Sadece zayiflayalim

Herkese günaydın kızlar.Mutlu ve eksili sabahlar.Bu sabah kilom 67.8 geldi.Dun 68.9 idim regliyim ama sanırım son günlerine doğru şişkinlik,ödem vs gidiyor.Cok dikkatli yiyorum zaten.Burdan şunu anlaşmış oldum .Öğle iki günde istediğin herşeyi yesen bile kilo almıyorsun.Artik hafta sonları bir yerlere gitsem de birileri felsefe yemek yemekten korkmuyorum.Ama hafta içi kesinlikle çok dikkat edicem .

Şimdi teff tohumlu çayımı icicem .Cuma gününe kadar inşallah tam 67 rakamını kusurati olmadan görmek istiyorum.Hafta inşallah ilk hedefim 66 ya ulaşmak istiyorum.Pazartesi spora başlamayı düşünüyorum.Ha gayret diyorum az kaldı.

Kızlar uyanın artık sabah oldu Yeni bir gün, kılo verme günü.Yaza kadar bitirelim şu işi artık.Ben şimdi çayımı içtim .Birazdan da ikisi bir arada Nescafe icicem.Daha sonrada yoğurt kurumu yiycem .Oğlum uyanınca kahvaltı yaparım .

Bu sabah oğlumun sucuklu kaşarlı biraz yiyemedigi tostu yedim.Toplamda 330 kalori aldım.

Cuma akşama kilo vermiş olsam da vermemiş olsam ödül günü. İstediğim şeylerden yicem inşallah. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Verirsin üzülme.Ayrica arada yapılan kacamaklar zayıflamaya hiçte engel olmuyor .Ben annemde o kadar yedim ki .Eyvah yandık dedim.Bu sabah 67.8 i gördüm çokta mutlu oldum.Gerci regliyim önümüzdeki pazartesi günü 66 yi görmeyi hedefliyorum inşallah.Kirkma ye ama tabi mümkünse hafta sonları yiyip hafta içleri tekrar dikkatli olmak gerek .Ben öyle yapicam artık.

Aynen hafta içi yemiyorum hafta sonunaz da olsa yiyebilmek için resmen

Merhabalar şuana kadar iyiydim dışarı çıkıcaz hafif atlatmaya çalışıcam bakalım bol hareketli akşamda 40 dk trambolin 20 dk eliptik planlıyorum ve tüm vücut ağırlık tam 58im bakalım pazar günü tartılıca umarım eksi görürüm

Öğlende iki orta boy köfte ve 100 gram yoğurt yedim .Birde ikisi bir arada Nescafe içtim.444 kalorideyim.Yatana kadar 600 kalori olur sanırım.

Misafirlerimi yolcu ettim. Kahvaltıda 400 kalori aldım akşama kadar bakalım ne yapcam. Ama resmen kilo aldığımı hissediyorum. İnşallah almamışımdır. Bir de haftasonu niveanın sıkılaştırıcı yağını aldm daha kullanmaya başlamadım. Yarın başlayacağım. Bakalım ölçülerde ne gibi değişiklik olacak

Buralar çok sesiz kalmış .Biraz uyudum .Bugün çayın 4. gunu ishal etkisi geçti çok iyi gidiyor .Acikma yok ama aşırı susamiyorum.Gerci zaten içiyorum .Belki ondandır.Tatli isteğine gelince hiç yok.Sanirim bu çay ise yarıyor.Bakalim beni 64 yapicagimi

Kimsecikler yoksa motivasyon düşmüş demektir.Moral bozmak yok.Zaman bir şekilde geçiyor.Bu gece zamanı ya eksiden vericez mutlu olucaz yada artıran alicaz mutsuz olucaz.Onun için motivasyon yerinde olup pes etmeden eksiden verip mutlu olmaya bakicaz.Artik kalın giysiler bir hafta sonra cikicak üzerinizden .İşte o zaman ya çok iyi olmuş diycez yada keşke zayiflasaydik diycez.Ben keşkeği aklımın ucundan bile geçirmiyorum açıkçası.

Mutlu olacağız inanıyorum ben gerçi haftasonu yediklerimi düşününce tartıya çıkmaktan korkuyorum ama olsun. Eşim evdeyken benim tüm yaptıklarım boşa gidiyor resmen az yemeye çalışıyorum ama eşim resmen yokedici. Bir tazmanya canavarı misali herşeyi yiyor. Yarın eski tempomda devam edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…