Mesela sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 10 zeytin yanında iatersen yeşillikgünde 5 ceviz yağ için yeterlimi acaba?sen menünü yazarmısın canım kaç kalori alıyorsun günlük?
Güzel menü yogurt olsa ıyı olurdu.
Dimi beni tek zorlayan o şu anGüzel menü yogurt olsa ıyı olurdu.
arada kaçamak yaparızDimi beni tek zorlayan o şu an
Ee senin böyle çok disiplinli diyetlere ihtiyacın yok o zamanben hedef kiloma ulaştım daha vermek istiyorum yüzüm çok çöküyor bir yarım 800 gr daha yerirsem ramazana kadar ramazanda koruyacagım inşallah.
Benim bel inceltme ihtiyacım var ama spor ile olmuyor zayiflarsam gidiyor 3 doğum var cilt çok gevşek ondan galiba yoksa kilo iyi 55.3 oldum şükür.su simiter bir gitse.Ee senin böyle çok disiplinli diyetlere ihtiyacın yok o zaman
Harika darısı bizlere inşallah.ben hedef kiloma ulaştım daha vermek istiyorum yüzüm çok çöküyor bir yarım 800 gr daha yerirsem ramazana kadar ramazanda koruyacagım inşallah.
İnşallah canım benim.Harika darısı bizlere inşallah.
Bn kullanıyorum canım faydasını gördümGöbek 87 bı 85 göremedim tek zayıflamak istediğim yer.bolgesel de yapıyorum ama sikilasamiyorum.biri Farmasi kullanacaktı Boran önce sonucu yazar inşallah.baska sıkılaştırıcı Krem tavsiye varmı?
Canım kaç gün kullandım fiyatı nedir kaç cm inceldin heyecan yaptım şimdiBn kullanıyorum canım faydasını gördüm
1 aydır kullanıyorum fiyat katolog da 35 ama bn satış temsilcisi olduğum için 24 e fln geliyor bide hindibag kahvesi var onu içiyorumCanım kaç gün kullandım fiyatı nedir kaç cm inceldin heyecan yaptım şimdi
Yüzünden gidiyor o zaman senin verince. Simitlere de ne iyi gelir bilemedimBenim bel inceltme ihtiyacım var ama spor ile olmuyor zayiflarsam gidiyor 3 doğum var cilt çok gevşek ondan galiba yoksa kilo iyi 55.3 oldum şükür.su simiter bir gitse.
Çok geçmiş olsun canım.Slm kızlar çok kötü hastayım ya usutmusum bademcikler şişmiş ateşim var ayni zamanda üşüyorum ve ilgilenmm gereken bir oğlum var yardımcı olacak kimsem yok hcbrsy canım istmyo midem bulanıyor
Fotoğraf atabilirmisin1 aydır kullanıyorum fiyat katolog da 35 ama bn satış temsilcisi olduğum için 24 e fln geliyor bide hindibag kahvesi var onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?