Sadece zayiflayalim

Ben az önce geldim Anneme kahvaltıya gittim.Sucuklu yumurta,zeytin, peynir,4 dilim çavdar ekmeği küçüktü dilimler ,bir tatlı kaşığı reçel yedim.Biraz öncede evde tarçınlı dondurma yedim .Bugün toplamda 826kalori aldım.Daha yemem bir şey

Artık çok sabırsız olamaya başladım.Bir an önce 64 olmak istiyorum.Ama tabi beklemek sabır etmek zorundayım.Artik pek yemekle sorunum yok ama cidden bu zayıflama işi çok zor.Surekli sabırla zamanın geçmesini bekliyoruz.Ama bekliycem vazgecmiycem.

Kızlar bugün biraz yedim anında 1 ,2 kilo oynuyor normal bir gün gibi yedekte nasıl aşacağız bu durumu sonra yine diyet modu az ye az ye korumak bile sıkıntı galiba hep diyet modu nda olmak lazım.,

Kızlar bugün biraz yedim anında 1 ,2 kilo oynuyor normal bir gün gibi yedekte nasıl aşacağız bu durumu sonra yine diyet modu az ye az ye korumak bile sıkıntı galiba hep diyet modu nda olmak lazım.,
Yok öyle olmuyor.Ben çok kacamaklar yaptım mesela ama yine de kilo vermeye devam ettim .Bırakma sen o gün öğün de kaldı yarın aynı şekilde devam.Tabi istediğimiz kiloya geldiğimizde elbette yiycez.Ama hergun poğaça,börek ,pilav, makarna,yemiycem ki benim normalde onlarla aram iyidir ama haftada bir veya iki kez yerim.Bu da hemen kilo olarak yansimaz.Bence devam et sabah aç karnına tartil yine normal kilonu görürsün.

Bende bugün Dr a gittim , gebelik var yalnız küçük olduğu için kese görünmedi, cuma günü yine gidicem İnsaAllah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Dr a spor yaptığımı falan söyledim , çok iyi dedi yine yap ama ağır hareketlerden kacin ,diye ekledi..bakalım bebisi görene kadar temkinliyim birşey yapmam , sonrası Allah kerim..

Çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…