Sadece zayiflayalim

5e geliyordu sebzeli bulgur , iki kaşık nohut,
Yeşil mercimek salatası yedim..
Suyumun içine nane yaprağı ve maydanoz atıyorum,, o şekil tüketiyorum.. birazdan çay ve çekirdek keyfi yapicam

Ben bugün kısır yedim .Üzerine 3 küçük lokum,bir ceviz,iki kayısı kurusu valla sistim..Normalde cay günde bir tane ama ben şimdi bir tane icicem .Fazla yedim sanırsam .Gerçi 800 kalori aldım toplamda ama .Kısır sisirdi beni .

Ben artık hergun spor yapmicam.. hafta 3gun yeter..
Hergun yapicam şey sıkılasma hareketleri.. bacak ve göbek icin..
Artık yavaş yavaş 65 64 olur.. ramazan da da iradeli bir şekilde devam ederim inşallah..
Yani hani 64u görürsem belkimmmm iki kilo falan daha veririm , alıştım nasılsa

Ahhh 64 varya o 64 aylardan beri onu bekliyorum .Gelmemekte ısrar ediyor.

Kızlar kısır beni duman etti.Karnim fena şişti ,soda içtim,çay içtim bol bol su içip daha fena düşüyorum.Hele o lokumları keşke yemeseydim offff offf aslında bazen bilerek yiyorum.Korkuyorum zayıfladıkça sonra yiyip kilo alırım diye .Bende şimdiden alistiriyorum

Yarın pırasa yemeği yapicam .Bugun yediğim kısıtı yarın iyice eritmeliyim ,tabi lokumları da Ayyy ne kadar yavaş zayifliyorum.Hem koruma hem zayıflama çok zor oluyor.Aslinda tam diyet uygulasam daha çabuk veririm.Ama işte bu sefer bırakınca hemen almak istemiyorum açıkçası.Olsun ne yapalım en azından garanti gidiyor.Kacamakta olsa herşeyden yiyorum .

Selamlar bugün ipin ucu kaçtı çocukları sinemaya götürdüm mısır yemekte makarna iradesi ben çekilin atlıyacam
Makarnaya bayılırım .Her çeşidini severim .Şahsen pilav benim için sabredilmez değil ama makarnaya nasıl sabrediyorum ben bile şaşkınlık .Birde tatlı beslenmemi düzene sokmadan önce tatlı işi nasıl olucak diye çok düşündüm ama onuda arada kacamaklar ile hallediyorum.

Ben yedim iki gün üst üste makarna ustunede patlamış mısır

Çok iyi yaptın .Bende Ramazan'a girmeden çok yemek istiyorum.Cunku ramazanda da dikkat etmek istiyorum.Ancak iftar davetlerinde diyeti bozmayı düşünüyorum.
Ben ramazan da dikkat ederim inşallah..
Eşim büyük ihtimal ilk 16gun çalışcak iftarda evde olmayacak,. O yüzden kendime göre yemek hazırlarım..

Bademli hatunlar söylüyorum.Çok basit ve çok etkili bir hareket ben yapmaya başladım.Bir sandalye ,tabure,yada koltuk yerden yüksek birşey yani iki elinizi bu tabureye koyun arka tarafınızdan ,poponuzu boşlukta kaldırıp indirin.Hergun ne kadar yapabilirsiniz kardir.

Basen sorunu olan hatunlar için yukarıdaki hareket

Buda göbekli hatunlar için.Bende biraz göbek var onun için yapmaya başladım.Koltuga uzanın sırt üstü iki bacağınızı yukarı kaldırıp indirin ne kadar yapabilirsiniz kardir.Bu hareket biraz ama çok etkili

Koltuğa oturur şekilde de yapabilirsiniz yani tam düz yatmayip biraz oturur şekil yaşlanmak gibi

Ben bunu yerde yapıyorum.. bazen.. benim ic bacak eridi bitti ama sarkık gibi , şimdi iki tane iç bacak hareketi var topla onu yapıyorum. Sıkılasmasi için.. bir oraya bir de göbeğime ayar oluyorum..
Kilo gidiyorda bu göbek niye gitmiyor

Günaydın kızlar.Dun 67.5 gelmiştim.Bu sabah 68 geldim.Sanirsam kısır Siskinligim daha geçmemiş.500 gram fazla .Yarın tekrar 67 leri görmek için bugün yiyceklerimi baya bir kisicam yani sebze ağırlıklı olucak .Bol sıvı tuketicem .Bakalım yarın nasıl olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…