Teff çayında pek tokluk hissetmedim.Aciktim diyebilirim.Hani şimdi yemek istesem yerim.Ama ben kendime ikisi bir arada Nescafe yaptım onu içiyorum.Belkide daha çok erken etkisi için umarım boşuna para vermemiş olurum.Bugun çayın 3 . günü hani dayaniriz bir şekilde açlığa da bari zayıflamama yardımcı olsun
Bnm hedef buyuk bn 60 la girmek istiyorum bayramaBen adet oldum ama hala 68.9 geziyorum.Bu 68 de 70 gibi yapıştı gitmedi.Bakalim cumaya kadar ne olucak.Arrik bir an önce 64 kiloyu görmek istiyorum.Ama zor gelinceye benziyor.Artik sabır etmekten başka çarem yok ne yazık ki. İnşallah ramazanda da bir kaç kilo veririm.Aslinda Ramazan'a 66 kilo ile girmek istiyorum.Ramazan çıkışı 64 olurum dedim ama sanırım olmuycak gibi .Bekleyip gorucez artık.Durmak ,yılmak yok yani.
Benim hedefte 60 ama bayrama sanmak ya 60 giricegimi.En azından 64 olsam bile mutlu eder beni.Aileden birileri gelince yada sen gidince bütün beslenme programı alt üst oluyor.İki gün annemde mesela tatlıyı acaip fazla kaçırdım.Borek yedim .Kaç kere yapmiycam diyorum.Valla olmuyor.Ben gidince de gelen olunca da yiyorum.Hafta sonlarından cokkkk tirsiyorummmBnm hedef buyuk bn 60 la girmek istiyorum bayrama
Bn bayrama kadar çok hareketli olucam veririm ins tasincaz çünkü bide butik var oğluşum var kicimin uzerine zor oturcam anliycanBenim hedefte 60 ama bayrama sanmak ya 60 giricegimi.En azından 64 olsam bile mutlu eder beni.Aileden birileri gelince yada sen gidince bütün beslenme programı alt üst oluyor.İki gün annemde mesela tatlıyı acaip fazla kaçırdım.Borek yedim .Kaç kere yapmiycam diyorum.Valla olmuyor.Ben gidince de gelen olunca da yiyorum.Hafta sonlarından cokkkk tirsiyorummm
Bende biraz korktum aslında ama bilmiyorum.İnsallah bir sorun yaşamam .Teff çay yasaklanmıştı bir ara 1-2 ay önce haberlerde izlemiştim
Veririz merak etme.Bende şimdi çok azalttim yediklerimi.Cuma gününe kadar veririz inşallah.Onlarin hepsi kilo değildir.Odem veya sudur.İki günde bir kilo çok zor bence.Ben mesela az önce tartildim ,kıyafetlerle birlikte yine 68.9 geldim.Yarin sabah aç ve çıplak bakalım kaç gelicem.Uzulme ya vericez.Kızlar sabah tartıldım haftasonu tam 1 kilo almışım
Aynen Moral bozmak yak gidecek bu kilolarVeririz merak etme.Bende şimdi çok azalttim yediklerimi.Cuma gününe kadar veririz inşallah.Onlarin hepsi kilo değildir.Odem veya sudur.İki günde bir kilo çok zor bence.Ben mesela az önce tartildim ,kıyafetlerle birlikte yine 68.9 geldim.Yarin sabah aç ve çıplak bakalım kaç gelicem.Uzulme ya vericez.
Psikolojik deli dönünce onada söyleyelim . Bu kadar tuvalate çıkartıyorsa onada faydası olur belki . Bende bugün regl oldum . Çok halsizim .Bu arada kızlar ben bu çayı araştırdığımda çok susatiyor diye okumuştum.Ama ben çok susamiyorum.Yani gün içerisinde normal kendim su içiyorum.Fakat bende dediğim gibi ishal durumum var .Su anda 4 . tuvaletim .Bugün tuvalet günüm olucak sanırım .
Soğan suyu içince adetmi söktürüyor n’oluyo , benim hiç adetim değil öyle şeyler içmek .Soğan suyu icecegimi duyunca korktu herhalde ama yinede ictim
Ewet canımSoğan suyu içince adetmi söktürüyor n’oluyo , benim hiç adetim değil öyle şeyler içmek .
Aynen doğru söylüyorsunPsikolojik deli dönünce onada söyleyelim . Bu kadar tuvalate çıkartıyorsa onada faydası olur belki . Bende bugün regl oldum . Çok halsizim .
Ama o kadarı da fazla . Dikkatli ol .Aynen doğru söylüyorsunonun kabızlık sorunu vardı.Ben bir şey yemeğe korkuyorum tuvalete cikarim diye sanırım bu şekilde tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?