Sadece zayiflayalim

Hoşgeldin tabi bize katılabilirsin.Ama zaten biz senin kiloya ulaşmaya çalışıyoruz.Sen biraz dikkat etsen yada kilonu korumaya çalışan yeter bence sana . İnşallah istediğimiz kiloya ulaşırız.

Birazdan karnabahar haşlaması ile yoğurt yiycem .Artık sebze yiyelim gelmiyor.Aciktikca salatalık soyup yiyorum.Vu şekilde suda tüketmiş oluyorum.Artık bu yoldan dönmek yok var gücümüzle mücadele.

Oğlumun kalan yemeklerini dökmeden sanırım çok yavaş zayifliycam .Ama yemekleri dökmeye de vicdanım el vermiyor.Bugun öğlende haşlanmış karnabahar yedim.Aksam ise oğlumun kalan etli bulgur pilavı ve çok az patates kızartması yedim.Mecburum yemeye yoksa dokmem gerekti.Yapicak bir şey yok en azından hamur değil .Birde zaten erken saatte yediğim için yakmam daha kolay olucak.Kendimi teselli ediyorum.

Hoşgeldin tabi bize katılabilirsin.Ama zaten biz senin kiloya ulaşmaya çalışıyoruz.Sen biraz dikkat etsen yada kilonu korumaya çalışan yeter bence sana . İnşallah istediğimiz kiloya ulaşırız.
Teşekkür ederim. İnşaALLAH(c.c) sağlıklı bir şekilde ulaşırız

Aynı durum bizde de var. Dökmek israf olur diye dökemiyorum. 1, 2 kaşık derken kalanı mecbur yiyorum

Aynı durum bizde de var. Dökmek israf olur diye dökemiyorum. 1, 2 kaşık derken kalanı mecbur yiyorum
bizim de artik ek gidaya basladigimizdan o artan yemek muhabbeti basladi.tabi simdilik iki lokma yiyor iki lokma artiyor.ama zamanla ayni duruma gelicez :) 7 aylik bu arada.

Kızlar hadi ramazan Bayramı için kilo hedefi belirleyelim.Ne diyorsunuz .Ben 64 istiyorum.Bu hedef için zaten çok mücadele ediyorum ama Ramazanda daha çok mücadele edicem .Sizler hedef için ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…