Umarım yaşamazsınBende biraz korktum aslında ama bilmiyorum.İnsallah bir sorun yaşamam .
İnşallah canisiKizlar sözde dün basliyordum menu paylasmayaberbat bir menüydü pazar olmasininda payi var tabi Ama plates topuyla baya bir hareket yaptim. Bugünde sabah erken saatte bir sigara böreği bir kac cay kasigi cikolata yedim dra gittim 12 gibi omlet biraz peynir zeytin yesillik yedim .
Aksamada yesil mercimek çorbası ispanak düşünüyorm insallah.
Bu sabah 71.1 geldim cuma 69 u görmek istiyorumm.
Çayla alakası yok bnde aynıyım kız cnm bsy isdemyoBen hala acikmadim .Ayrıca midemde yemek durmuyor.Hepsi wc yoluyla çıkıyor.Ciddi anlamda bugün çayda 3 .günüm sanırım zaman ilerledikçe iştah bastırıyor.Hic aç değilim .Tatlı asla katiyen canım istemiyor.Su anda çok iyi gidiyor.
Yok ya çayla ilgili.Ben regli olduğum zaman gözüm dönerdi.Canim bugün ne tatlı ne yiyecek hiç bir şey istemiyorum.Tek kahve içiyorum oda şekersiz zaten.Tatli aklıma gelince için kalkıyor.Umarim iyi ise yarar .Böyle iyi giderse.Bir ayda iyi kilo verirsem eğer bir kutu daha alırım.Çayla alakası yok bnde aynıyım kız cnm bsy isdemyo
İnşallah canım da bn korkuyorum bu zayıflama caylarindan bı yesil çay bide kekik çayı içerim oda arada dün TV de bir kadın gördüm oda 77 kiloymus böyle zayıflama çayları fln kullanmış 160 kiloya ulaşmış her yeri ödem olmuş yaralar flnYok ya çayla ilgili.Ben regli olduğum zaman gözüm dönerdi.Canim bugün ne tatlı ne yiyecek hiç bir şey istemiyorum.Tek kahve içiyorum oda şekersiz zaten.Tatli aklıma gelince için kalkıyor.Umarim iyi ise yarar .Böyle iyi giderse.Bir ayda iyi kilo verirsem eğer bir kutu daha alırım.
Nar ekşisi hazirsa kullanma icinde çok fazla şeker varZeytinyağlı kereviz pişiyor yanına da nar ekşili havuç salatası yicemhadi bakalım şimdilik iyi gidiyorum akşamıda kazasız belasız sporla atlatmak dileği ile
Ben GittiGidiyor dan aldım.Birde hızla tukeniyordu .Ondan güveniyorum .Yüzde yüz orijinal diyor.Su anda gercekten çok iyi gidiyor.Hala canım hiç bir şey istemiyor mesela.İnşallah canım da bn korkuyorum bu zayıflama caylarindan bı yesil çay bide kekik çayı içerim oda arada dün TV de bir kadın gördüm oda 77 kiloymus böyle zayıflama çayları fln kullanmış 160 kiloya ulaşmış her yeri ödem olmuş yaralar fln
İnşallah sadece faydası ni gorursun ama insan aç kalmaya alışınca oluyor bn normal de regl olurken çikolata siz durmam hiç canım isdemyo alışmış olabilirsin bn bu çayları icme taraftarı değilim bugün Sabah kahvede içmedim öğlen bı tabak bulgur pilavı bol yeşillik yedim arkasina karbonatlı su içtim saat 5 de de bı Nescafe ve kibrit kutusu kadar helva oda zorlaBen GittiGidiyor dan aldım.Birde hızla tukeniyordu .Ondan güveniyorum .Yüzde yüz orijinal diyor.Su anda gercekten çok iyi gidiyor.Hala canım hiç bir şey istemiyor mesela.
İnşallah bir şey olmaz .O kadının haberini okudum ilaç kullanmış.Yani bende su anda bir yan tesir sadece ishal durumu midede bir şey durmuyor.O da çok uzun sürerse günlerce falan en fazla içmem bırakırım.Sonucta sağlık herşeyden önemli.İnşallah sadece faydası ni gorursun ama insan aç kalmaya alışınca oluyor bn normal de regl olurken çikolata siz durmam hiç canım isdemyo alışmış olabilirsin bn bu çayları icme taraftarı değilim bugün Sabah kahvede içmedim öğlen bı tabak bulgur pilavı bol yeşillik yedim arkasina karbonatlı su içtim saat 5 de de bı Nescafe ve kibrit kutusu kadar helva oda zorla
Kabız olduğum zamanlar içerim en fazlaİnşallah bir şey olmaz .O kadının haberini okudum ilaç kullanmış.Yani bende su anda bir yan tesir sadece ishal durumu midede bir şey durmuyor.O da çok uzun sürerse günlerce falan en fazla içmem bırakırım.Sonucta sağlık herşeyden önemli.
Ban yemiş yaPsikoloji görünmüyor hiç.
İyi bklm dikkat et sağlığına yeğen yapacak sin bizeKabız olduğum zamanlar içerim en fazla
Ayyy inşallah uzun sürmez .Ban yemiş ya
Banlanacağını biliyordu zaten . Haber verdi . Bir kaç gün sürermişAyyy inşallah uzun sürmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?