- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Bnde başladım canım bu aradaBen neler kullandım.Banamisin demiyor valla .O kahve mesela kuruyemiş gibi satan yerlerde bulunur mu .Aktar gibi yani .Malatya pazarı gibi dukkanlarda olurmu
Bende bakarım aktarlarda varsa alırım.Birde onu deniyim.Bnde başladım canım bu arada
Bende bakarım aktarlarda varsa alırım.Birde onu deniyim.
[/Quotbilmiyoum bn farmasiden alıyorum canim
benEğer tartıda normal kilonuzu sürekli görmek istiyorsanız.Normal kilomuzda iki kilo daha eksik olmanız gerek .Mesela ben 58 görmek istiyorum.O zaman 56 olmalıyım.
günaydın kızlar dün iftarda annemde ne bulduysam yedim dondurma bile ama bugün if yapıyorum saat 2 de yiyeceğim inş yediklerimi eritirim.Artık kilo vermede sitres yapmıyorum.Uzun vadede verildiğini .Ve kacamaklar yapıldığında sadece kilo olarak yansiyanlarin geçici şişkinlik olduğunu öğrendim.Tabi kacamaklarim da sürekli yapılmaması gerektiğini de öğrendim .Yapılan kacamaklarim 20 günde bir yapılması bence daha uygun.Simdi ramazana girdigimiz için çok küçük kacamaklari sahur değilde iftar vakti yapmamız en mantıklısi gibi .
insan daha sağlıklı oluyor ve dinç uyanıyor.Çok yiyip yattığımda yani kaçamak yaptığım zaman sağlığımda ise şöyle değişiklik oldu.Sabah gözlerim ,yüzüm ,ellerim sis uyandım .Ayrıca yorgunluk ve halsizlik hissettim.Gercekten akşam 7 den sonra yenen ve sindirimi zor olan seyleri vücut hiç sevmiyor.Biz seviyoruz ama vücut sevmiyor.Ben hayatımda ilk defa bu kadar kiloya sahip oldum .Aslında bu kilolar sayesinde çok şey öğrendim.Simdi neden kilo almamam gerektiğini de daha iyi öğrendim .Özellikle artık sabirsizlanmiyorum.Yavas bile olsa verilen 2 kilo bile vücut için çok kıymetli.
Bende ramazanda çok dikkat etmek istiyorum.İftarda Azda olsa yerim .Zaten iftar sonrası kendiliğinden canım pek istemiyor.O kadar aç kalınca mide kuculuyor .Bende iftara 1 saat kala inşallah yürüyüş yapicam .Bakalım bir ayda neler olucak .Sahurda ise sadece haşlanmış yumurta peynir falan yemeği düşünüyorum.Sanirim böyle kilo veririm diye düşünüyorum.Günaydın. Bu sabah tartıda 64.9 kg. Akşam ev oturmasına gittik ve orda yedim tabi saat 9da. Bir de geçen hafta hiç dikkat etmedim yedim hep annem yaptı ben yedim. Yürüyüş de pek yapamadım. Çarşamba da gezmeye gittik tatil olunca yedim dikkat etmeden. Benim tek umudum Ramazan. Sahurda az yiyerek oruç tutacağım. Geçen yıl 3-4 kg vermiştim. Ama genelde iftardan bir saat önce eliptik bisiklet çevirdim. İftarda yemek istediğim çorba ve salata.
Ben sanırım bir aydır spor yapmiyorum.Aslinda hem dikkat Edip hem spor yapmak işi dahada kolaylaştırıyor.Ramazanin ilk günü spora başlamayı ve bırakmamayı düşünüyorum.Yani fırsat buldukça yürümek istiyorum.Belki bir 10 dk falan eliptik te yapabilirim.Aslında 60lı kilolardan çok sıkıldım. 59 kgı bir görebilsem. Ama şu ara hiç çaba göstermedim. Sanırım beni daha çok spor yapmak engelliyor. Hem diyorum o kadar uğraştım, yoruldum yememeliyim. En güzeli yürüyüş yapmak. Bugün çıkabilsem çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?