Gerçekten de. Bekarken tek derdim okulu bitirip sevdiğimle evlenmekti. Sanki onunla evlenince her şey tamam olacak sanmıştım. Şimdi de ondan bi parçam bi çocuğum olur mu acaba diye uğraşıyorum durmadan. Çocuğum olunca da onu yetiştirmekle uğraşırız. Böyle geçiyor hayat işteAllah ona başka dert vermemiş o da bunu dert sanıyor işte asıl dert evlendikten sonra başlıyor haberi yok :)
Yok iyisin yine. Ben annemde olsam neler yemezdim ki. Tek annemde olsaydım onun pişirdiğini yeseydim. Kaloriyi kim düşünecekBirazdan eve gecicem kızlar .Kaloriden hiç bahsetmiyorum bile.
Sevdiğimle evlenmek gibi derdim de yoktu tek derdim atanmaktı :) atandım şükür evlendim şimdi de çocuk derdim var şükür yine de halimizeGerçekten de. Bekarken tek derdim okulu bitirip sevdiğimle evlenmekti. Sanki onunla evlenince her şey tamam olacak sanmıştım. Şimdi de ondan bi parçam bi çocuğum olur mu acaba diye uğraşıyorum durmadan. Çocuğum olunca da onu yetiştirmekle uğraşırız. Böyle geçiyor hayat işte
Canım annen yanindami yokYok iyisin yine. Ben annemde olsam neler yemezdim ki. Tek annemde olsaydım onun pişirdiğini yeseydim. Kaloriyi kim düşünecek
Türkiyenin diğer ucundaCanım annen yanindami yok
Anladım canım üzülme .Bende zaten temmuz , Ağustos gibi annemden iki yıl ayrı kalicam.Kibrisa gitme ihtimalimiz var.Esimin işinden dolayı .Türkiyenin diğer ucunda
Zor oluyor ya Allah yardımcımız olsunAnladım canım üzülme .Bende zaten temmuz , Ağustos gibi annemden iki yıl ayrı kalicam.Kibrisa gitme ihtimalimiz var.Esimin işinden dolayı .
Amin canımZor oluyor ya Allah yardımcımız olsun
Az almışsın maşallah. İnsan yiyince dünyaları aldım sanıyor amaHerkese günaydın.Kizlar bugün reglimin ikinci günü.Hafta sonum annemde geçti ve aşırı yedim .Sabah tartildim .Anneme giderken .68 idim.Simdi 68.9 çıktım.Bunada şükür diyorum .900 gram.Şimdi cumaya kadar aç kalma zamanı.Cayin su anda tok karnına icmenin en büyük etkisi beni ishal yapması .Bu sabah aç karnına icicem bakalım iştah kapatmada etkisi olucakmi.Yarin kaç kilo olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?