Sadece zayiflayalim

Allah ona başka dert vermemiş o da bunu dert sanıyor işte asıl dert evlendikten sonra başlıyor haberi yok :)
Gerçekten de. Bekarken tek derdim okulu bitirip sevdiğimle evlenmekti. Sanki onunla evlenince her şey tamam olacak sanmıştım. Şimdi de ondan bi parçam bi çocuğum olur mu acaba diye uğraşıyorum durmadan. Çocuğum olunca da onu yetiştirmekle uğraşırız. Böyle geçiyor hayat işte

Sağlıklı beslendin dışarıdaydık bugün ama tavuklu salata felan yedim yanımda yeşil elma taşıdım yeni geldik 1 kahve içiçem sonra 1saat eliptik hadi inş. İlk hedef 54ü doğum günümde görmüş olurum

Sevdiğimle evlenmek gibi derdim de yoktu tek derdim atanmaktı :) atandım şükür evlendim şimdi de çocuk derdim var şükür yine de halimize

Kizlarrrr evdeyimAnnemde 1 hafta kalsam duman olurum.Annemin yemeklerine gerçekten dayanamadım.Yemekler çok güzeldi.Canim annem burda ye evde diyet yap dedi bende orda tıka basa yedim birazdan tef çayımı içerim .Birde ben onu aç karnına sabah içmeyi düşünüyorum .Tok içince bağırsakları çalıştırıyor.Ac içince tokluk veriyormus .Bakalım yarın gorucez.Bugun ikinci günüm olucak.

Kızlar selam , 2 günlük anne evi ziyaretinden sonra sanırım 10 kilo alarak döndüm.
Tuvalete de çıkamıyorum pek, şu an yeme içme şişkinliği de var sabah tartılmam gerek aslında ama nerdeyse 2 kilo almış görünüyorum tartıda.
Hayat çok zalım
O iki kiloyu verene kadar totom çatlamıştı benim
Neyse artık olan oldu yarın sil baştan

Herkese günaydın.Kizlar bugün reglimin ikinci günü.Hafta sonum annemde geçti ve aşırı yedim .Sabah tartildim .Anneme giderken .68 idim.Simdi 68.9 çıktım.Bunada şükür diyorum .900 gram.Şimdi cumaya kadar aç kalma zamanı.Cayin su anda tok karnına icmenin en büyük etkisi beni ishal yapması .Bu sabah aç karnına icicem bakalım iştah kapatmada etkisi olucakmi.Yarin kaç kilo olucam

Bu sabah üçüncü tuvaletim.Çaydan mi,Regliden mi yoksa yediğim açıdan mi çözemedim. Umarım zor durumda bırakmaz beni.Simdi aç karnına çayımı içtim.Bakalim bugün acikicakmiyim.

Az almışsın maşallah. İnsan yiyince dünyaları aldım sanıyor ama

Bu arada kızlar ben bu çayı araştırdığımda çok susatiyor diye okumuştum.Ama ben çok susamiyorum.Yani gün içerisinde normal kendim su içiyorum.Fakat bende dediğim gibi ishal durumum var .Su anda 4 . tuvaletim .Bugün tuvalet günüm olucak sanırım .

Günaydın kızlar valla bn daha bsy yemedim adet de olmadım daha o yüzden soğan suyu kaynattim onu içeceğim öğlen ede bulgur pilavı ve yeşillik akşam ada Nescafe böyle kapatcam günü Çarşamba tartilcam bklm 72 idi Çarşamba günü inşallah beni sevindiren bir sonuç olur öyle olur sa oruca kadar devam edeceğim bu diyete oructada verirsem bayrama 60 kilo ile girmek istiyorum

Teff çayında pek tokluk hissetmedim.Aciktim diyebilirim.Hani şimdi yemek istesem yerim.Ama ben kendime ikisi bir arada Nescafe yaptım onu içiyorum.Belkide daha çok erken etkisi için umarım boşuna para vermemiş olurum.Bugun çayın 3 . günü hani dayaniriz bir şekilde açlığa da bari zayıflamama yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…