- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
İnşallahAyyy inşallah uzun sürmez .
İnşallah ya çok heyecanlıyım.Aradan 10 yıl sonra ikinci çocuk yaş 40 a geliyor. Bakalım nasıl olucak .En çok onun için zayıflamak istiyorum.Cunku ilk doğumda çok kiloluydum .87 kilo zaten boyum kısa gerisini sen düşün artık .Öyle kilolu olmak istemiyorum.Cunku sekerimde oluştu.Heryerim ödem oldu gece yatamadım bir sürü şey gözüm çok korktu yani.İyi bklm dikkat et sağlığına yeğen yapacak sin bize
O yüzden zayıfla hmn yap çocuğu severizİnşallah ya çok heyecanlıyım.Aradan 10 yıl sonra ikinci çocuk yaş 40 a geliyor. Bakalım nasıl olucak .En çok onun için zayıflamak istiyorum.Cunku ilk doğumda çok kiloluydum .87 kilo zaten boyum kısa gerisini sen düşün artık .Öyle kilolu olmak istemiyorum.Cunku sekerimde oluştu.Heryerim ödem oldu gece yatamadım bir sürü şey gözüm çok korktu yani.
%100 doğal olandan aldım ama dur bir içeriğine bakim sağ ol uyarı içinNar ekşisi hazirsa kullanma icinde çok fazla şeker var
Bende %100 nar ekşisi aldım seninki nerden marka söylesene bende ondan alimOrganik kullanıyorum marketten alinanlar hep aynı canim
Markası yok canım el yapımı alıyorum bnBende %100 nar ekşisi aldım seninki nerden marka söylesene bende ondan alim
Markası yok canım el yapımı alıyorum bn
Hmmm artık ilk ege tatilinde edinin sağ ol canımBazen pazarlarda oluyor ama genelde eşim le Antalya ya yada izmire gidince alıyoruz pazarlardan
Hem organik daha güzel oluyor bn çok severim nar ekşisi salata da çiğ köfte ve yaprak sarma pirirken güzel oluyorHmmm artık ilk ege tatilinde edinin sağ ol canım
Ewet canımBende alayım bakalım çok yakıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?