- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Soda ayran kurunu denemelisin. Yatmadan önce içiliyor.. ben yaptım şuan. Mekik çekicem sadece..Çok iyi yapmışsın .Benim en çok ayaklarım üşüyor.En son yemeğimi saat 3 te yiyorum .Bugün fazla birşey de atitirmadim.Biraz acıkır gibi oldum .Tabi bu saatte yemem artık.Dun turşu yüzünden bu sabah ödemeli çıktım tartıda .Bugün çok su içtim ,çok tuvalete gittim.Az yedim ,tuzdan baya uzak kaldım.Yarin bakalım tartı ne diyecek.
Mideye zararı olmazmi .Ben şimdi açım çok severim sodayı aslında.Bilmiyorum denesen miSoda ayran kurunu denemelisin. Yatmadan önce içiliyor.. ben yaptım şuan. Mekik çekicem sadece..
Allah'ım korse de bana göre değil ya. Dar olan hiç bir şeyi sevmiyorum
Sodanin ne zararı olacak ki.. ben kaç gündür içiyorum.. maden suyu olacak ama..Mideye zararı olmazmi .Ben şimdi açım çok severim sodayı aslında.Bilmiyorum denesen mi
Bende battaniye altına girdim ama daha soğuk sankiİki battaniye altındayım . Donuyorum .
Ay o hangi kargo şirketiymiş maşallah vallaKargo mesajım geldi. Teff tohumlu çay teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmış .Gelir gelmez bugün öğle yemeğinden önce icicem .Birde not tutucam bakalım etkisi olucakmi .
Öğle deme ben 400 Gr verince havalara uçuyorum.Eskiden bende çok gr mi onemsemiyordum.Ama hiçte öyle değilmiş.
YurtiçiAy o hangi kargo şirketiymiş maşallah valla
Günaydın canım kilo gitmiş sevindim az ama öz yemeye devam et ins senin regli bitimini merakla bekliyorum.heyecan doruktaZaten bir günde bir kilo alıp vermem imkansızdı.Uc beyaz gercekten çok tehlikeliymis,un,tuz ve şeker.Sanirim bunları baya bir azaltmaliyiz.İnsallah böyle dikkat ederek devam edip regli bitiminde 66 kiloya çok yaklaşmış olucam.
Fiyat ne canım birde hangi site?Yurtiçievet bende şaşırdım .Bakalım ne zaman calucak kapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?