Sadece zayiflayalim

Geldim geldim Sudem_mmm
Sabah 65.9u gördüm.
Ama adet zamanım olduğu için yarın kesin 66 çıkar..
Bugün fena acıktım.. hatta şuan acim ama yatıcam İnsaAllah..
Hoşgeldin . Şu an bende çok acım. Annemlerin yanına gidecem valiz hazırlıyorum . Sabah olsada yemek yesem diyordum tamda .

Geldim geldim Sudem_mmm
Sabah 65.9u gördüm.
Ama adet zamanım olduğu için yarın kesin 66 çıkar..
Bugün fena acıktım.. hatta şuan acim ama yatıcam İnsaAllah..
Hoşgeldin canım bir daha uzaklara gitme bende sabah 67.5 i gördüm.Benim reglim bitmek üzere.

Günaydın kızlar. Öyle bir üşüttüm ki ciğerlerime kadar ağrıyo. Benim yoğurt diyeti kaldı. Sabah süt kaynatıp içtim içimi ısıtsın diye peynirle yumurtayla falan. Hastalık ne kadar kötü bi şey ya. İnsan sağlığın değerini anlıyo en hafif üşütmede bile

Aman canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun.Allah tüm hastalara sana şifa versin.

Herkese günaydın.Henuz kahvaltı yapmadım.Simdi bir tane ikisi bir arada Nescafe içiyorum.Birazdan da çayımı içerim.Sabah tartıda 67.5 i gördüm .Dünden bu yana 300 gram gitmiş.Ama asıl neyden gittiğini reglim bitince anlarım.Cunku Regliden dolayı ödemede olabilir.Odem bile olsa şişlik ten iyidir.

Ben bu hafta hiç dikkat etmedim. Annem burada olunca yedim de yedim. Ama bugün kahvaltı etmek istemedi canım. Ben de yeşil elma yedim. Öğlen de yeşil elma ile geçiştirsem süper olacak. Akşama da yoğurtlu ıspanak yemeği yiyeceğim ekmeksiz. Bir dur demek lazım. Bir saat de spor yaparsam süper olur.

Ben valla sadece kahve içtim .Daha hiç bir şey yemedim.Cay baya bir tok tutmaya etkisini göstermeye başladı.Simdi yoğurt yiycem ,öğlende kısır yaptım.Canim istemese de zorla yiycem .Sonra mum gibi eririm

Bu yaz 60 kilo olunca elbise giymeyi düşünüyorum.Bıktım pantolon giymekten sürekli pantolon spor ayakkabı yada bot .Artık böyle hafif topuklu çok yüksek yiyemem zaten kisada olsam .Birde su uzun elbiseler çok güzel olur .Hem boyunda uzun gösterir bu yaz kıyafet değişikliğine gidicem .

Kızlar tünaydın
Sabah geç uyandım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yedim sonra yürüyüşe çıktım. 1 saat yürüyüş yaptım. Duş aldım şimdi de canım bişey istemiyor. Sadece 5 tane kuru üzüm 2 adet ceviz yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum resmen. Bir de inceltici yağımi dün akşam kullanmaya başladım. 14 gün kullanımda değişim oluyor deniyor. Bakalım ne olacak sonuçlar

Hadi bakalım inşallah işe yarar.Ay neler yapmıyoruz zayıflamak uğruna

Selam kızlar. Ben şu an abartmadan her şeyden yiyorum. 62 ye sabitlemek istiyorum ama haftasonu aldığım bir kilo etkisini hissettiriyor malesef.
Bu haftayı rahat geçireceğim, haftasonu bir gezi planımız var. Ondan sonra yine devam edeceğim inşallah

Ben az önce bir tabak kısır,bir bardak fanta,yarım poğaça,ve bir tabak suyu hariç barbunya yedim .Sabahtan bu yana 501 kalori aldım.Cok yemiş gibi hissediyorum kendimi.Yatana kadar kahve falan derken 600 kaloriye tamamlarim artık.

meraba kizlar ben de ortalama bir gunumu yazayim. sabah 1 haslanmis yumurta, 7 zeytin, iki kibrit kutusu beyaz peynir, birkac dilim cavdar ya da tam bugday. ara ogun kupanin yarisina sut yarisina sicak su.bir cay kasigi neskafe.oglen bir kase kadar ne yemek varsa.ara ogun bir meyve birkac ceviz.aksam bir kase ne yemek varsa ve bir kase yogurt.birkac dilim ekmek.arada kacamaklarim oldu ama genel olarak boyle.su 3 litre.emziriyorum bu arada.

Bence yediklerin çok iyi. Gayet dengeli görünüyor. Neticede emziriyorsun. İnşallah en güzel hızlı biçimde kilolarımızdan kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…