Sadece zayiflayalim

48 kiloydum.. ahh ahh o zaman bı tencere pilav yesem almıyodum, şimdi yesem kilo yapıyor. Yok ya zaten o kadar istemem.

Bu sabah ikisi bir arada,7 zeytin,bir dilim kaşar peyniri ve 4 adet küçük galeta yedim.Birazdan yogurdumu yiycem ama valla canım hiç istemiyor.Zoraki yiycem yani.Aksama dogruda pırasa ve havuç haslamam var onları yiyip bitiricem Yarında karnabahar geçiş yapicam.Sadece başlayıp yoğurtla yiycem.

Hayat makarna ,börek pilav ,tatlı .Nerede karbonhidrat varsa onunla güzel ama maalesef onlarla da biz güzel olamıyoruz.

Olsun Yemen'e bak sen iyisin .Günlük kalorini geçme yeter mesela 2000 ise 2000 kalori ye.
ben en fazla 800 alıyorum 2000 beni uçurur şimdi kilo verince en kötü yani biraz kaçırsan hemen geri alıyorsun vücut az enerji ile çalışmaya alışınca yavaş arttırmak lazım geçen hafta bizzat onayladım 56.5 ile başladım neyse ki dur dedim 3 gün geri verdim.

İyice korkmaya başladım.Kilo vermesi sorun almamak için uğraşmak sorun offf offf

Ama benim mesela günlük almam gereken kalori 1800 civarı ve ben bazen kaçamak yaptığımda mesela bir iki gün kilo almıyorum.Belki aradaki kacamaklar falan ise yariyor sanırım.Sonucra hep az kalori alamayıp ki .Birde kiloyu belli bir zaman koruyunca almiyormyssun diye okumuştum.

Ben şöyle korumayı düşünüyorum .Eğer bir gün çok yersem bir gün az terim diye düşünüyorum.Ayyy valla bilmiyorum umarım verdiklerini almayiz.O kadar emek ediyoruz.Sanmiyorum aslında çünkü yavaş kilo veriyoruz .Ramazanda Kalorimi artırmayı düşünüyorum mesela.

evet canım en az 2 ay kilo koruma yapmak lazım metabolizma diyette iken illaki yavaşlıyor tekrar eski çalışmasına 6 ay sonra dönuyormuş bizim suan az çalışıyor kalori kıstıgımız için diye düşünüyorum ben şimdi 1500 normal kalorimi alsam hemen kilo yapıyor.

Anladım.Artik ne yapalım kilo verdikten sonra .Korumasında dayanmak zorundayız .Yapacak bir şey yok .Ama yinede sen iyisin bir gün kacirsan bile ertesi gün telafi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…