Sadece zayiflayalim

2 gündür yazamıyordum yorgunluktan yoğunluktan. Bu sabah yulaf ezmesi süt ve ceviz yedim,uyanır uyanmaz hemen sade kahvemi içtim. Öğlen içinde okula taze fasulye ve yoğurt getirdim. Umarım bozmadan devam edip aksamda sporumu yapabilirim

Günaydın hanımlar benim bugün matcha çayında 3.gunum aslında tadı fena değil sanırım içinde kekikte var.Ben 1 çay kaşığı koyuyorum fincana sonra limon sıkıp üzerine sıcak su koyun sabah ve akşam içiyorum .Tabi karar vermek erken en son 69.7 idim .Bakalım bir hafta dolunca kaç kilo gelicem o zamana kadar reglimde biter kilom daha iyi belli olur diye düşünüyorum.Sakin pes etmeyelim kızlar valla ben pes edersem böyle bir daha baslayabilecegimi sanmıyorum açıkçası.

Günaydın hanımlar dün akşam 5 ten sonra yarım portakal ve yarım elma yemiştim kakaolu sabah aç uyandım ama kahvaltı yapamadım düştüm okul yollarına kahvaltı niyetine az ceviz leblebi ve hurma yedim bir tane öğlen de yeşil mercimekli havuçlu salata getirdim yanımda.Bu hafta sadece iki gün spora gidebileceğim il dışına çıkacağım çünkü düzenin bozulacak haftasonu

Olsun biraz dikkat etmeye çalışırsın sonra tekrar düzene girersin hiç bir şey olmaz .

Aynen bende bu seferde pes edersem bir daha asla yapamayacağımı düşünüyorum. Yıllardır bu şekilde 3 gün dikkat edip 4 gün bozmuş insanım,sonuç olarak hiç bir yere varamadım. Bakıyorum şu tlc deki adamlar 100 200 kilo veriyor benim vereceğim 20 kilo bisey diyorum kendime,inşallah bu sefer olacak inanıyorum

Bende o kanalı izliyorum .Halimize şükür ama ya olsun hiç bozma moralini vericem bu kiloları mecbur gidicekler yakamizdan inşallah yaza kilo vermiş cikariz

Kızlar ben regli zamanı hiç doymuyorum sanki bende mi bir tuhaflık var Sizede böyle oluyor mu .Tatlı istemedi canım şaşırdım .Unuttu galiba beynim tatlı yemeği .Ama karnım sürekli aç valla çok şaşırıyorum.

Ben de aynı sen gibiyim canım regl zamanı doymuyorum

Kızlar su gıdım gıdım zayıflamak ya beni sinir ediyor artık .Altı üstü 4 kilo gitsin istiyorum şimdilik ay bir türlü gitmiyor yapışmış sanki.

Evet hergun koşu bandında en az 40 dk yürüyorum .Ama su anda regli oldum o şekilde yapamıyorum nedense .Yoksa haftanın 5 günü düzenli yürüyüş yapıyorum.
Canım o koşu bandı ilk 15 dakika şeker oranını dengeliyor ilk 30 dakika kasları harekete geçiriyormuş yani faydasını görmek için en az 1 saat kullanmak gerekiyormuş spor hocam öyle dedi bana bilgin olsun

Canım o koşu bandı ilk 15 dakika şeker oranını dengeliyor ilk 30 dakika kasları harekete geçiriyormuş yani faydasını görmek için en az 1 saat kullanmak gerekiyormuş spor hocam öyle dedi bana bilgin olsun
Yok normalde 1 saat kullanıyorum ama bazen 40 dk oluyor.Cok teşekkür ederim.

Aynen biZim hoca da yarım saatten sonra yağ yakmaya başlar yarımdan sonra ne kadar yürürsen iyidir demişti

Aç mı içiyosun tok mu çayı? Faydasını gör de inşallah biz de alalım deneyelim

Aç mı içiyosun tok mu çayı? Faydasını gör de inşallah biz de alalım deneyelim
Aç içiyorum günde iki defa ama ben üç defa bazen iki defa içiyorum .Toz gibi zaten şu kaynatıyorum limon sıkıp taşımada alıştım valla kötü gelmiyor .1 çay kaşığı koyuyorum .Daha bir hafta olmadı .Eğer 69 u kirarsa ise ise yar demektir.İnsallah ise yarar mutlaka yazarim.

kızlar yaz geliyor bende rejime başlamak istiyom ama böyle etkili bir yöntem biliyor musunuz?
Hoşgeldin valla ben diyet yapmıyorum ama tatlı hamur makarna pilav bunlardan uzak durup akşam 5 ten sonra yemiyorum.Evet biraz yavaş gidiyor ama kalıcı olucagimi düşünüyorum.Diger türlü verdiğini alıyorum.Yani yiyerek zayıflamak istiyorum.Yok lahana yok elma ben bunlara inanmıyorum.Su anda regliyim doymuyorum.Ama bitince protein diyeti yapabilirim.Sabah ekmeksiz kahvaltı öğlen sadece haşlama tavuk gögsu yemeyi düşünüyorum.Birde haftanın 5 günü en az 40 dk yürüyorum .

Kadınlar kulübü yenilenmiş güzel olmuş giremedim bir süre .Nasıl gidiyor kızlar Ben bugün mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yoğurt yedim .

Kadınlar kulübü yenilenmiş güzel olmuş giremedim bir süre .Nasıl gidiyor kızlar Ben bugün mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yoğurt yedim .
Benim sanırım iyi gidiyor. Regl olmama rağmen tatlı isteğim yok . Sanırım iş beyinde bitiyor . Akşamları kellogsa yoğurt katıp yiyorum bu ara . Tok tutuyor . Sıkılana kadar öyle yapmayı düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…