Sadece zayiflayalim

Örgütledim bir arkadaşı . Rahat bir buçuk saat yürüdük işten sonra . Neyse ki burda da spora başlayabildim . Şöyle bir sistem kurdum . Sabah kahve içip evden çıkıyorum. 9.30 da gidiyorum işe . Çalışan kız börek söylemiş oluyor. Öğlene doğru kahvaltı yapıyoruz peynir zeytin falan . Saat üç dört gibide yemek söylüyoruz yoğunluk yoksada kendimiz yapıyoruz . Bugün kısır yaptırdım. Akşam yemeği yerine geçti . Biz altıda kapatıyoruz . Arkadaşın işyerine gittim . Dedim senin göbek artmış. Gerçekten kilo vermeye ihtiyacı var. Gaza getirdim yürüttüm . Başkasına hayrım dokunur böylece . Beş günlük sonra yürüyüş yapabildim moralim düzeldi . Şimdi ben tartılmıyorum ya. Ocak ayında burdaydım. Sonra üç ay Ankara da kaldım . Yani beni üç ay görmediler Buraya geri dönünce annemde herkesde en az on kilo verdiğimi düşünüyor . Demekki bayağı kilo vermişim . Tartılarak kendimi hiç strese sokmadan kilo verdim ilk kez . Önceki seferlerde her gün tartılıyordum . Eksilme olmayınca yada artış olunca geriliyordum . Bu da olumsuz etkiliyordu psikolojimi .

Önceki çocuk tedavi ilemi olmuştu ?

Kızlar akşam abim yemeğe çağırdı çok ısrar etti kırmadım.Orada yoğurtlu makarna,bir lavaş evet yanlış okumuyorsunuz makarna ve lavaş etsote ve salata yedim .Çay ve biraz çerez .Bugün toplam aldığım kalori 1375 .Günlük kalorimi gecmedim .Tabi ki yarın bugünü unutuyorum ve diyetime kaldığım yerden devam ediyorum.Kacamaklar ile kilo vermek daha iyi ve uzun vadeli olmasını sağlıyor.Yarin karnabahar haşlaması ile pazar gününe kadar gideriz.Pazar günü ,66 rakamını gördüğümde direk hamburger

Günaydın kızlar.
Bu sabah tartildim veee 65.3 geldim..
Dün Dr odasında ki tartı da tartildim 69du, yani üstümdeki kıyafetler baya ağırdı. Hatta Dr a da söyledim benim kilom bu değil diye ama o şekil devam edilecekmis.
Olsun gerçek kilomu biliyorum ya,sıkıntı değil..
Şimdi hedefim hamileliğin ilk aylarında 1 2 kilo daha verip sonra dan yavaş yavaş almak. Yani amaç bebeğe kilo aldirmak, kendim aynı şekilde beslenip az kiloyla doğuma girmek İnsaAllah..
Bunu da yapacağım Allah'ın izniyle

Olsun canım ya yavaş yavaş gidersin .Sonuçta bebiş geliyor.ben bile dün bir parça birşeyler yedim aynen evde kıyafetlerle ve tuvalet öncesi 69.5 geldim.

Olsun canım ya yavaş yavaş gidersin .Sonuçta bebiş geliyor.ben bile dün bir parça birşeyler yedim aynen evde kıyafetlerle ve tuvalet öncesi 69.5 geldim.
İnşaallah. Şuan tek isteğim keseyi görmek.. sonrası Allah büyük.. şimdi dikkatli hareket ediyirum çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yok canım tedaviyle değil .
Öyle birşey hatırlıyorum sanki de. Diyecektim Allah’ın hikmeti işte . Yine Allah’ın hikmeti tabi de. Diyet konusuna gelince artık ağır hareket etmezsin . Ama tabi hamileliğe sığınıp da lüzümsüz yemek doğru değil. Türk filmlerinde ki doğurup yarın ertesi günkü haline geri dönücek şekilde çocuk kilo alsa yeter

İlkinde bilinçsizdim, ama bunda öyle olmicam İnsaAllah.
Kızımı 9sne sonra nasip etti mevlam...
Rabbim isteyen herkese tatdirsin. İnşaallah..
Ben zaten buraya yazmaya devam edicem ki motive olayım ..

Tabi ki yazmaya devam et.Bizde senden motive oluyoruz.Zaten zayıflamak zor bir süreç birbirimize destek olmamız .Bu süreci kolaylaştırır.

Günaydın kızlar sanki içim ölmüş gibi midem bulanıyor kendi içimin kokusundan bademcikler fena 7 buçuk da kalktım bulantdan bsy yiyemedim daha tartıda da 65 geldim
Çok iyi bende şu 65 leri görseydim ne iyi olucakti.Cok uzadı benim zayıflama isim zor ve yavaş gidiyor.

Bırakma canım bizi daha bebeğin gelişimi ni cinsiyeti ni öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…