Boş ver morelini bozma bir hafta doyasıya ye 3 gün diyet yapKızlar 2 gündür çok abarttim yemeği.cok sık acikmaya başladım.kilo koruma daha Zor.herseyden az yeyim derken ipin ucu kaçıyor.yarin +1 e razıyım üstü olmasin o derece
Sakin pes etme vericez bu kiloları valla pes edersek hiç basaramayiz.Guzel kıyafetler bizi bekliyor.Ben tüm bol kıyafetlerimi belediye kutusuna attım.Gittim yeni aldım hatta biraz dar aldım onuda bollastirayim diyeMUCADELE HEP Bİ MUCADELE OFF
Öyle tabi pişman oluyor insan yedikten sonra ama onlar da çok mutlu Luk veriyor insana ya yedikce yiyesi geliyor insanın.Boş ver morelini bozma bir hafta doyasıya ye 3 gün diyet yapBirde hergun tartil bence .Ben çok uzun yıllar tartilmadigim için bunlar geldi başıma.Evde tartı var tabi totomu kaldiramadim. Şimdide kalkmis zayifliycam diye yirtiniyorum.Cok kızıyorum kendime bu zamana kadar sadece tatlı ve ekmek yemeseydim zayiflamistim.Ahhh bir daha tartilmadan durur muyum .Hergun her sabah aç ve çıplak ilk isim tartılmak.
Çok haklısın canım insan tartıda da değişimleri görmek istiyor biliyorum ben de öyle istiyorum. Şunu biliyorum aynada kendimi gördüğüm halim önemli. Yıllar yıllar önce 1 ayda 65ten 57ye düştüm. 1Ayda tam 8 kilo. Ve çok düşük kalori aldım. Kendimi toparlayana kadar 3 ay geçti. Ve kas yüzdem çok düşmüştü. Toyken böyle şeyler yapınca şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum. AA Bi de bebişCanım ya çok sağol bende sana katılıyorum.Ama artık canıma tak etti .Ya Kasım ayından beri kilo vermeye cabaliyorum.Hadi ilaç kullanıyorum ondandır dedim.İki haftadır kullanmıyorum.Ya insanlar ne kilolar veriyor.Sinir oluyorum artık.Zaten inancın olsun canım bir şeyde yemek istemiyor.Cok şükür giydigimiz yakışıyor orda sorun yok.Artik tartıda da görmek istiyorum.
Çünkü yağlar şeref yoksunuBende karbonhidrat bulamadiginda neden yağları değilde kasları kullandığını anlamıyorum depo yağlar var bizde onları eritelim diye uğraşıyoruz
Ben etmeye başladım bile kızlarBugün kandil kilo vermek içinde dua edelim birbirimize , araya sıkıştıralım
zaten bu konuda tescilkiyim bakma boyle yakindigima yeterince istiyorum sonusta silip silip baslayalamali tam 30 senem gecti buda gecer aldirmam:) aylardan nisan hatta 19 mu ne 10 gun burdan desek 39 gun mayis desek hadi haziranda desek en azindan onumuzde 60. 70 gun var yazjn ortasi baya formda oluruz simdi baslarsakSakin pes etme vericez bu kiloları valla pes edersek hiç basaramayiz.Guzel kıyafetler bizi bekliyor.Ben tüm bol kıyafetlerimi belediye kutusuna attım.Gittim yeni aldım hatta biraz dar aldım onuda bollastirayim diye
ya külliyen yanlis yazim hatalari yapmisim ya ben hizli yaziyim derkenzaten bu konuda tescilkiyim bakma boyle yakindigima yeterince istiyorum sonusta silip silip baslayalamali tam 30 senem gecti buda gecer aldirmam:) aylardan nisan hatta 19 mu ne 10 gun burdan desek 39 gun mayis desek hadi haziranda desek en azindan onumuzde 60. 70 gun var yazjn ortasi baya formda oluruz simdi baslarsak
Bizde bebiş istiyoruz .Ama kilo üzerine kilo almak istemiyorum.Oglumda çok kilo aldım.65 kilo ile hamile kaldım.87 doğuma girdim .Hamilelik şekerim vardı .Hep dikkatsiz beslendim.Yine aynı hatta düşmek istemiyorum.Cok şükür yinede bunun 5 kilosu çocuk su falan desek 82 den 68 e düştüm en azindanÇok haklısın canım insan tartıda da değişimleri görmek istiyor biliyorum ben de öyle istiyorum. Şunu biliyorum aynada kendimi gördüğüm halim önemli. Yıllar yıllar önce 1 ayda 65ten 57ye düştüm. 1Ayda tam 8 kilo. Ve çok düşük kalori aldım. Kendimi toparlayana kadar 3 ay geçti. Ve kas yüzdem çok düşmüştü. Toyken böyle şeyler yapınca şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum. AA Bi de bebişistiyoruz biz de o yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum ☺
Burdayım . Ne kadar soğuk donuyorum şuan..
bosver zaten halimden bis siz anlarsinizya külliyen yanlis yazim hatalari yapmisim ya ben hizli yaziyim derken
Bugünler de geçicek azcık sabırlı olalım lütfenMUCADELE HEP Bİ MUCADELE OFF
Hoşgeldin uzaklara kaybolmaBurdayım . Ne kadar soğuk donuyorum şuan..
Eşim pazar yapmıştı. Taze soğan dereotu maydanoz kabak c.biber ve havuç doğrayıp buzluğa attım.. tabi donarak..
Daha bir sürü işim var... Ama ben pert..
Bu arada Allah huzurlu sağlıklı yemenizi nasip etsin ellerine sağlık.Hoşgeldin uzaklara kaybolma
Canım ben eğer bu kiloyla hamile kalırsam doğum sonrası kendimi güzellik merkezine atıp lipoliz falan Allah ne verdiyse hepsini yaptırcamBizde bebiş istiyoruz .Ama kilo üzerine kilo almak istemiyorum.Oglumda çok kilo aldım.65 kilo ile hamile kaldım.87 doğuma girdim .Hamilelik şekerim vardı .Hep dikkatsiz beslendim.Yine aynı hatta düşmek istemiyorum.Cok şükür yinede bunun 5 kilosu çocuk su falan desek 82 den 68 e düştüm en azindan
Ya aşkolsun burda herkes birbirine iyi geliyor merak etmeYa begeniliyorum piskolojik delimi olmak lazim insanin psikolojisine iyi gelmek icin iyiki varsiniz tesekkur ederim ama baya geyik yaptim bakiyorum son derece ciddi ve sonuca odaklisiniz sulandirmiyim ben sayfalari cok geyik yaptim kusura bakmayin;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?