Sadece zayiflayalim

Senin içtiğin çay vardı mate mi neydi unuttum bıraktın mı onu artık nasıl oldu
Yok devam ediyorum yoğurdun içine katıp ama ne kilo aldım onunla ne veriyorum.Kisacasi onun pek bir etkisini göremedim.Simdi bu teff çayını aldım.Onun bitmesine bir kutu var .Diyorum onlar bitince mi başlasam Ramazan'dan sonra yoksa simdimi karar veremedim.

Sabah sade türk kahvesi öğlen kalorisi düşük çorba veya yemek bol yeşillik akşam da aynısı ve bol su 500/600 kalori oluyor isde ara öğün bile yok bugün 3 .gunum
Benimde bugün ikinci günüm olucak aynen bende en fazla 600 oluyor.Ama canım istemiyor.Yani acikmiyorum.Yada artık açlığa alıştım galiba.

Etkisini göremediysen değiştirsen mi diğerine mi geçsen acaba

Akşama ne yapacaksınız kızlar
Ben akşam yemiyorum.Bazen meyve havuç falan gecistiriyorum.Saat 3 gibi oğlumu alıyorum okuldan öyle yiyorum.Tani günde tek öğün .Sabah sadece kahve ve yoğurt kürü o kadar.Dolapta bir sürü sebzelerin var.Sebze diyetine girdim bende.İspanagim bitti.Bugun ve yarın patlıcan musakka var.Sonrada pirasaya gecicem .Tabi ekmeksiz ve pilavsiz.

A Ben kabak çorbası içeceğim de esime ne yapsam diye düşünüyorum yemek isdeyecek akşam ne yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…