- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Kızlar hadi pazartesi günü cumaya kadar yediklerimizi biraz daha azaltalim.Sadece cumaya kadar cumartesi pazar günleri de ödül günlerimiz olsun.Serbest olalım ne dersiniz.Hem zayiflariz hemde kilo korumuş oluruz.
Afiyet olsun canımBen kahvalti yapmadım..
Dünden ezogelin çorbam vardı bir kepçe den biraz fazla onu içtim, yanına da bol yeşillikli salata yedim büyük bir kase, tabi kızımla beraber yedim..birtanede kandil simidi
Bugün battaniyenin altından cikmicam..
Akşama da yine çorba ,yumurtalı ıspanak yapicam..
Halim olursa tabi
Sisssst çaktırma.Biz zaten çok az yiyoruz.Kizlara diyorum onlar biraz daha azaltsinlar diyeKız 500 kalori alıyorum zaten öldürcen mi beni ben azaltmasam olmaz mı
Cumartesi ve ben yine çalışıyorum. Akşam olsa da eve gitseydim. Battaniyem kumandamla ve çayımla buluşsaydım iyiydiBen kahvalti yapmadım..
Dünden ezogelin çorbam vardı bir kepçe den biraz fazla onu içtim, yanına da bol yeşillikli salata yedim büyük bir kase, tabi kızımla beraber yedim..birtanede kandil simidi
Bugün battaniyenin altından cikmicam..
Akşama da yine çorba ,yumurtalı ıspanak yapicam..
Halim olursa tabi
Hele öyle deSisssst çaktırma.Biz zaten çok az yiyoruz.Kizlara diyorum onlar biraz daha azaltsinlar diye
Bu hafta şu diyeti yapayım da zaten midem iyice küçülmüş olur. Ona göre azaltcam mecburenSisssst çaktırma.Biz zaten çok az yiyoruz.Kizlara diyorum onlar biraz daha azaltsinlar diye
Hele öyle deSisssst çaktırma.Biz zaten çok az yiyoruz.Kizlara diyorum onlar biraz daha azaltsinlar diye
Ben hala üşüyorum,. Ayaklarım isinmadi bir türlü..Cumartesi ve ben yine çalışıyorum. Akşam olsa da eve gitseydim. Battaniyem kumandamla ve çayımla buluşsaydım iyiydi
Galiba evetMesajları okudumda sudem 68 miş . Miraç 69 yapmış düzeltmede . Sudem de ikinci kez artık düzeltme istememiş. Doğrumu anlamışım
Yok ben 68 im.Tursudan dolayı 69 gelmiştim .Dün baya dikkat ettim .Sabah tartildim 68 geldim.Mesajları okudumda sudem 68 miş . Miraç 69 yapmış düzeltmede . Sudem de ikinci kez artık düzeltme istememiş. Doğrumu anlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?