Sevindim canım doncem ben sana eşim geldi şehir dışında n pek müsait olamıyorum.Dune gore daha iyi
Önceki çocuk tedavi ilemi olmuştu ?Bende bugün Dr a gittim , gebelik var yalnız küçük olduğu için kese görünmedi, cuma günü yine gidicem İnsaAllah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Dr a spor yaptığımı falan söyledim , çok iyi dedi yine yap ama ağır hareketlerden kacin ,diye ekledi..bakalım bebisi görene kadar temkinliyim birşey yapmam , sonrası Allah kerim..
Yok canım tedaviyle değil .Önceki çocuk tedavi ilemi olmuştu ?
Olsun canım ya yavaş yavaş gidersin .Sonuçta bebiş geliyor.ben bile dün bir parça birşeyler yedim aynen evde kıyafetlerle ve tuvalet öncesi 69.5 geldim.Günaydın kızlar.
Bu sabah tartildim veee 65.3 geldim..
Dün Dr odasında ki tartı da tartildim 69du, yani üstümdeki kıyafetler baya ağırdı. Hatta Dr a da söyledim benim kilom bu değil diyeama o şekil devam edilecekmis.
Olsun gerçek kilomu biliyorum ya,sıkıntı değil..
Şimdi hedefim hamileliğin ilk aylarında 1 2 kilo daha verip sonra dan yavaş yavaş almak. Yani amaç bebeğe kilo aldirmak, kendim aynı şekilde beslenip az kiloyla doğuma girmek İnsaAllah..
Bunu da yapacağım Allah'ın izniyle
İnşaallah. Şuan tek isteğim keseyi görmek.. sonrası Allah büyük.. şimdi dikkatli hareket ediyirum çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsinOlsun canım ya yavaş yavaş gidersin .Sonuçta bebiş geliyor.ben bile dün bir parça birşeyler yedim aynen evde kıyafetlerle ve tuvalet öncesi 69.5 geldim.
Amin canım.İnşaallah. Şuan tek isteğim keseyi görmek.. sonrası Allah büyük.. şimdi dikkatli hareket ediyirum çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Öyle birşey hatırlıyorum sanki de. Diyecektim Allah’ın hikmeti işte . Yine Allah’ın hikmeti tabi de. Diyet konusuna gelince artık ağır hareket etmezsin . Ama tabi hamileliğe sığınıp da lüzümsüz yemek doğru değil. Türk filmlerinde ki doğurup yarın ertesi günkü haline geri dönücek şekilde çocuk kilo alsa yeterYok canım tedaviyle değil .
İlkinde bilinçsizdim, ama bunda öyle olmicam İnsaAllah.
Öyle birşey hatırlıyorum sanki de. Diyecektim Allah’ın hikmeti işte . Yine Allah’ın hikmeti tabi de. Diyet konusuna gelince artık ağır hareket etmezsin . Ama tabi hamileliğe sığınıp da lüzümsüz yemek doğru değil. Türk filmlerinde ki doğurup yarın ertesi günkü haline geri dönücek şekilde çocuk kilo alsa yeter
Tabi ki yazmaya devam et.Bizde senden motive oluyoruz.Zaten zayıflamak zor bir süreç birbirimize destek olmamız .Bu süreci kolaylaştırır.İlkinde bilinçsizdim, ama bunda öyle olmicam İnsaAllah.
Kızımı 9sne sonra nasip etti mevlam...
Rabbim isteyen herkese tatdirsin. İnşaallah..
Ben zaten buraya yazmaya devam edicem ki motive olayım ..
Çok iyi bende şu 65 leri görseydim ne iyi olucakti.Cok uzadı benim zayıflama isim zor ve yavaş gidiyor.Günaydın kızlar sanki içim ölmüş gibi midem bulanıyor kendi içimin kokusundan bademcikler fena 7 buçuk da kalktım bulantdan bsy yiyemedim daha tartıda da 65 geldim
Tekrar geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanirsin.Günaydın kızlar sanki içim ölmüş gibi midem bulanıyor kendi içimin kokusundan bademcikler fena 7 buçuk da kalktım bulantdan bsy yiyemedim daha tartıda da 65 geldim
Bırakma canım bizi daha bebeğin gelişimi ni cinsiyeti ni öğreneceğiz.İlkinde bilinçsizdim, ama bunda öyle olmicam İnsaAllah.
Kızımı 9sne sonra nasip etti mevlam...
Rabbim isteyen herkese tatdirsin. İnşaallah..
Ben zaten buraya yazmaya devam edicem ki motive olayım ..
Canım dün iyi toparlamissin bravo sanaÇok iyi bende şu 65 leri görseydim ne iyi olucakti.Cok uzadı benim zayıflama isim zor ve yavaş gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?