Sadece zayiflayalim

İyi bklm dikkat et sağlığına yeğen yapacak sin bize
İnşallah ya çok heyecanlıyım.Aradan 10 yıl sonra ikinci çocuk yaş 40 a geliyor. Bakalım nasıl olucak .En çok onun için zayıflamak istiyorum.Cunku ilk doğumda çok kiloluydum .87 kilo zaten boyum kısa gerisini sen düşün artık .Öyle kilolu olmak istemiyorum.Cunku sekerimde oluştu.Heryerim ödem oldu gece yatamadım bir sürü şey gözüm çok korktu yani.

O yüzden zayıfla hmn yap çocuğu severiz

Bugün sporun dibine vurdum. Koşu bandında koştum, eliptik çevirdim, 50 mekik çektim, 1 saat de hocayla spor yaptım 600 kalorilik spor oldu. Gün boyu da sadece 500 kalori yedim. Vee -100 kalori gibi bişey oldu .

Kızlar ay özledim vallahi burayı. Misafirlerim hala burada. Tabi ki çok dikkat edemedim yediklerime. En azından cumartesi pazar 6000 adım, Bugün de hava güzeldi Eymir gölünde 10bin adım attım. Yarın gidicekler. Yürüyüşe ve diyete devam inşallah.
Kızlar bu arada yazdıklarınıza hızlıca göz attım da psikolojikdeli niye ban yedi acaba noldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…