- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
He ya sorma . Herkes oynar zaten düğününde.Vay anam vay millet de ne dertler var neymiş dugunde çok oynamış buna üzülüyor Muş valla canım sıkıldı bnm dugunum olmadi
Kaç gün gidincenki . Cezası kaç gün . Ben o gün bir gün almıştım . O ilk diyemi o kadar azdıKızlar ben kesin banlanicam.. artik dönüşte eksilerle gelirim
Tabi canım ilkti diye azdı.. vallahi aylarca bile oluyor.. benim bir kaç gün sürer galiba..Kaç gün gidincenki . Cezası kaç gün . Ben o gün bir gün almıştım . O ilk diyemi o kadar azdı
Düğün mü yapılmadıVay anam vay millet de ne dertler var neymiş dugunde çok oynamış buna üzülüyor Muş valla canım sıkıldı bnm dugunum olmadi
Hadi ya aylarcamı . Sen öyle diyince merak ettim baktım . Benim kavga ettiğim manyak hala banlı. Uzun hüküm giymiş allahtan . Siteye zarar .Tabi canım ilkti diye azdı.. vallahi aylarca bile oluyor.. benim bir kaç gün sürer galiba..
Manyak mı yok allah aşkına..Hadi ya aylarcamı . Sen öyle diyince merak ettim baktım . Benim kavga ettiğim manyak hala banlı. Uzun hüküm giymiş allahtan . Siteye zarar .
Benim de sinirden gözüm bir şey görmedi ben de gittim cips aldım oturdum yiyorum :)Canım çikolata istiyooo pizza istiyooo hamburger istiyoo börek istiyooo tatlı istiyoooyine kriz geldi
Sakin ol geçecek bunlar biz yanindayizCanım çikolata istiyooo pizza istiyooo hamburger istiyoo börek istiyooo tatlı istiyoooyine kriz geldi
Bir derdim var da kız konu açmış neymiş düğünün de cok oynamış ben evlendigimde bazı sebeplerden dolayı hiç birşey yapmadik kuru nikahla evlendim canım sıkıldı alinganim bu ara adetim gecikti yaDüğün mü yapılmadı
Niye kizKızlar ben kesin banlanicam.. artik dönüşte eksilerle gelirim
Valla benim düğünde dansöz vardı.Ven dansozu gecmistim.Biraz ayıp oldu ama sonuçta ben evleniyorum dimi.Hemide sevdigimleBir derdim var da kız konu açmış neymiş düğünün de cok oynamış ben evlendigimde bazı sebeplerden dolayı hiç birşey yapmadik kuru nikahla evlendim canım sıkıldı alinganim bu ara adetim gecikti ya
Yani bnde oynamayi çok severim de yok insan bunu dert eder mi ne sacma bn başkasının düğünün de bile hiç oturmm parmaklarım fln agrirValla benim düğünde dansöz vardı.Ven dansozu gecmistim.Biraz ayıp oldu ama sonuçta ben evleniyorum dimi.Hemide sevdigimle
Derdi o muymuş. Benim düğünüm de buruktu küslük vardı hiç düğün gibi olmadı yani. Yapacak bi şey yokBir derdim var da kız konu açmış neymiş düğünün de cok oynamış ben evlendigimde bazı sebeplerden dolayı hiç birşey yapmadik kuru nikahla evlendim canım sıkıldı alinganim bu ara adetim gecikti ya
İnsani gulesi geliyor böyle olunca o kadar derdi olan insanlar var kiDerdi o muymuş. Benim düğünüm de buruktu küslük vardı hiç düğün gibi olmadı yani. Yapacak bi şey yok
Allah ona başka dert vermemiş o da bunu dert sanıyor işte asıl dert evlendikten sonra başlıyor haberi yok :)İnsani gulesi geliyor böyle olunca o kadar derdi olan insanlar var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?