Hamilelikte yanlış besleniyoruz.İki canlisin ye diyenlere kulak asma.Su doğru yazmayı yanlış silmeyi bir öğrenemedim gittiiAynen ben sana güveniyorum.Gamilrlikte yanlış besleniyoruz.Yok iki çalışın sen ye falan filan.Ben o hataya dusmuycem artık .Bebek zaten büyüyor çok şükür fazlası kendimize.Bol bol meyve ye şeker zaten bebeğe yaramıyor ki.Bize yarıyor.Senin dikkat edicegine inanıyorum ben.
Kız gösterdim ya sana..Hamilelikte yanlış besleniyoruz.İki canlisin ye diyenlere kulak asma.Su doğru yazmayı yanlış silmeyi bir öğrenemedim gittii
Gözünaydın . Hiç okuyamadım bugün . Çok yoğunduk . Benimde diyet yürüyüş bitti . Vakit bitti . Vermekten vazgeçtim de artık almam inşalllah.Benim kilolar güme gitti, hamileyim
Sağol canım.. Belli bir düzene oturunca almiyosun aslında.Gözünaydın . Hiç okuyamadım bugün . Çok yoğunduk . Benimde diyet yürüyüş bitti . Vakit bitti . Vermekten vazgeçtim de artık almam inşalllah.
Olmadı yapamadım göremedim bir şeyKız gösterdim ya sana..
Alışmışım tembelliğe bir süredir . Birden bambaşka bir boyuta geçtim . Dengem değişti . Hava değişti . Ortam değişti . Bir düzen oturtmam lazım .Sağol canım.. Belli bir düzene oturunca almiyosun aslında.
Kız mesajı yazıp gönderiyosun ya, gonderdikten sonra bak şikayet et yazio ya onun yanında 3nokta var oraya tikla..Olmadı yapamadım göremedim bir şey
Şikayet et in yanında 3 nokta yokKız mesajı yazıp gönderiyosun ya, gonderdikten sonra bak şikayet et yazio ya onun yanında 3nokta var oraya tikla..
Tamam var anladım . Gönderdikten sonra çıkıyorKız mesajı yazıp gönderiyosun ya, gonderdikten sonra bak şikayet et yazio ya onun yanında 3nokta var oraya tikla..
Kendi attigin mesaja bak..Şikayet et in yanında 3 nokta yok
Kendi attigin mesaja bak..
Sakin ha bu saatte olmaz ,meyve ye hem miden ağrır bu saatte.Kızlar ya. Her yer biber kızartması kokuyormidem de gurul gurul
Yok yemem zaten..Sakin ha bu saatte olmaz ,meyve ye hem miden ağrır bu saatte.
Yok yemem zaten..
İnşaallah canimAy 60 kiloya inmek ne zor .Ama inat ettim er yada geç inicem inşallah.Ben o rakamı görmeden şuradan şuraya gitmemHele bi 60 gelsin .56 da yakındır.
Ay ben sokBenim kilolar güme gitti, hamileyim
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ya. Her yer biber kızartması kokuyormidem de gurul gurul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?