Bir gri renkli var sıkılaştırıcı Krem yazıyor o mu yoksa bibirli balsam var hangi?Fotoğraf atabilirmisin
Fotoğraf atabilirmisin
Teşekkürler canım.birde firmising sıkılaştırıcı var o nasıl sence bu daha iyi o zaman kullandığına göre.
Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar çok kötü hastayım ya usutmusum bademcikler şişmiş ateşim var ayni zamanda üşüyorum ve ilgilenmm gereken bir oğlum var yardımcı olacak kimsem yok hcbrsy canım istmyo midem bulanıyor
Bu çatlak tedavisi için kullanılır diye duymuştum çatlak için tavsiyen varmı hasta hasta seni yormuyorumdur inşallah.
Bn de içiyorum kekik çayıBu linkde kekik suyu yöntemi var bir bakın isterseniz ☺
Mesaj a bak cnmZayitlayinca yüzü ve göz altı çöken varmı?
İnşallah canım deneyimlerimizi paylaşalım.
Farmasinin ürünü iyi diyorlar..Benim vermem gereken bir 10 kilo daha var.56 kiloda normal kilona dönüyorum.Ama 64 kiloda biraz dinlenmeye düşünüyorum .Şöyle bir hafta 15 gün kadar.Sonra tekrar başlayıp 59 kiloya yol alicam .59 kiloda. da tamamen yavaşlayıp ayda bir kilo vermeye calisicam tabi bunlar hamile kalmadan önceki olanlarımolsun ama yinede hamile kalınca ilk aylar zayıflamaya calisicam .Bende sıkılaştırıcı Krem almak istiyorum aslında ama hangisi en iyisi karar veremedim.
Kaç kiloda evlendin.Ben 56 yada tam oluyorum mesela.İneriz ta yeter ki isteyelim.Buraya kadar nasıl geldik.Sonucta başardık gerekirse bir yıl daha uğraşırız yavaş yavaş.Zaten alıştık beslenme düzenine .İnan artık canım arada çekiyor börek çörek falan tatlı gibi .Ben artık çok kilo almaktan korkuyorum.Elimden geleni yapicam almamak içinFarmasinin ürünü iyi diyorlar..
Bakalım sipariş vericem. Arkadaşım üye oraya.
Ramazan da beni korumaya caliscam vermesem de almamaya caliscam.
Ahh ahh 64 rakamını bir göreyim, eşime kalsa ilk evlendigimiz kiloya in diyorda çok beklero kadar istesem de inemm zaten
O kadar aç durma sen şu anda iyisin.an itibariyle 18 saattir açım dünde kabak yapmıştım.
öğle arasında anneme gideceğim ondan yemedim canım hiç ıstemiyor ki.O kadar aç durma sen şu anda iyisin.
Etkisi var mı acaba?Bn de içiyorum kekik çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?