O kadar hastamisin.Canim çok geçmiş olsun.Evet bende çok önem veririm komsuluga Allah iyi komşu versin .Valla komşu can ya cnm bnm gldi çorba yaptı ortalığı topladı gitti
inşallah bir an önce toparlarsın canım.Valla komşu can ya cnm bnm gldi çorba yaptı ortalığı topladı gitti
O kadar hastamisin.Canim çok geçmiş olsun.Evet bende çok önem veririm komsuluga Allah iyi komşu versin .
[/QUOTEYER çok kötüyüm cnm ya basım dönüyor sürekli Allah razı olsun komşudan karnımı bile doyuramamistim
Sağol canıminşallah bir an önce toparlarsın canım.
Afiyet olsun cnmAz önce çok az pırasa vardı ondan yedim .Birazda yer fıstığı yedim .
İyi canım valla benim bu hafta sonu sınavlarım var onlara çalışıyorum.Arada tartiliyorum.Nerdesiniz
Benim kilolar güme gitti, hamileyimİyi canım valla benim bu hafta sonu sınavlarım var onlara çalışıyorum.Arada tartiliyorum.Kafayı derse takicagima kilolara takmış durumdayım
Ayyyy çok sevindim canım harika .Benim kilolar güme gitti, hamileyim
Yaa hala soktayim.. idrar testi alıp yapayım dedim, kendi kendime de söyleniyorum, cikmicak birşey için ne gerek var para verdin diye damlatir damlatmazz çizgiler belirdi ben şok. Şuan yüzümde salak bir gülümsemeAyyyy çok sevindim canım harika .Güme falan gittiği yok .Dikkat edicez ekmek yok hamur yok olsa bile sabah az var .Bol protein,meyve var, süt yoğurt, peynir var.Hamile iken bile ilk zamanlar kendine dikkat ederek kilo verebilirsin.
Hadi darısı bana olsun .Eşim geldiğinde bizde düşünüyoruz.O zamana kadar ne kadar kilo verirsem kardir diyorum.Ama ben hamile kalınca da dikkat Edip çok kilo almamaya calisicam .Sonra çok zor oluyor vermesi.Sende dikkat et her şeyi ye ama böyle az falan ye .Gündüz çok ye akşam geçiştir .Böyle yap yani .Çok sevindim.İbsallah güzel bir hamilelik geçirip sağ salim dünyaya getirirsin evladını .Yaa hala soktayim.. idrar testi alıp yapayım dedim, kendi kendime de söyleniyorum, cikmicak birşey için ne gerek var para verdin diye damlatir damlatmazz çizgiler belirdi ben şok. Şuan yüzümde salak bir gülümseme
Tartilmaya bırakma sakin .Mutlaka kilonu not al bakalım her ay kaç kilo almış olucaksin .Hergun tartil .Yediklerime dikkat et.Hamikeyim diye aşırıya kaçma .Kalorinin en fazla 200 kalori fazlasını al.O zaten büyüyor Allah'ın izniyle.Kizlarr
İnşaallah canım.. etmeyi düşünüyorum..Tartilmaya bırakma sakin .Mutlaka kilonu not al bakalım her ay kaç kilo almış olucaksin .Hergun tartil .Yediklerime dikkat et.Hamikeyim diye aşırıya kaçma .Kalorinin en fazla 200 kalori fazlasını al.O zaten büyüyor Allah'ın izniyle.
Amin inşallah.İnşaallah canım.. etmeyi düşünüyorum..
Galiba tatlı şeylerden midem bulanacak..
Bakalım nasip herşey. Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağıma almayı nasip etsin.
Herkese de bu sevgiyi tatdirsin
Benim daha dikkatli olmam lazım. Gerçi aynı şekilde beslenirim.Yarın sabah kilomu çok merak ediyorum.Aslinda cuma günü daha çok merak ediyorum.66 yi heyecanla bekliyorum.Bakalim yarın kaç gram verdim .Yada hala aynımi.Bu günü 600 kalori civarı ile kapadım.Bol bol su içtim .Kendimi aç hissetmiyorum.
Aynen ben sana güveniyorum.Gamilrlikte yanlış besleniyoruz.Yok iki çalışın sen ye falan filan.Ben o hataya dusmuycem artık .Bebek zaten büyüyor çok şükür fazlası kendimize.Bol bol meyve ye şeker zaten bebeğe yaramıyor ki.Bize yarıyor.Senin dikkat edicegine inanıyorum ben.Benim daha dikkatli olmam lazım. Gerçi aynı şekilde beslenirim.
Yarin kan vermeye gideyim İnsaAllah..
Sonrası hamilelik içinde egzersizler var bı şekilde ayar çekerim.
Ne kadar az kiloyla atlatirsam o kadar iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?