- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Hoşgeldin tabi bize katılabilirsin.Ama zaten biz senin kiloya ulaşmaya çalışıyoruz.Sen biraz dikkat etsen yada kilonu korumaya çalışan yeter bence sana . İnşallah istediğimiz kiloya ulaşırız.Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 19 aylık bir açelya'm var. Şükür. Sezeryan ile doğum yaptım. 52 kilo ile hamile kalmıştım. Doğumdan 10 gün sonra tartıldığımda 62 kiloydum. Boyum 1.64... Emzirdiğim için sıkı diyetler yapamadım. Doğumdan 6ay sonra tekrar spora döndüm. Önceden de hep spor yapardım. Ama süt olsun diye yedim. Kilo veremedim 61 ile 64 arası gidip geldim. Artık kızım emmiyor. Şimdi diyetle spor destekli gidiyorum. Bu sabah 59.7 kiloyu gördüm. Hedefim mümkünse bayrama kadar 56 olmak. Sonra da 54 de sabitlemek.
Teşekkür ederim. İnşaALLAH(c.c) sağlıklı bir şekilde ulaşırızHoşgeldin tabi bize katılabilirsin.Ama zaten biz senin kiloya ulaşmaya çalışıyoruz.Sen biraz dikkat etsen yada kilonu korumaya çalışan yeter bence sana . İnşallah istediğimiz kiloya ulaşırız.
Aynı durum bizde de var. Dökmek israf olur diye dökemiyorum. 1, 2 kaşık derken kalanı mecbur yiyorumOğlumun kalan yemeklerini dökmeden sanırım çok yavaş zayifliycam .Ama yemekleri dökmeye de vicdanım el vermiyor.Bugun öğlende haşlanmış karnabahar yedim.Aksam ise oğlumun kalan etli bulgur pilavı ve çok az patates kızartması yedim.Mecburum yemeye yoksa dokmem gerekti.Yapicak bir şey yok en azından hamur değil .Birde zaten erken saatte yediğim için yakmam daha kolay olucak.Kendimi teselli ediyorum.
bizim de artik ek gidaya basladigimizdan o artan yemek muhabbeti basladi.tabi simdilik iki lokma yiyor iki lokma artiyor.ama zamanla ayni duruma gelicez :) 7 aylik bu arada.Aynı durum bizde de var. Dökmek israf olur diye dökemiyorum. 1, 2 kaşık derken kalanı mecbur yiyorum
Maşallah Allah uzun ömür versin.bizim de artik ek gidaya basladigimizdan o artan yemek muhabbeti basladi.tabi simdilik iki lokma yiyor iki lokma artiyor.ama zamanla ayni duruma gelicez :) 7 aylik bu arada.
Bende hiç kıyamıyorum.Aynı durum bizde de var. Dökmek israf olur diye dökemiyorum. 1, 2 kaşık derken kalanı mecbur yiyorum
66 diyecektin galiba,Benim en fazla 76
Yok canım hamileligin toplamından bahsediyorum66 diyecektin galiba,
Canım sen hamilesin.Ama yinede dikkatli ol.Sonra zor gidiyor kilolar.Nasilsin iyi misin bari.Benim en fazla 76
Hadi inşallah.Yok canım hamileligin toplamından bahsediyorum
Çok şükür iyiyim canım..Canım sen hamilesin.Ama yinede dikkatli ol.Sonra zor gidiyor kilolar.Nasilsin iyi misin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?