Sadece zayiflayalim

Teff çay yasaklanmıştı bir ara 1-2 ay önce haberlerde izlemiştim

Bende size bir şey danışacaktım soda limon yoğurt denediniz mi bende onu kattım diyetime bride yeşil çay tüketiyorum beyaz çay içen tavsiye eden var mı?

Ben adet oldum ama hala 68.9 geziyorum.Bu 68 de 70 gibi yapıştı gitmedi.Bakalim cumaya kadar ne olucak.Arrik bir an önce 64 kiloyu görmek istiyorum.Ama zor gelinceye benziyor.Artik sabır etmekten başka çarem yok ne yazık ki. İnşallah ramazanda da bir kaç kilo veririm.Aslinda Ramazan'a 66 kilo ile girmek istiyorum.Ramazan çıkışı 64 olurum dedim ama sanırım olmuycak gibi .Bekleyip gorucez artık.Durmak ,yılmak yok yani.

Bnm hedef buyuk bn 60 la girmek istiyorum bayrama

Bnm hedef buyuk bn 60 la girmek istiyorum bayrama
Benim hedefte 60 ama bayrama sanmak ya 60 giricegimi.En azından 64 olsam bile mutlu eder beni.Aileden birileri gelince yada sen gidince bütün beslenme programı alt üst oluyor.İki gün annemde mesela tatlıyı acaip fazla kaçırdım.Borek yedim .Kaç kere yapmiycam diyorum.Valla olmuyor.Ben gidince de gelen olunca da yiyorum.Hafta sonlarından cokkkk tirsiyorummm

Bn bayrama kadar çok hareketli olucam veririm ins tasincaz çünkü bide butik var oğluşum var kicimin uzerine zor oturcam anliycan

Kızlar sabah tartıldım haftasonu tam 1 kilo almışım
Veririz merak etme.Bende şimdi çok azalttim yediklerimi.Cuma gününe kadar veririz inşallah.Onlarin hepsi kilo değildir.Odem veya sudur.İki günde bir kilo çok zor bence.Ben mesela az önce tartildim ,kıyafetlerle birlikte yine 68.9 geldim.Yarin sabah aç ve çıplak bakalım kaç gelicem.Uzulme ya vericez.

Aynen Moral bozmak yak gidecek bu kilolar

Ben 64 kiloya kitlendim.İnsallah buraya 64 rakamını yazicam .Çünkü tam 10 kilo vermiş olucam .Ben sürekli bunu söylüyorum.Bu işten vazgeçmek yok.Kilo almak istemiyorum.Zayiflayinca çok güzel oluyor insan.Ecet kacamaklar olabilir ama bunlar sadece 1 veya 2 günlük kacamaklar.Devam ettirebilmek önemli.İnsanlar ne kilolar veriyir.

Psikolojik deli dönünce onada söyleyelim . Bu kadar tuvalate çıkartıyorsa onada faydası olur belki . Bende bugün regl oldum . Çok halsizim .

Psikolojik deli dönünce onada söyleyelim . Bu kadar tuvalate çıkartıyorsa onada faydası olur belki . Bende bugün regl oldum . Çok halsizim .
Aynen doğru söylüyorsun onun kabızlık sorunu vardı.Ben bir şey yemeğe korkuyorum tuvalete cikarim diye sanırım bu şekilde tok tutuyor.

Bu saate kadar toplamda 368 kalori aldım.Sabah ikisi bir arada ve yoğurt.Oglen patlıcan yemeği ve havuç bir tane ikisi bir arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…