Sadece zayiflayalim

Kız 500 kalori alıyorum zaten öldürcen mi beni ben azaltmasam olmaz mı
Kızlar hadi pazartesi günü cumaya kadar yediklerimizi biraz daha azaltalim.Sadece cumaya kadar cumartesi pazar günleri de ödül günlerimiz olsun.Serbest olalım ne dersiniz.Hem zayiflariz hemde kilo korumuş oluruz.

Ben kahvalti yapmadım..
Dünden ezogelin çorbam vardı bir kepçe den biraz fazla onu içtim, yanına da bol yeşillikli salata yedim büyük bir kase, tabi kızımla beraber yedim..birtanede kandil simidi
Bugün battaniyenin altından cikmicam..
Akşama da yine çorba ,yumurtalı ıspanak yapicam..
Halim olursa tabi

Afiyet olsun canım

Cumartesi ve ben yine çalışıyorum. Akşam olsa da eve gitseydim. Battaniyem kumandamla ve çayımla buluşsaydım iyiydi

Kızlar ben çayı içtim.Su anda çok ciddi bir susama ,yada tokluk veya açlık yaşamıyorum.Yani yesemde olur yemesemde .Ama yesem ki yiycem akşam yemeği annemdeyim.Hani çok bir fark göremedim.Sadece biraz tuvalete çıkıyorum.Ama daha öncede cikiyordum.Bilmiyorum belki ilk gün diyedir.Kaldi 29 gün hergun bir paket .Bakalım 68 kiloyum başladığımda not aldım .Gorucez artık çay etki edicekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…