- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
168 boy 72 kilo yaş 21Oooo helal olsun size ben onu yapamam ama dediğim gibi helal olsun size
Evet kızlar hazirmisiniz.Tum yediklerim bir saat içinde ishal yoluyla bosaltilmiatir.Kızlar teff tohumlu çay ilk günden farklı bir etkisi oldu .Yemek yemeden önce açlığın var ama yemek yerken canın istemiyor.Sadece bu bir bardak .Ve yemesem hiç acta değildim zorla yedim diyebilirim.Gerci en son tatlilari yemeseydim iyiydi ama oldu bir kere .Sonuçta geldi ve gittiler Abla ben açlığa iyice alıştım ya
Umarım hepimiz hedefe ulaşırız 35 yaşımın son demlerindeyim168 boy 72 kilo yaş 21
Bnm de 10 aylık oğlum varUmarım hepimiz hedefe ulaşırız 35 yaşımın son demlerindeyim1.59 boy 58.900 kilo 2 çocuk annesi yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tam bı canavarMaşallah ne tatlıdır o şimdi benimkiler 7 ve 4 yaşındalar 2 oğlum var benimde
Sağol ablacimOyyyy maşallahhhhh
Rabbim nazarlardan korusun çok tatlı çok güzel
Ben kahvaltıyi biraz kaçırdım bugün.. tartı da 67 çıktım.. oldum Olcam bende.. az kaldı her yerim ağrıyor ve şiş.Herkese günaydın.Bugun pazar ve ben annemdeyim.Bugun dikkat etmeye calisicam umarım olur.Ayrica bugün regli oldum .Beklenen an geldi.
Ohhhh keyif senin vallaBen sabah milföy böreği iki tane ,yanında patates,kaymak,uffff öğlende künefe bir dilim uffff ne yedim .Akşam yemeğinden sonra eve gidicem sanırım iki gün yemem .Hiç tartilamadim.Acaba kaç kiloyum yarın sabah aç tartilirim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?