Sebze diyetine girdim bende.İspanagim bitti.Bugun ve yarın patlıcan musakka var.Sonrada pirasaya gecicem .Tabi ekmeksiz ve pilavsiz.
ben bir kez deneyim dedim hurma tatlı ya yedikçe yiyesi geliyor insanın ben yapamadımBence de dayanılsa mantıklı ama yapanlar da hurma yetiyo diyolar. Denemek lazım
Hadi ya. Bi de ben deniyim bakalım nolcakben bir kez deneyim dedim hurma tatlı ya yedikçe yiyesi geliyor insanın ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?