- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Bnde katlyrm bı arada yasaklanmıştı zatencanım şu cayıda içme vücudun sistemini değiştiriyor çaya alışırsa vücut çay olmadıgında düzgün çalışmayacaktır.kalp ritmini bile bozuyor bu tür şeyler içme bence.
Bn en son 65 tim 64 le gircm herhalde ramazanakızlar kan tahlili vermiştim maşşallah diyet sürecinde değerler çok daha iyi olmuş ve idrarda keton pozitif çıkmış vücudu ketoza sokarsan yağ yakıyordevamı geliir insallah.bugün niyetliyim aksam cok yedim ve su içtim pazartesi inşallah normal kiloma yani 54.5 ile ramazana başlayacagım.sizin hedefiniz nedir?
insallah canım.ramazanda ben kilo alıyorum akşam biraz yeme krizi oluyor ama korusam yeterli hani bayrama 54.0 ile girsem fena olmaz neyse suan heder bayram 54.0 o zamanBn en son 65 tim 64 le gircm herhalde ramazana
benim 161 senin?Kızlar boylar kaç bu arada
168benim 161 senin?
Bn rahat 5 kg veririm bayrama kadar dikkat etmek bide yürüyüş ypcm hedef 60insallah canım.ramazanda ben kilo alıyorum akşam biraz yeme krizi oluyor ama korusam yeterli hani bayrama 54.0 ile girsem fena olmaz neyse suan heder bayram 54.0 o zaman
Çok haklısın bitince almiycam bir daha .Hiç bir anlamı olmuyor bunlarin.Anladigim tek şey var aç kalmak .Sadece bayilmiycak kadar yemeyi düşünüyorum.Yok bu böyle olmuycak .Ben aylarca sabır ettim her yolu denedim.Giden 4 kilocuk mu yani.İnsanlar onu bir ayda veriyor ki daha fazlasını veriyor.Artik aç kalmayı hedef haline getiricem.Zaten morelim çok bozuldu.Allahtan morelim bozukken yemek yeme huyum yok .Canım bir şey istemez yani.canım şu cayıda içme vücudun sistemini değiştiriyor çaya alışırsa vücut çay olmadıgında düzgün çalışmayacaktır.kalp ritmini bile bozuyor bu tür şeyler içme bence.
boyun güzel canım maşşallah keşke benimde uzun olsaydı 163 tü benim dogumdan sonra kısaldı 2 cm.
Onsl oldu kız yüksek derecede yikadin da çekti miboyun güzel canım maşşallah keşke benimde uzun olsaydı 163 tü benim dogumdan sonra kısaldı 2 cm.
üniversitedeyken polisliğe gidecektim 163 diye almadılar şimdi 161 geliyorum çekmiş valla.Onsl oldu kız yüksek derecede yikadin da çekti mi
Ben na yapım 150 başka da boyum yok .Ama kilo maşallah.Babam 190 mis hep abilerime gitmiş uzunlukları sismanliklarda ablamla bana gelmiş.Keske biraz daha uzun olsaymisim yada zayıf .ikisinde yok yani .Neyse saglimuz yerinde elimiz ayağımıza tutuyor şükür Ne diyelim artık.boyun güzel canım maşşallah keşke benimde uzun olsaydı 163 tü benim dogumdan sonra kısaldı 2 cm.
Allah seniüniversitedeyken polisliğe gidecektim 163 diye almadılar şimdi 161 geliyorum çekmiş valla.
Ben na yapım 150 başka da boyum yok .Ama kilo maşallah.Babam 190 mis hep abilerime gitmiş uzunlukları sismanliklarda ablamla bana gelmiş.Keske biraz daha uzun olsaymisim yada zayıf .ikisinde yok yani .Neyse saglimuz yerinde elimiz ayağımıza tutuyor şükür Ne diyelim artık.
[/QUOTolsun bnm annem de 150 babam da 190 bn arasında bı yerde kalmışım
Çok şükür canım tek sorun kilo vermek olsun gerisi boş.Ben na yapım 150 başka da boyum yok .Ama kilo maşallah.Babam 190 mis hep abilerime gitmiş uzunlukları sismanliklarda ablamla bana gelmiş.Keske biraz daha uzun olsaymisim yada zayıf .ikisinde yok yani .Neyse saglimuz yerinde elimiz ayağımıza tutuyor şükür Ne diyelim artık.
Canım İsveç diyeti yap çok iyi sonuç alınıyor.bir haftada 4 kilo verdi arkadaş.Ben na yapım 150 başka da boyum yok .Ama kilo maşallah.Babam 190 mis hep abilerime gitmiş uzunlukları sismanliklarda ablamla bana gelmiş.Keske biraz daha uzun olsaymisim yada zayıf .ikisinde yok yani .Neyse saglimuz yerinde elimiz ayağımıza tutuyor şükür Ne diyelim artık.
Ramazanda olur mu acaba .Canım İsveç diyeti yap çok iyi sonuç alınıyor.bir haftada 4 kilo verdi arkadaş.
sen şu üç gün yap bakalım sonra ramazanda uydurmaya çalışırsın zaten 2 öğün yeniliyor.Ramazanda olur mu acaba .
Su anda karnabahar haşlaması ile yoğurt yiycem.Karanabahar hasliyorum.Baktimda zaten öğlene kadar kahvaltı bile yapmıyorum.Kahve ve yoğurtla duruyorum.Karnabahar bitince de protein diyeti yapmayı düşünüyorum.Buna ramazanda da devam edim diyorum.Yada ne varsa o gün az yiyip spor yapicam.Bilmiyorum.Ramazana girmeden tekrar 67 i görmeme lazım.Bu üç günü iyi değerlendirmek gerek .Bakalım pazar sabahı belli olur.Dunden bu yana şimdi.69.5 olmuşum .Zaten dün ve ondan önceki gün baya kacirmistim.Allahtan tatlı yemedim künefe falansen şu üç gün yap bakalım sonra ramazanda uydurmaya çalışırsın zaten 2 öğün yeniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?