- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Hoşgeldin . Şu an bende çok acım. Annemlerin yanına gidecem valiz hazırlıyorum . Sabah olsada yemek yesem diyordum tamda .Geldim geldimSudem_mmm
Sabah 65.9u gördüm.
Ama adet zamanım olduğu için yarın kesin 66 çıkar..
Bugün fena acıktım.. hatta şuan acim ama yatıcam İnsaAllah..
Hoşgeldin canım bir daha uzaklara gitmeGeldim geldimSudem_mmm
Sabah 65.9u gördüm.
Ama adet zamanım olduğu için yarın kesin 66 çıkar..
Bugün fena acıktım.. hatta şuan acim ama yatıcam İnsaAllah..
Fena açlık hissiyle uyudum..Hoşgeldin . Şu an bende çok acım. Annemlerin yanına gidecem valiz hazırlıyorum . Sabah olsada yemek yesem diyordum tamda .
Ben daha olmadım..az önce 66.00 di tam.Hoşgeldin canım bir daha uzaklara gitmebende sabah 67.5 i gördüm.Benim reglim bitmek üzere.
Aman canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun.Allah tüm hastalara sana şifa versin.Günaydın kızlar. Öyle bir üşüttüm ki ciğerlerime kadar ağrıyo. Benim yoğurt diyeti kaldı. Sabah süt kaynatıp içtim içimi ısıtsın diye peynirle yumurtayla falan. Hastalık ne kadar kötü bi şey ya. İnsan sağlığın değerini anlıyo en hafif üşütmede bile
Hadi bakalım inşallah işe yarar.Ay neler yapmıyoruz zayıflamak uğrunaKızlar tünaydın
Sabah geç uyandım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yedim sonra yürüyüşe çıktım. 1 saat yürüyüş yaptım. Duş aldım şimdi de canım bişey istemiyor. Sadece 5 tane kuru üzüm 2 adet ceviz yedim. Tartıya çıkmaya korkuyorum resmen. Bir de inceltici yağımi dün akşam kullanmaya başladım. 14 gün kullanımda değişim oluyor deniyor. Bakalım ne olacak sonuçlar
Kim bilir daha neler yapacağızHadi bakalım inşallah işe yarar.Ay neler yapmıyoruz zayıflamak uğruna
Bence yediklerin çok iyi. Gayet dengeli görünüyor. Neticede emziriyorsun. İnşallah en güzel hızlı biçimde kilolarımızdan kurtuluruzmeraba kizlar ben de ortalama bir gunumu yazayim. sabah 1 haslanmis yumurta, 7 zeytin, iki kibrit kutusu beyaz peynir, birkac dilim cavdar ya da tam bugday. ara ogun kupanin yarisina sut yarisina sicak su.bir cay kasigi neskafe.oglen bir kase kadar ne yemek varsa.ara ogun bir meyve birkac ceviz.aksam bir kase ne yemek varsa ve bir kase yogurt.birkac dilim ekmek.arada kacamaklarim oldu ama genel olarak boyle.su 3 litre.emziriyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?