Evet evet arada sarı leblebi atistiriyorum .yaninda bi kac kuru yemis yiyince inanamicaksin yarattigi tokluk hissine
Evet ya çok soğuk bu sene dogalgazlar hep yandı valla .Gündüz Allah'tan güneş giriyor.İstanbul buz buz.. güneş vardı ama.. kurban olayım Rabbime, bu sene bir an önce yaz gelsin istiyorum..
Güneş giriyor, ama ben ısınmıyorum...Evet ya çok soğuk bu sene dogalgazlar hep yandı valla .Gündüz Allah'tan güneş giriyor.
İçim üşüyor yahu.. umarım hasta olmam..
Ya kesin Olcam
Al bendende o kadar . Dışarda üşüdüm şimdide ısınamıyorum
Ben 4 gün falan yaptım onu bende çok etki gistermedi.Birde suya isla bence yerken dişlerin açıyor sert hurmadan.Ama yumuşak hurmaysa sorun olmaz.Valla elma denedim,hurma,lahana giden kiloları şıp diye geri aldım.En son kalori uyguladim.O çok iyi gitti ,hiç almadım .En azından 5 kilom garanti gitti .Yoğurt mayaladım. Hurma da aldım bugün. Haftaya da değişiklik görmezsem artık düşünemiyorum bile. Yarın başlıcam bakalım bi de bu diyeti deneyelim. Haftaya tartıda sürpriiiiz
Ben daha sporuma başlamadım.Ozledim valla .Basliycam insalllah regli sonrası .Ben biraz atlayip ziplayayim.. belki isinirim..
Ben dün yapmadım.. bugünde yürüyus yaptım.. vallahi ısınmak için yapayım diyorum.. ama soğuk izin vermiyor yerimden kalkmamaBen daha sporuma başlamadım.Ozledim valla .Basliycam insalllah regli sonrası .
Bende pike altında yatıyorum .Ben dün yapmadım.. bugünde yürüyus yaptım.. vallahi ısınmak için yapayım diyorum.. ama soğuk izin vermiyor yerimden kalkmama
Şimdi gobegime vikcs sürdüm üstüne streç sardım.. sımsıkı korse mı giyindim.. üstüne polar pijamalarimi.. isindim yahuBende pike altında yatıyorum .
Çok iyi yapmışsın .Benim en çok ayaklarım üşüyor.En son yemeğimi saat 3 te yiyorum .Bugün fazla birşey de atitirmadim.Biraz acıkır gibi oldum .Tabi bu saatte yemem artık.Dun turşu yüzünden bu sabah ödemeli çıktım tartıda .Bugün çok su içtim ,çok tuvalete gittim.Az yedim ,tuzdan baya uzak kaldım.Yarin bakalım tartı ne diyecek.Şimdi gobegime vikcs sürdüm üstüne streç sardım.. sımsıkı korse mı giyindim.. üstüne polar pijamalarimi.. isindim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?