Sadece zayiflayalim

Ramazan bayarimi sabahına 62 kilo ile uyanmayı hedefliyorum.Umarim bunun için elimden gelen mücadeleyi veririm.Umarim iftar yemeği davetlerinde çok fazla kacirmam.Hedefime ulaşmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya calisicam.

Artık kahvemi sade içiyorum.Krema yok,süt yok,süt tozu ve şeker yok.Az önce yoğurt ve sadece haşlanmış karnabahar yedim.Bugun aciktigimda zaman sadece havuç,salatalık gibi şeyler yiycem.

Ben bugün bı yesil elma 4 /5 kaşık patlıcan yemeği bı tane karam bide limonlu soda içtim
Artık iyice kilo verene kadar kaçamak yapmak istemiyorum.Pazartesi inşallah iftara bir saat kala yürüyüş yapicam ,sonra bir duş ve iftarını acicam.Cunku iftardan sonra spor yapamam .Yorgun hissederim kendimi.İnsallah Ramazan'ı iyi degerlendirirsem belki bir 4 kilo kadar veririm.Buda en azından beni motive eder.

Kızlar uğramıyor artık buraya.Psikoliji hamile arada sırada uğrar diye düşünüyorum.Ama diğer kızlar hiç görünmüyorlar.Sanirim biktilar kilo olayından.Ama ben buradayım ve bu kilolar gidicek.Kesin giden garanti en az 5 kilom var .Bir 5 kilo daha mutlaka gidicek .Kolay kolay pes etmiycem.

Bı sen bı ben

Olsun belki yarın tartı günü uğrarlar.Sanırım dün bulgur pilavını çok kaçırdım.Oda bende şişkinlik yaptı diye düşünüyorum.Kendimi biraz daha hafif hissediyorum.Yarin sabah bakalım kaç gelicem.Ben çok kararlıyım bu iş yavaş yavaş olmuycagi benziyor.En azından benim artık hızlanmak gerek .Hamileliği kilo vermiş bir şekilde adım atmak istiyorum.

İnşallah canim

Rejim fln yapmadi sıkı hindibag kahvesi ve biberli balsam kullandı şimdi kilo almaya çalışıyor 57 olmak istiyor
Ben neler kullandım.Banamisin demiyor valla .O kahve mesela kuruyemiş gibi satan yerlerde bulunur mu .Aktar gibi yani .Malatya pazarı gibi dukkanlarda olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…