Sadece zayiflayalim

Kizlar sözde dün basliyordum menu paylasmayaberbat bir menüydü pazar olmasininda payi var tabiAma plates topuyla baya bir hareket yaptim. Bugünde sabah erken saatte bir sigara böreği bir kac cay kasigi cikolata yedim dra gittim 12 gibi omlet biraz peynir zeytin yesillik yedim .
Aksamada yesil mercimek çorbası ispanak düşünüyorm insallah.
Bu sabah 71.1 geldim cuma 69 u görmek istiyorumm.

İnşallah canisi

Menüde kaynanamın yaptığı ıspanak kavurma çorba var kaynanam misafirliğe geldi sanırım yemeklerimi pek beğenmiyor yoğurdu bile ben gelene kadar mayalamış halbuki süt ayıracağım mayalama demiştim yemek de emrivaki

Ben hala acikmadim .Ayrıca midemde yemek durmuyor.Hepsi wc yoluyla çıkıyor.Ciddi anlamda bugün çayda 3 .günüm sanırım zaman ilerledikçe iştah bastırıyor.Hic aç değilim .Tatlı asla katiyen canım istemiyor.Su anda çok iyi gidiyor.

Çayla alakası yok bnde aynıyım kız cnm bsy isdemyo

Çayla alakası yok bnde aynıyım kız cnm bsy isdemyo
Yok ya çayla ilgili.Ben regli olduğum zaman gözüm dönerdi.Canim bugün ne tatlı ne yiyecek hiç bir şey istemiyorum.Tek kahve içiyorum oda şekersiz zaten.Tatli aklıma gelince için kalkıyor.Umarim iyi ise yarar .Böyle iyi giderse.Bir ayda iyi kilo verirsem eğer bir kutu daha alırım.

İnşallah canım da bn korkuyorum bu zayıflama caylarindan bı yesil çay bide kekik çayı içerim oda arada dün TV de bir kadın gördüm oda 77 kiloymus böyle zayıflama çayları fln kullanmış 160 kiloya ulaşmış her yeri ödem olmuş yaralar fln

Ben GittiGidiyor dan aldım.Birde hızla tukeniyordu .Ondan güveniyorum .Yüzde yüz orijinal diyor.Su anda gercekten çok iyi gidiyor.Hala canım hiç bir şey istemiyor mesela.

Ben GittiGidiyor dan aldım.Birde hızla tukeniyordu .Ondan güveniyorum .Yüzde yüz orijinal diyor.Su anda gercekten çok iyi gidiyor.Hala canım hiç bir şey istemiyor mesela.
İnşallah sadece faydası ni gorursun ama insan aç kalmaya alışınca oluyor bn normal de regl olurken çikolata siz durmam hiç canım isdemyo alışmış olabilirsin bn bu çayları icme taraftarı değilim bugün Sabah kahvede içmedim öğlen bı tabak bulgur pilavı bol yeşillik yedim arkasina karbonatlı su içtim saat 5 de de bı Nescafe ve kibrit kutusu kadar helva oda zorla

İnşallah bir şey olmaz .O kadının haberini okudum ilaç kullanmış.Yani bende su anda bir yan tesir sadece ishal durumu midede bir şey durmuyor.O da çok uzun sürerse günlerce falan en fazla içmem bırakırım.Sonucta sağlık herşeyden önemli.

Kabız olduğum zamanlar içerim en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…