Sadece zayiflayalim

Bn en son 65 tim 64 le gircm herhalde ramazana

canım şu cayıda içme vücudun sistemini değiştiriyor çaya alışırsa vücut çay olmadıgında düzgün çalışmayacaktır.kalp ritmini bile bozuyor bu tür şeyler içme bence.
Çok haklısın bitince almiycam bir daha .Hiç bir anlamı olmuyor bunlarin.Anladigim tek şey var aç kalmak .Sadece bayilmiycak kadar yemeyi düşünüyorum.Yok bu böyle olmuycak .Ben aylarca sabır ettim her yolu denedim.Giden 4 kilocuk mu yani.İnsanlar onu bir ayda veriyor ki daha fazlasını veriyor.Artik aç kalmayı hedef haline getiricem.Zaten morelim çok bozuldu.Allahtan morelim bozukken yemek yeme huyum yok .Canım bir şey istemez yani.

boyun güzel canım maşşallah keşke benimde uzun olsaydı 163 tü benim dogumdan sonra kısaldı 2 cm.
Ben na yapım 150 başka da boyum yok .Ama kilo maşallah.Babam 190 mis hep abilerime gitmiş uzunlukları sismanliklarda ablamla bana gelmiş.Keske biraz daha uzun olsaymisim yada zayıf .ikisinde yok yani .Neyse saglimuz yerinde elimiz ayağımıza tutuyor şükür Ne diyelim artık.

Çok şükür canım tek sorun kilo vermek olsun gerisi boş.

Bende de popo yok bacala bir nerdeyse bel simiti var annemin yapısı öyle ama kız kardeşim kum saati gibi bel ince popo çıkık yine isyan

Canım İsveç diyeti yap çok iyi sonuç alınıyor.bir haftada 4 kilo verdi arkadaş.

sen şu üç gün yap bakalım sonra ramazanda uydurmaya çalışırsın zaten 2 öğün yeniliyor.
Su anda karnabahar haşlaması ile yoğurt yiycem.Karanabahar hasliyorum.Baktimda zaten öğlene kadar kahvaltı bile yapmıyorum.Kahve ve yoğurtla duruyorum.Karnabahar bitince de protein diyeti yapmayı düşünüyorum.Buna ramazanda da devam edim diyorum.Yada ne varsa o gün az yiyip spor yapicam.Bilmiyorum.Ramazana girmeden tekrar 67 i görmeme lazım.Bu üç günü iyi değerlendirmek gerek .Bakalım pazar sabahı belli olur.Dunden bu yana şimdi.69.5 olmuşum .Zaten dün ve ondan önceki gün baya kacirmistim.Allahtan tatlı yemedim künefe falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…