- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
İnşaallah canım..Bırakma canım bizi daha bebeğin gelişimi ni cinsiyeti ni öğreneceğiz.
65 olmak güzel ama hastalık çok kotuÇok iyi bende şu 65 leri görseydim ne iyi olucakti.Cok uzadı benim zayıflama isim zor ve yavaş gidiyor.
Hastalığı fırsata cevirirsin ama önce sağlık.Bugün sadece 1 dilim börek ve 1 tane yeşil elma yedim hiç cnm istmyo
Çok geçmiş olsun canım .65 olmak güzel ama hastalık çok kotu
Sabırla zamanla mücadele ettiğin zaman zayiflayabilirsin.Cunku bu uzun süreli bir iş ,hemen olmuyor ne yazık ki.Bunlara varım diyorsan hemen başlayabilirsiniz .Zayıflamak istiyorummm
evet canım zik zak yapmak güzelde tartı da artı görmek kötü hemen yansıyor kilo olarak malesef.İki gün baya kaçırdım.Bugun kendimi sebzeye vericem .Umarım yarın sabah fazla çıkmam .Bakalım kaç cikicak kilom.Bu yerleşmiş kilolar inat ediyor gitmemek için.Bende sabır ediyorum.Sonucta sürekli çok az kalorili yiyemem ki .Arada yüksek kalorili yiyorum.Ama günlük Kalorimi geçmiyorum.Devam edicem bakalım ne olucak.İlk hedefim 66 ama sanırım bu hafta olmuycak.Ramazanda daha dikkat Edip akşam spor yapmayı düşünüyorum.Bu kilolar beni baya zorluycaga benziyor.
Hiç sorma çok morelim bozuldu.Zaten fazla kilo var vücutta bir de kaçamak yapıyorum.Sanirim kaçamak yapmak büyük hata bu işte .Tamamen zayiflamadan kaçamak yapmamaliyim galiba.Bu iş iyice aç kalmadan olmuycak gibi .Sağlıklı zayıflamak istiyorum.Bir kaç kacamakta morel bozukluğu yaşıyorum .Birde çok uzadı bu iş .Evet hemen zayiflanmiyor ama aylardan beri uğraşıp .74 ile başladım eee su anda 70 .3 geldim .Yani aylardan beri 4 kilomu verdim.Cok can sıkıcı olmaya başladı.Ya bu işi aç kalarak halkedicem .Yada vazgecicem.Vazgecmek istemiyorum ama aylardan beri 4 kilo hiç normal değil yani .Tahlillerinde de bir sey yoktu zayıflamaya karar verdigimde yaptirmistim.Artik yorulmaya başladım.evet canım zik zak yapmak güzelde tartı da artı görmek kötü hemen yansıyor kilo olarak malesef.
anlıyorum canım seninde dediğin gibi sabır isteyen bir süreç ve uzun zaman alıyor cok kalori kıstıgımız için yediğimizde kilo olarak yansıyor yani verdikten sonra dikkat etmezsen daha çabuk kilo aliyorsun dedikleri bu olsa gerek bırakmayacagız canım insallah hedef kilo değil yasam biçimi olmalı yoksa yediğimizde geri dönüyor kilolar.Hiç sorma çok morelim bozuldu.Zaten fazla kilo var vücutta bir de kaçamak yapıyorum.Sanirim kaçamak yapmak büyük hata bu işte .Tamamen zayiflamadan kaçamak yapmamaliyim galiba.Bu iş iyice aç kalmadan olmuycak gibi .Sağlıklı zayıflamak istiyorum.Bir kaç kacamakta morel bozukluğu yaşıyorum .Birde çok uzadı bu iş .Evet hemen zayiflanmiyor ama aylardan beri uğraşıp .74 ile başladım eee su anda 70 .3 geldim .Yani aylardan beri 4 kilomu verdim.Cok can sıkıcı olmaya başladı.Ya bu işi aç kalarak halkedicem .Yada vazgecicem.Vazgecmek istemiyorum ama aylardan beri 4 kilo hiç normal değil yani .Tahlillerinde de bir sey yoktu zayıflamaya karar verdigimde yaptirmistim.Artik yorulmaya başladım.
Cnm bnm ynlis anlamada sen baya kaçamak yapiysun bebeğim bı okusana geçmişe dönüp yazdıkları ni böyle ne alir ne verirsinHiç sorma çok morelim bozuldu.Zaten fazla kilo var vücutta bir de kaçamak yapıyorum.Sanirim kaçamak yapmak büyük hata bu işte .Tamamen zayiflamadan kaçamak yapmamaliyim galiba.Bu iş iyice aç kalmadan olmuycak gibi .Sağlıklı zayıflamak istiyorum.Bir kaç kacamakta morel bozukluğu yaşıyorum .Birde çok uzadı bu iş .Evet hemen zayiflanmiyor ama aylardan beri uğraşıp .74 ile başladım eee su anda 70 .3 geldim .Yani aylardan beri 4 kilomu verdim.Cok can sıkıcı olmaya başladı.Ya bu işi aç kalarak halkedicem .Yada vazgecicem.Vazgecmek istemiyorum ama aylardan beri 4 kilo hiç normal değil yani .Tahlillerinde de bir sey yoktu zayıflamaya karar verdigimde yaptirmistim.Artik yorulmaya başladım.
canım nasıl oldun iyileştin mi?Cnm bnm ynlis anlamada sen baya kaçamak yapiysun bebeğim bı okusana geçmişe dönüp yazdıkları ni böyle ne alir ne verirsinseni seviyorum
Kesinlikle sana katılıyorum.Surekli kacamaklar yapıyorum.Hata bende maalesef .Eşim geliyor kaçamak,misafir geliyor kaçamak ben misafirliğe gidiyorum kaçamak.Surekli kaçamak .Yok bu böyle olmuycak artık kaçamak yapmak istemiyorum.Birde kacamaksiz deniycem.Simdi de ramazan girdi araya ama olsun yapicam bu nedir böyle bıktım valla .Sanki zorla mı yediriyorlar.Kendime bir defa ogretmeliyim yememeyi insanlar kirmamak için tabi ye derler.Ama ben kendime bunu öğretmedikten sonra zaten bu iş ya çok yavaş gider yada hiç istediğim gibi gitmez.Artik kaçamak yok .Yapmamak için tüm cabami gostericem.Yeniden diyete girmiş gibi basliycam.Cnm bnm ynlis anlamada sen baya kaçamak yapiysun bebeğim bı okusana geçmişe dönüp yazdıkları ni böyle ne alir ne verirsinseni seviyorum
canım şu cayıda içme vücudun sistemini değiştiriyor çaya alışırsa vücut çay olmadıgında düzgün çalışmayacaktır.kalp ritmini bile bozuyor bu tür şeyler içme bence.Kesinlikle sana katılıyorum.Surekli kacamaklar yapıyorum.Hata bende maalesef .Eşim geliyor kaçamak,misafir geliyor kaçamak ben misafirliğe gidiyorum kaçamak.Surekli kaçamak .Yok bu böyle olmuycak artık kaçamak yapmak istemiyorum.Birde kacamaksiz deniycem.Simdi de ramazan girdi araya ama olsun yapicam bu nedir böyle bıktım valla .Sanki zorla mı yediriyorlar.Kendime bir defa ogretmeliyim yememeyi insanlar kirmamak için tabi ye derler.Ama ben kendime bunu öğretmedikten sonra zaten bu iş ya çok yavaş gider yada hiç istediğim gibi gitmez.Artik kaçamak yok .Yapmamak için tüm cabami gostericem.Yeniden diyete girmiş gibi basliycam.
Arkandayım canım benim kimse seni yolundan çeviremez sen dirayetli ol vercez biz bu kiloları merak etme ama kaçamak yok ypcksan ayda bir olmalı bu kaçamak ve bı ay sabret sen güzel bir sonuç alırsınKesinlikle sana katılıyorum.Surekli kacamaklar yapıyorum.Hata bende maalesef .Eşim geliyor kaçamak,misafir geliyor kaçamak ben misafirliğe gidiyorum kaçamak.Surekli kaçamak .Yok bu böyle olmuycak artık kaçamak yapmak istemiyorum.Birde kacamaksiz deniycem.Simdi de ramazan girdi araya ama olsun yapicam bu nedir böyle bıktım valla .Sanki zorla mı yediriyorlar.Kendime bir defa ogretmeliyim yememeyi insanlar kirmamak için tabi ye derler.Ama ben kendime bunu öğretmedikten sonra zaten bu iş ya çok yavaş gider yada hiç istediğim gibi gitmez.Artik kaçamak yok .Yapmamak için tüm cabami gostericem.Yeniden diyete girmiş gibi basliycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?