Sadece zayiflayalim

Benim yüzüm ve bileklerim iyice zayıfladı P Pinars06 .. arkadaşın attığı kremi bende alicam.. onun 20liralik tüpte olanı var . Benim de bölgesel olarak sıkılasmam lazım..göbek.. azaldı ama sarkıp kötü duracak gibi .
O kremi alıp kullanicam bakalım iyi gelir inşaallah..

İnşallah canım deneyimlerimizi paylaşalım.

Benim vermem gereken bir 10 kilo daha var.56 kiloda normal kilona dönüyorum.Ama 64 kiloda biraz dinlenmeye düşünüyorum .Şöyle bir hafta 15 gün kadar.Sonra tekrar başlayıp 59 kiloya yol alicam .59 kiloda. da tamamen yavaşlayıp ayda bir kilo vermeye calisicam tabi bunlar hamile kalmadan önceki olanlarım olsun ama yinede hamile kalınca ilk aylar zayıflamaya calisicam .Bende sıkılaştırıcı Krem almak istiyorum aslında ama hangisi en iyisi karar veremedim.

Farmasinin ürünü iyi diyorlar..
Bakalım sipariş vericem. Arkadaşım üye oraya.
Ramazan da beni korumaya caliscam vermesem de almamaya caliscam.
Ahh ahh 64 rakamını bir göreyim, eşime kalsa ilk evlendigimiz kiloya in diyorda çok bekler o kadar istesem de inemm zaten

Kaç kiloda evlendin.Ben 56 yada tam oluyorum mesela.İneriz ta yeter ki isteyelim.Buraya kadar nasıl geldik.Sonucta başardık gerekirse bir yıl daha uğraşırız yavaş yavaş.Zaten alıştık beslenme düzenine .İnan artık canım arada çekiyor börek çörek falan tatlı gibi .Ben artık çok kilo almaktan korkuyorum.Elimden geleni yapicam almamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…