Sadece zayiflayalim

iOS
Kızlar daha uyamadinizmi .Hadi kalkın tartilin hergun tartilin dikkat etmenizi sağlıyor.Bu hafta sonları çok tehlikeli mümkün olduğunca dikkatli yiyin
Bn bı türk kahvesi içtim oglusumla eşime kaşarlı patatesli yumurta yapmıştım eşim üç dört çatal yedirdi bsy olmaz ye ölecek misin diyo neymiş şişman kadın ölü kadından iyiymiş

Yedin mi kizzzz

Katılabilirsin canım..
Neler yapiyosun,kaç kilosun, hedefin ne??
şuan 72.4 kiloyum hedef 62. Doğumlr sebebiyle aldım kilolarımı. 3 sene içerisinde 2 gebelik yaşadım birinde 16 birinde 14 kilo aldım. Normal şrtlarda standart kilom 62 dir. İkimci gebeliğin 12 kilosunu verdim ama ilk kilolar duruyor. Diyetisyene gittim perş günü. Güzel zorlAmayacak bi liste verdi. Dün ne güzel başlamıştım hiç fire vermedim derken kandil sebebiyle büyükler hamur kızartması yapmışlar akşAm dayanamadım yedim. Ama kendimi biraz rahatlatıyorum gün içerisinde listedeki ekmeklerden hiçbirini yemedim. . Daha regl olmadım doğum yapalı 8 ay oluyor. Boğazımı tutabilirsem emzirme kalori yakmak için büyük avantaj diyorlar

Bu sabah 350 kalori aldım.Bir türk kahvesi,bir adet ikisi bir arada içtim.Sonra oğlumla kahvaltı yaptım.Pastirmali yumurta,domates,salatalık,bir küp kaşar peyniri,5 adet zeytin ,5 adet kepekli küçük galete.Ben bu galeteyi a yuzbirden alıyorum.Ekmek tuketmeyip sadece sabahları üç beş tane ondan yiyorum.Doyuruyor.Tavsiye ederim

Ben 100 kalori filan aldım herhalde

Kızlar hadi pazartesi günü cumaya kadar yediklerimizi biraz daha azaltalim.Sadece cumaya kadar cumartesi pazar günleri de ödül günlerimiz olsun.Serbest olalım ne dersiniz.Hem zayiflariz hemde kilo korumuş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…