Sadece zayiflayalim

Kızlar kendime yeni bir çay aldım .Teff tohumlu çay.Kargo sanırım pazartesi gelir.İnsallah işe yarar .Tok tutuyormus,tatlı falan yedirtmeyip bol su iciriyormus.Cok merak ediyorum açıkçası.Daha önce aldığım Mate çayı bende bir etki gostermedi.Yada belki yaptığım kacamaklarda kilo almamı o engelledi valla bilmiyorum.Ama onunla ne aldım ne verdim.Birde teff tohumlu çay demiycem .Beni takipte kalın anacığım

Olucak olucak değişik metotlarla zayifliycaz.Oyle yada böyle vericez bu kiloları,kararlı olalım,beraber olalım,sabırlı olalım gidicek bu kilolar .

Yoğurt mayaladım. Hurma da aldım bugün. Haftaya da değişiklik görmezsem artık düşünemiyorum bile. Yarın başlıcam bakalım bi de bu diyeti deneyelim. Haftaya tartıda sürpriiiiz
Ben 4 gün falan yaptım onu bende çok etki gistermedi.Birde suya isla bence yerken dişlerin açıyor sert hurmadan.Ama yumuşak hurmaysa sorun olmaz.Valla elma denedim,hurma,lahana giden kiloları şıp diye geri aldım.En son kalori uyguladim.O çok iyi gitti ,hiç almadım .En azından 5 kilom garanti gitti .

Allah'ım oturma odasından çıkıp yatak odasına gitmem lazım.. cooookkkk soguuukkk. Bir gitsem yatak odasına kalın ne varsa üstüme gecircem

Şimdi gobegime vikcs sürdüm üstüne streç sardım.. sımsıkı korse mı giyindim.. üstüne polar pijamalarimi.. isindim yahu
Çok iyi yapmışsın .Benim en çok ayaklarım üşüyor.En son yemeğimi saat 3 te yiyorum .Bugün fazla birşey de atitirmadim.Biraz acıkır gibi oldum .Tabi bu saatte yemem artık.Dun turşu yüzünden bu sabah ödemeli çıktım tartıda .Bugün çok su içtim ,çok tuvalete gittim.Az yedim ,tuzdan baya uzak kaldım.Yarin bakalım tartı ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…