Günaydın canım uğramıyorsun hiç.Zayiflama nasıl gidiyor.Günaydın herkese.
Allah razı olsun canım.. Dr gidicem birazdan bakalım , kesinleştirelim.. hala inanamıyorumCanım Allah analı babalı büyütsün inşallah
dün eşim geldi çocukları gezdirdik canım bilirsin sende eşler burda olunca pek giremiyoruz.Günaydın canım uğramıyorsun hiç.Zayiflama nasıl gidiyor.
hiç değilse almamışsın canım bunada şükür sen bi 66 yı gör benMaalesef hala 67.2 deyim .Bir kaç gram gitmemiş.Olsun cuma günü 66 ları görürüm inşallah.
sonuçtan haberdar et bizide.Allah razı olsun canım.. Dr gidicem birazdan bakalım , kesinleştirelim.. hala inanamıyorum
nasibinde varsa oluyor canım inşallah en önemlisi sağlıklı olması inş.sıkıntısız atlatırsın.Ya saskinim çünkü. Spor yaparken, özellikle zumba hareketleri görseydiniz, o kadar form çayı içtim, ne bileyim soklardayim
Hayırlı olsun canimBenim kilolar güme gitti, hamileyim
CANIM NASIL OLDUN İYİLEŞTİN Mİ?Hayırlı olsun canim
Kızlar bugün biraz yedim anında 1 ,2 kilo oynuyor normal bir gün gibi yedekte nasıl aşacağız bu durumu sonra yine diyet modu az ye az ye korumak bile sıkıntı galiba hep diyet modu nda olmak lazım.,Artık çok sabırsız olamaya başladım.Bir an önce 64 olmak istiyorum.Ama tabi beklemek sabır etmek zorundayım.Artik pek yemekle sorunum yok ama cidden bu zayıflama işi çok zor.Surekli sabırla zamanın geçmesini bekliyoruz.Ama bekliycem vazgecmiycem.
Yok öyle olmuyor.Ben çok kacamaklar yaptım mesela ama yine de kilo vermeye devam ettim .Bırakma sen o gün öğün de kaldı yarın aynı şekilde devam.Tabi istediğimiz kiloya geldiğimizde elbette yiycez.Ama hergun poğaça,börek ,pilav, makarna,yemiycem ki benim normalde onlarla aram iyidir ama haftada bir veya iki kez yerim.Bu da hemen kilo olarak yansimaz.Bence devam et sabah aç karnına tartil yine normal kilonu görürsün.Kızlar bugün biraz yedim anında 1 ,2 kilo oynuyor normal bir gün gibi yedekte nasıl aşacağız bu durumu sonra yine diyet modu az ye az ye korumak bile sıkıntı galiba hep diyet modu nda olmak lazım.,
Dune gore daha iyiCANIM NASIL OLDUN İYİLEŞTİN Mİ?
Bende bugün Dr a gittim , gebelik var yalnız küçük olduğu için kese görünmedi, cuma günü yine gidicem İnsaAllah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Dr a spor yaptığımı falan söyledim , çok iyi dedi yine yap ama ağır hareketlerden kacin ,diye ekledi..bakalım bebisi görene kadar temkinliyim birşey yapmam , sonrası Allah kerim..
Çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsinBende bugün Dr a gittim , gebelik var yalnız küçük olduğu için kese görünmedi, cuma günü yine gidicem İnsaAllah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Dr a spor yaptığımı falan söyledim , çok iyi dedi yine yap ama ağır hareketlerden kacin ,diye ekledi..bakalım bebisi görene kadar temkinliyim birşey yapmam , sonrası Allah kerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?