Ciddi mısınız nasıl bir krem yağ yakabilir ki aklım almıyor biliyorsanız anlatabilir misinizKızlar bu arada göbek ve basen bolgesine farmasinin biber li balsami var eritiyor tavsiye ederim
Verirsin üzülme.Ayrica arada yapılan kacamaklar zayıflamaya hiçte engel olmuyor .Ben annemde o kadar yedim ki .Eyvah yandık dedim.Bu sabah 67.8 i gördüm çokta mutlu oldum.Gerci regliyim önümüzdeki pazartesi günü 66 yi görmeyi hedefliyorum inşallah.Kirkma ye ama tabi mümkünse hafta sonları yiyip hafta içleri tekrar dikkatli olmak gerek .Ben öyle yapicam artık.Cuma akşama kilo vermiş olsam da vermemiş olsam ödül günü. İstediğim şeylerden yicem inşallah. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Aynen hafta içi yemiyorum hafta sonunaz da olsa yiyebilmek için resmenVerirsin üzülme.Ayrica arada yapılan kacamaklar zayıflamaya hiçte engel olmuyor .Ben annemde o kadar yedim ki .Eyvah yandık dedim.Bu sabah 67.8 i gördüm çokta mutlu oldum.Gerci regliyim önümüzdeki pazartesi günü 66 yi görmeyi hedefliyorum inşallah.Kirkma ye ama tabi mümkünse hafta sonları yiyip hafta içleri tekrar dikkatli olmak gerek .Ben öyle yapicam artık.
Mutlu olacağız inanıyorum ben gerçi haftasonu yediklerimi düşününce tartıya çıkmaktan korkuyorum ama olsun. Eşim evdeyken benim tüm yaptıklarım boşa gidiyor resmen az yemeye çalışıyorum ama eşim resmen yokedici. Bir tazmanya canavarı misali herşeyi yiyor. Yarın eski tempomda devam edeceğim inşallahKimsecikler yoksa motivasyon düşmüş demektir.Moral bozmak yok.Zaman bir şekilde geçiyor.Bu gece zamanı ya eksiden vericez mutlu olucaz yada artıran alicaz mutsuz olucaz.Onun için motivasyon yerinde olup pes etmeden eksiden verip mutlu olmaya bakicaz.Artik kalın giysiler bir hafta sonra cikicak üzerinizden .İşte o zaman ya çok iyi olmuş diycez yada keşke zayiflasaydik diycez.Ben keşkeği aklımın ucundan bile geçirmiyorum açıkçası.
Benim bugün biraz başım ağrıdı ve hala ağrıyor.40 dk trambolin ve tüm vücut ağırlık yapıldı eliptik güme gitti yoruldummmmmsizler neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?