- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ahhh 64 varya o 64 aylardan beri onu bekliyorum .Gelmemekte ısrar ediyor.Ben artık hergun spor yapmicam.. hafta 3gun yeter..
Hergun yapicam şey sıkılasma hareketleri.. bacak ve göbek icin..
Artık yavaş yavaş 65 64 olur.. ramazan da da iradeli bir şekilde devam ederim inşallah..
Yani hani 64u görürsem belkimmmm iki kilo falan daha veririm , alıştım nasılsa
Olacak olacak.. az daha sabret..Ahhh 64 varya o 64 aylardan beri onu bekliyorum .Gelmemekte ısrar ediyor.
Makarnaya bayılırım .Her çeşidini severim .Şahsen pilav benim için sabredilmez değil ama makarnaya nasıl sabrediyorum ben bile şaşkınlık .Birde tatlı beslenmemi düzene sokmadan önce tatlı işi nasıl olucak diye çok düşündüm ama onuda arada kacamaklar ile hallediyorum.Selamlar bugün ipin ucu kaçtı çocukları sinemaya götürdüm mısır yemekte makarna iradesi ben çekilin atlıyacam
Ben yedim iki gün üst üste makarnaMakarnaya bayılırım .Her çeşidini severim .Şahsen pilav benim için sabredilmez değil ama makarnaya nasıl sabrediyorum ben bile şaşkınlık .Birde tatlı beslenmemi düzene sokmadan önce tatlı işi nasıl olucak diye çok düşündüm ama onuda arada kacamaklar ile hallediyorum.
Çok iyi yaptın .Bende Ramazan'a girmeden çok yemek istiyorum.Cunku ramazanda da dikkat etmek istiyorum.Ancak iftar davetlerinde diyeti bozmayı düşünüyorum.Ben yedim iki gün üst üste makarnaustunede patlamış mısır
Ben ramazan da dikkat ederim inşallah..Çok iyi yaptın .Bende Ramazan'a girmeden çok yemek istiyorum.Cunku ramazanda da dikkat etmek istiyorum.Ancak iftar davetlerinde diyeti bozmayı düşünüyorum.
Basen sorunu olan hatunlar için yukarıdaki hareketBademli hatunlar söylüyorum.Çok basit ve çok etkili bir hareket ben yapmaya başladım.Bir sandalye ,tabure,yada koltuk yerden yüksek birşey yani iki elinizi bu tabureye koyun arka tarafınızdan ,poponuzu boşlukta kaldırıp indirin.Hergun ne kadar yapabilirsiniz kardir.
Koltuğa oturur şekilde de yapabilirsiniz yani tam düz yatmayip biraz oturur şekil yaşlanmak gibiBuda göbekli hatunlar için.Bende biraz göbek var onun için yapmaya başladım.Koltuga uzanın sırt üstü iki bacağınızı yukarı kaldırıp indirin ne kadar yapabilirsiniz kardir.Bu hareket biraz ama çok etkili
Ben bunu yerde yapıyorum.. bazen.. benim ic bacak eridi bitti ama sarkık gibi , şimdi iki tane iç bacak hareketi var topla onu yapıyorum. Sıkılasmasi için.. bir oraya bir de göbeğime ayar oluyorum..Buda göbekli hatunlar için.Bende biraz göbek var onun için yapmaya başladım.Koltuga uzanın sırt üstü iki bacağınızı yukarı kaldırıp indirin ne kadar yapabilirsiniz kardir.Bu hareket biraz ama çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?