Olunca insan dayanamıyor . Birde kendimize çok psikolojik baskı yapıyoruzKünefe + kek bugün ben tam tamına 2661 kalori aldım .Bir haftalık kaloriyi bir günde aldım .Duman oldum .
Cuma sabah ne dediyse onu yazmıştım. Sonra yazdığını görmedim malesef kaçırmışımMesajları okudumda sudem 68 miş . Miraç 69 yapmış düzeltmede . Sudem de ikinci kez artık düzeltme istememiş. Doğrumu anlamışım
Biraz abartmissin da olsun takma kafana bu haftaki kaçamağın olsun bugünKünefe + kek bugün ben tam tamına 2661 kalori aldım .Bir haftalık kaloriyi bir günde aldım .Duman oldum .
Az önce çok kalori almış zaten .Cuma sabah ne dediyse onu yazmıştım. Sonra yazdığını görmedim malesef kaçırmışım
Merhabalar bende yarın başlamak istiyorum hedefim 52 haziranın başına kadar umarım herkes istediğini başarır
Diyet varmıTrambolin kullanıcam onu yapmadığımda eliptik 6 gün kardiyo birde 5 gün pilates fitnes değiştiricem sıkılmamak için58.900 1.59 boyum
Evet yarın başlıyacam umarım bozmambunun için desteğe ihtiyacım var
Anam buda beğenip beğenip kaçıyorBugün yemeğimi geç yedim eşim orucluydu...
Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu biber kavurması,
Bol salata yedim.. ekmeksiz tabi ki de..
Artık çay Faslı başlasın..
Anam buda beğenip beğenip kaçıyorBugün yemeğimi geç yedim eşim orucluydu...
Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu biber kavurması,
Bol salata yedim.. ekmeksiz tabi ki de..
Artık çay Faslı başlasın..
Nasıl bir diyet o çok az değil mi?Ben günlük sadece 500 kalori alıyorum 4.gunum bugun4
Nasıl
Nasıl bir diyet o çok az değil mi?
Oooo helal olsun size ben onu yapamam ama dediğim gibi helal olsun sizeSabah türk kahvesi öğlen kalorisi düşük yemek bol yeşillik akşam 5/6 kaşık corba yeşillik bazen yemek yerine kahve ve küçük bı parca helva bol su tüketiyorum arada da karbonatlı su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?