- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
48 kiloydum.. ahh ahh o zaman bı tencere pilav yesem almıyodum, şimdi yesem kilo yapıyor. Yok ya zaten o kadar istemem.Kaç kiloda evlendin.Ben 56 yada tam oluyorum mesela.İneriz ta yeter ki isteyelim.Buraya kadar nasıl geldik.Sonucta başardık gerekirse bir yıl daha uğraşırız yavaş yavaş.Zaten alıştık beslenme düzenine .İnan artık canım arada çekiyor börek çörek falan tatlı gibi .Ben artık çok kilo almaktan korkuyorum.Elimden geleni yapicam almamak için
İki bence de çok zayifmissin .Yok ben de istemem48 kiloydum.. ahh ahh o zaman bı tencere pilav yesem almıyodum, şimdi yesem kilo yapıyor. Yok ya zaten o kadar istemem.
Sanki gobusu eritiyor gibiEtkisi var mı acaba?
Dunde ben eşime kalori tablomu gönderdim . Oda bana öyle diyor.Okurmu bu şekilde yeme diyor.Bn hala bir şey yemedim eşim aramış kiziyor olecekmisin diye
Olsun Yemen'e bak sen iyisin .Günlük kalorini geçme yeter mesela 2000 ise 2000 kalori ye.kızlar ben geldim öğlen 2 yumurta biraz peynir domates salatalık biber yedim filtre kahve ile devam ediyorum.bugün eşim geliyor inş akşam dışarda yemeyiz.
ben en fazla 800 alıyorum 2000 beni uçurur şimdi kilo verince en kötü yani biraz kaçırsan hemen geri alıyorsun vücut az enerji ile çalışmaya alışınca yavaş arttırmak lazım geçen hafta bizzat onayladım 56.5 ile başladım neyse ki dur dedim 3 gün geri verdim.Olsun Yemen'e bak sen iyisin .Günlük kalorini geçme yeter mesela 2000 ise 2000 kalori ye.
İyice korkmaya başladım.Kilo vermesi sorun almamak için uğraşmak sorun offf offfben en fazla 800 alıyorum 2000 beni uçurur şimdi kilo verince en kötü yani biraz kaçırsan hemen geri alıyorsun vücut az enerji ile çalışmaya alışınca yavaş arttırmak lazım geçen hafta bizzat onayladım 56.5 ile başladım neyse ki dur dedim 3 gün geri verdim.
Ama benim mesela günlük almam gereken kalori 1800 civarı ve ben bazen kaçamak yaptığımda mesela bir iki gün kilo almıyorum.Belki aradaki kacamaklar falan ise yariyor sanırım.Sonucra hep az kalori alamayıp ki .Birde kiloyu belli bir zaman koruyunca almiyormyssun diye okumuştum.
evet canım en az 2 ay kilo koruma yapmak lazım metabolizma diyette iken illaki yavaşlıyor tekrar eski çalışmasına 6 ay sonra dönuyormuş bizim suan az çalışıyor kalori kıstıgımız için diye düşünüyorum ben şimdi 1500 normal kalorimi alsam hemen kilo yapıyor.Ama benim mesela günlük almam gereken kalori 1800 civarı ve ben bazen kaçamak yaptığımda mesela bir iki gün kilo almıyorum.Belki aradaki kacamaklar falan ise yariyor sanırım.Sonucra hep az kalori alamayıp ki .Birde kiloyu belli bir zaman koruyunca almiyormyssun diye okumuştum.
Anladım.Artik ne yapalım kilo verdikten sonra .Korumasında dayanmak zorundayız .Yapacak bir şey yok .Ama yinede sen iyisin bir gün kacirsan bile ertesi gün telafi edersinevet canım en az 2 ay kilo koruma yapmak lazım metabolizma diyette iken illaki yavaşlıyor tekrar eski çalışmasına 6 ay sonra dönuyormuş bizim suan az çalışıyor kalori kıstıgımız için diye düşünüyorum ben şimdi 1500 normal kalorimi alsam hemen kilo yapıyor.
inşallah canım insanın iradesi sınanıyor resmen zor bir süreç.Anladım.Artik ne yapalım kilo verdikten sonra .Korumasında dayanmak zorundayız .Yapacak bir şey yok .Ama yinede sen iyisin bir gün kacirsan bile ertesi gün telafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?