ben içiyorum canım faydası var.Karbonatlı su tüketen var mı ise yarıyor mu
canım maydanoz suyu kaynat iç ben içiyorum ödem atıyor ve regli olmana yardımcı olur.Ben kalktım yeşil çay yaptım kendime.Offff adet olup biteydim.İyice sitrese girdin valla.Tebrik ediyorum canım.Aksamlari turşu yemem artıkBir dahaki regli zamanım en az siskinliklerle birlikte 65 olmak istiyorum.Cokkk sinir oldum.
Turşu şişirir zaten.. benim şuan parmaklarım davul gibi .Ben kalktım yeşil çay yaptım kendime.Offff adet olup biteydim.İyice sitrese girdin valla.Tebrik ediyorum canım.Aksamlari turşu yemem artıkBir dahaki regli zamanım en az siskinliklerle birlikte 65 olmak istiyorum.Cokkk sinir oldum.
Medisana ps 512 canımMarka model yazarmisin canım.
kız Bir bardak içtim şanki biraz içim kalktıben içiyorum canım faydası var.
Fit Olcaz, zayıf Olcaz, mükemmel Olcaz ama en önemlisi sağlıklı olcaz.çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyin üstesinden geliriz bunu da atlatırız inşallahAkıl dyor kalk ne kadar karbonhidrat yiyecek,tatlı varsa ye .Ama kizginliktan aklım diyor.Kalbim daha olumlu sakin ol sabırlı ol diyor. Hadi bakalım acaba hangisini dinliycem.
tesekkkurler canım.Medisana ps 512 canım
çok mu attın acaba ben alıştım galiba bana normal geliyor.K
kız Bir bardak içtim şanki biraz içim kalktı
Bir bardak suya 1 çay kaşığıçok mu attın acaba ben alıştım galiba bana normal geliyor.
çok atmışşsın bir litreye 1 tatlı kaşığı en fazla at.Bir bardak suya 1 çay kaşığı
Tam canım sağolçok atmışşsın bir litreye 1 tatlı kaşığı en fazla at.
rica ederim canım.Tam canım sağol
Rica ederim canımtesekkkurler canım.
7gğn günde 3 öğün yoğurt ve her öğünde 7şer hurma yiyosun yorumları falan okudum aklıma yattıO diyet nasıl canim
Başka bir şey yok mu7gğn günde 3 öğün yoğurt ve her öğünde 7şer hurma yiyosun yorumları falan okudum aklıma yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?