Sadece zayiflayalim

Az önce limonlu eti form yedim.bir ceviz ve iki kayısı .Şimdide ikisi bir arada Nescafe içiyorum.Bari 700 kalori olsun diyorum.Ama anca 592 oldu.Biraz sonra yoğurt yerim .Canimda istemiyor yemek.

Az önce limonlu eti form yedim.bir ceviz ve iki kayısı .Şimdide ikisi bir arada Nescafe içiyorum.Bari 700 kalori olsun diyorum.Ama anca 592 oldu.Biraz sonra yoğurt yerim .Canimda istemiyor yemek.
Valla bende çorba içeyim dedim iki kaşık aldım bıraktım maydanoz yedim ve kekik çayı içtim 500 bile olmadı bugün

Artık biraz hızlı kilo vermek istiyorum.Takildim 68 yada 69 lara .Kalorimi regli olup bitene kadar 700 gibi almayı düşünüyorum.Regli zamanı daha hızlı çalışıyormuş metabolizma .Bende reglim bitince güzel bir sonuç görmek istiyorum açıkçası.64 kiloya düşene kadar gerekirse aç kalicam.Artik aylarca azar azar gitmesinden bende yoruldum.

Şimdi kızlar çok düşük kalorili diyet yaptığınız için vücut direnç gösteriyor ve kilo verilmiyor. Vücut harcayacağı karbonhidrat bulamadığında kasları enerji kaynağı olarak kullanıyor. Bence sağlıklı bir diyet için 1000 kalorinin altına düşmeyin. Yediklerinizde protein yok bile ki diyette protein çok önemli. Yanlış anlamayın vallahi direnciniz düşmesin, geri dönüşü olmayan şeyler olmasın. Tabi ki karar sizin

Canım ya çok sağol bende sana katılıyorum.Ama artık canıma tak etti .Ya Kasım ayından beri kilo vermeye cabaliyorum.Hadi ilaç kullanıyorum ondandır dedim.İki haftadır kullanmıyorum.Ya insanlar ne kilolar veriyor.Sinir oluyorum artık.Zaten inancın olsun canım bir şeyde yemek istemiyor.Cok şükür giydigimiz yakışıyor orda sorun yok.Artik tartıda da görmek istiyorum.

Bende karbonhidrat bulamadiginda neden yağları değilde kasları kullandığını anlamıyorum depo yağlar var bizde onları eritelim diye uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…