Sadece zayiflayalim

canım maydanoz suyu kaynat iç ben içiyorum ödem atıyor ve regli olmana yardımcı olur.

Turşu şişirir zaten.. benim şuan parmaklarım davul gibi .
Hava isinsada yürüyüşe çıksam göbegim ortada toplandı ,, top gibi duruyor. Yani gobekten de gidiyor ama sıkılaşıp düzleşmesi lazım..
Gidecek yaaaaaaa inanıyorum

Akıl dyor kalk ne kadar karbonhidrat yiyecek,tatlı varsa ye .Ama kizginliktan aklım diyor.Kalbim daha olumlu sakin ol sabırlı ol diyor.Hadi bakalım acaba hangisini dinliycem.
Fit Olcaz, zayıf Olcaz, mükemmel Olcaz ama en önemlisi sağlıklı olcaz.çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz ve herşeyin üstesinden geliriz bunu da atlatırız inşallah

Saat 11de yürüyüşe çıktım yarım saat sonra önce yağmur yağdı dedim ki yağmur beni korkutamaz 1 dk sonra doluya dönünce tamam korktum diyip eve kaçtım. Ama eve gelince 15 dk leslie yaptım. Bugünlük yeter bence

Düşünmedim teff tohumlu çayı aldım orjinalmis GittiGidiyor dan aldım.63 TL 30 gunlukmus.Her gün aç karnına bir bardak bakalım nasıl olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…