Sadece zayiflayalim

Şu andan itibaren gerçekten iyi bir diyet yapicam .Ta ki istediğim kiloya inene kadar .Şeker,yağ,tuz bunları olabildiğince uzak tutucam kendimden.Ramazan boyunca da elimden geldiğince devam edicem insallah .Bakalım hayırlısı olsun artık.

Herkese günaydın kızlar.Bu diyet bana hangi yiyceklerin vücuda ne gibi etkileri var .Tam anlamıyla öğretiyor bana .Örneğin salı gününe kadar 67.2 olan gerçek kilom.Pazartesi ve salı günü kacamaklarim ile beraber ertesi sabah 70.3 olarak yansımıştı.Tabi bunun gerçek kilo olmadığını şimdi daha iyi anlıyorum.Cunku bu sabah 68 geldim.Sakin olalım diyet zamanı bulgur yemeyin.Masum göründüğünü hiç bakmayın.Yeseniz dahi iki kaşığı geçmemeli.Asiri bulgur pilavı yemiştim .Pilavdan daha çok severim.Ama iki gündür onun sisligini indirmeye çalıştım.

Diyette yapılan kacamaklar aslında şişkinlik ve su olarak dönüş yapıyor.İki günlük bir detoks uygulandığı zaman bütün hepsi gidiyor.Tabi hala devam ediyorum.Umarim Ramazan'ın ilk günü daha iyi bir rakam yani 66 rakamını gorurum .

Artık kilo vermede sitres yapmıyorum.Uzun vadede verildiğini .Ve kacamaklar yapıldığında sadece kilo olarak yansiyanlarin geçici şişkinlik olduğunu öğrendim.Tabi kacamaklarim da sürekli yapılmaması gerektiğini de öğrendim .Yapılan kacamaklarim 20 günde bir yapılması bence daha uygun.Simdi ramazana girdigimiz için çok küçük kacamaklari sahur değilde iftar vakti yapmamız en mantıklısi gibi .

Çok yiyip yattığımda yani kaçamak yaptığım zaman sağlığımda ise şöyle değişiklik oldu.Sabah gözlerim ,yüzüm ,ellerim sis uyandım .Ayrıca yorgunluk ve halsizlik hissettim.Gercekten akşam 7 den sonra yenen ve sindirimi zor olan seyleri vücut hiç sevmiyor.Biz seviyoruz ama vücut sevmiyor.Ben hayatımda ilk defa bu kadar kiloya sahip oldum .Aslında bu kilolar sayesinde çok şey öğrendim.Simdi neden kilo almamam gerektiğini de daha iyi öğrendim .Özellikle artık sabirsizlanmiyorum.Yavas bile olsa verilen 2 kilo bile vücut için çok kıymetli.

Eğer tartıda normal kilonuzu sürekli görmek istiyorsanız.Normal kilomuzda iki kilo daha eksik olmanız gerek .Mesela ben 58 görmek istiyorum.O zaman 56 olmalıyım.
ben
günaydın kızlar dün iftarda annemde ne bulduysam yedim dondurma bile ama bugün if yapıyorum saat 2 de yiyeceğim inş yediklerimi eritirim.

insan daha sağlıklı oluyor ve dinç uyanıyor.

Günaydın. Bu sabah tartıda 64.9 kg. Akşam ev oturmasına gittik ve orda yedim tabi saat 9da. Bir de geçen hafta hiç dikkat etmedim yedim hep annem yaptı ben yedim. Yürüyüş de pek yapamadım. Çarşamba da gezmeye gittik tatil olunca yedim dikkat etmeden. Benim tek umudum Ramazan. Sahurda az yiyerek oruç tutacağım. Geçen yıl 3-4 kg vermiştim. Ama genelde iftardan bir saat önce eliptik bisiklet çevirdim. İftarda yemek istediğim çorba ve salata.

Bende ramazanda çok dikkat etmek istiyorum.İftarda Azda olsa yerim .Zaten iftar sonrası kendiliğinden canım pek istemiyor.O kadar aç kalınca mide kuculuyor .Bende iftara 1 saat kala inşallah yürüyüş yapicam .Bakalım bir ayda neler olucak .Sahurda ise sadece haşlanmış yumurta peynir falan yemeği düşünüyorum.Sanirim böyle kilo veririm diye düşünüyorum.

Aslında 60lı kilolardan çok sıkıldım. 59 kgı bir görebilsem. Ama şu ara hiç çaba göstermedim. Sanırım beni daha çok spor yapmak engelliyor. Hem diyorum o kadar uğraştım, yoruldum yememeliyim. En güzeli yürüyüş yapmak. Bugün çıkabilsem çok güzel olacak.

Ben sanırım bir aydır spor yapmiyorum.Aslinda hem dikkat Edip hem spor yapmak işi dahada kolaylaştırıyor.Ramazanin ilk günü spora başlamayı ve bırakmamayı düşünüyorum.Yani fırsat buldukça yürümek istiyorum.Belki bir 10 dk falan eliptik te yapabilirim.

Bu sabah 305 kalori aldım.Oglumun kalan tostunu yedim.Kasarli ve sucuklu.Ondan önce zerdeçal zencefil yoğurt kürü yedim.Oglende karnabahar haşlaması ile yoğurt yiycem.Aksam yok ,salatalık havuç biraz kuruyemiş yerim yani bugün 500 kaloriyi gecmemis olurum.Artik kahvemi sade içiyorum.Zaten şeker kullanmazdim şimdi süt tozu ,krema yada süt yok içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…