allah baska dert vermesin tek derdimiz bu olsun insallah.hepimizin kandili ve cuması mübarek olsun kızlar.Kızlar ne farkettim biliyor musunuz 14 Şubat @ kadar o kadar çok sorunum var di ki kilom aklıma bile gelmiyor du şimdi bı baktım ki tek sorun kilom olmuş benim için o da kendimi üzecek kadar değil baya mutluyum yani
Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun hepinizin kandili ve cuma si mübarek olsunallah baska dert vermesin tek derdimiz bu olsun insallah.hepimizin kandili ve cuması mübarek olsun kızlar.
Ben kendimi bıraksam bir öğünde alırım 600 kaloriyi, nasıl duruyorsun o kadar az yemekle?Ben su anda günlük 500 /600 kalori almaya çalışıyorum bı hafta deniycem olmadı onuda denerim
Hadi gözün aydın darısı bizlere.Kızlar bugünkü kilom 61.9
Yalnız bugün akşam günüm var, hakkınızı helal edin
Hiç esirgemeyeceğim vuracam kırbacı vuracam kırbacı
Bakın bir deney yapacağım sizler için, kendimi feda ediyorum gerçekten çok iyiyim.
Acaba bir akşam delirmiş gibi yersek kaç haftalık diyetimiz boşa gider, deneyelim görelim
Kilo koruma denilen şeyi yine başaramayacağım belli ki
Allahıııım yiyip yiyip kilo almayım siz de beni linç edin inşallaaahHadi gözün aydın darısı bizlere.
Akşam ye ama Bi an düşün o pastaları börekleri yerken "ben bunları gece kızlara yazsam beni linç ederler mi" diye
Kız yok linç etmeyiz dua ederiz darısı bize diyeAllahıııım yiyip yiyip kilo almayım siz de beni linç edin inşallaaah
Sabır ediyorum canım zor ama dirayetli olmak lazım hele akşam 10 da bı kriz geliyor hemen uyuyorum o yüzdenBen kendimi bıraksam bir öğünde alırım 600 kaloriyi, nasıl duruyorsun o kadar az yemekle?
TAM da beni anlatmışsın canımyememem gereken şeyleri sıralarsam meyva dışında şekerli herşey makarna pilav yani tüm karbonhidratlar ve gün içinde 100 gramdan fazla et ee geriye ne kalıyo yeşillik 2 porsiyon meyve şekersiz içecekler ya kendi kendime soruyorum benden kat kat yiyen insanlar nasıl kilo almıyorlar tabagıma doğru dürüst yemek koymuyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ufak tefek atıştırıyorum doğrudur ama cok az bu göbek nerden geldi diye düşünüyorum hep bildim bileli kiloluyum hep dikkat ediyorum illa hiç yemicem ancak öyle veriyorum yani şöyle; sabah 1 yumurta 3 zeytin yarım dilimli kepekli ekmek çay diğer öğünlerde arada nescafeyle geçiştirirsem veriyorum hep böyle yaptıgımda muazzam kilolar verdim ama şimdi normal insanın yarısından az yesemde alıyorum.nasıl bi metabolizmam var imtihanım çok ağır
Tartilma dinin hiç olmasın .Ben sürekli tartiliriz bana iyi geliyor mesela kontrol ediyorum kendimi.Sende zayiflarsin.Madem az yiyorsun kilo alıyorsun.Acaba tahlil falan mı yaptirsan.tartılma fobim var ama 20 kg fazlalığım olduğunu düşünüyorum .kahvaltıdan sonra diğer öğünleri tatlandırıcılı sütlü kahve içince hertürlükilo veriyosun ama neden hayat bana bunu reva gördü anlamıyorum.herkez bana nekadar az yiyiyorsun diyor ama genede veremiyorum alıyorum doya doya bişey yediğimi neredeyse hiç hatırlamıyorum
Muhtemelen ya insülin direncin var ya da hipotroidin.Çünkü anlattığın durum normal gözükmüyortartılma fobim var ama 20 kg fazlalığım olduğunu düşünüyorum .kahvaltıdan sonra diğer öğünleri tatlandırıcılı sütlü kahve içince hertürlükilo veriyosun ama neden hayat bana bunu reva gördü anlamıyorum.herkez bana nekadar az yiyiyorsun diyor ama genede veremiyorum alıyorum doya doya bişey yediğimi neredeyse hiç hatırlamıyorum
Bı doktora git canım bı sebep vardır emin ol canını sikma tiroit lerini kontrol ettiryememem gereken şeyleri sıralarsam meyva dışında şekerli herşey makarna pilav yani tüm karbonhidratlar ve gün içinde 100 gramdan fazla et ee geriye ne kalıyo yeşillik 2 porsiyon meyve şekersiz içecekler ya kendi kendime soruyorum benden kat kat yiyen insanlar nasıl kilo almıyorlar tabagıma doğru dürüst yemek koymuyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ufak tefek atıştırıyorum doğrudur ama cok az bu göbek nerden geldi diye düşünüyorum hep bildim bileli kiloluyum hep dikkat ediyorum illa hiç yemicem ancak öyle veriyorum yani şöyle; sabah 1 yumurta 3 zeytin yarım dilimli kepekli ekmek çay diğer öğünlerde arada nescafeyle geçiştirirsem veriyorum hep böyle yaptıgımda muazzam kilolar verdim ama şimdi normal insanın yarısından az yesemde alıyorum.nasıl bi metabolizmam var imtihanım çok ağır
Maşallah diyelim o zamanKızlar ben de yazamadım ama iyi gidiyorum
Tabii ki kalori sayıyorum
1 kg kadar verdim kaldı 2 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?