BenimAblan mi ?
Büyük mu gösteriyorum
maşallah canım boyunda fiziğinde güzel hiç 64 gözükmüyorsun boyun avantajı işte.
Hayır sen zaten çok zayifsin.Hani ablan zayıftı ya ve öyle düşündüm.Kac kilosun su andaBüyük mu gösteriyorum
64.5Hayır sen zaten çok zayifsin.Hani ablan zayıftı ya ve öyle düşündüm.Kac kilosun su anda
Bnm niyetim 58 olmak
Daha zayıf gösteriyorsun.Bence çok zayıflama en azından kilonu koru.Bende bir 64 kiloyu görsem herşey daha güzel olucak
Daha yaşımda küçük amaDaha zayıf gösteriyorsun.Bence çok zayıflama en azından kilonu koru.Bende bir 64 kiloyu görsem herşey daha güzel olucak
canım yaş kaç çocuk varmı?boy 168 miydi?Daha yaşımda küçük ama
21 yaşındayım 11 aylık oğlum var ewet 168canım yaş kaç çocuk varmı?boy 168 miydi?
allah bağışlasın emiyor mu?emiyorsa daha çabuk kilo verirsin bence kilon iyi çok stres yapma yediklerine dikkat etmen yeterli olur.21 yaşındayım 11 aylık oğlum var ewet 168
Yok bıraktı 8 aylıkkenallah bağışlasın emiyor mu?emiyorsa daha çabuk kilo verirsin bence kilon iyi çok stres yapma yediklerine dikkat etmen yeterli olur.
inş.canım doktora sor genede çok zayıflama.Sabah tartida 65.1 i gördüm.. 64 altı olabilir miyim acaba.. en azından ilk aylar verip sonra ki aylar alırim.
İnşallah canimMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 19 aylık bir açelya'm var. Şükür. Sezeryan ile doğum yaptım. 52 kilo ile hamile kalmıştım. Doğumdan 10 gün sonra tartıldığımda 62 kiloydum. Boyum 1.64... Emzirdiğim için sıkı diyetler yapamadım. Doğumdan 6ay sonra tekrar spora döndüm. Önceden de hep spor yapardım. Ama süt olsun diye yedim. Kilo veremedim 61 ile 64 arası gidip geldim. Artık kızım emmiyor. Şimdi diyetle spor destekli gidiyorum. Bu sabah 59.7 kiloyu gördüm. Hedefim mümkünse bayrama kadar 56 olmak. Sonra da 54 de sabitlemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?