Sadece zayiflayalim

Sınavdan çıktım sadece et başak yedim Leight başka hiç bir şey yemedim.Alisveris merkezlerinin oradayım hepten yiyecek içecek var ama pes etmedim.Eve gidip haşlanmış lahana yiycem .Dışarıda olup yemek yiyememek çok zor oruçlu sanıyorum kendimi .saat 2 de tekrar sınava giricem.Basari dileklerimizi için teşekkür ederim.

Selam kızlar ben uzun süreden sonra kahvaltı yaptım ama bildiğimiz kizartmali ekmek li filan derken kendime bı kaçamak iznim vardı kahvaltıyla harcadım onuda anliycaniz

Peki ben ne yaptım.Bugun sınavım vardı ,disardaydim.Her yer yemek dolu ve ben sadece eti başak Leight yedim .Bir şişede su içtim.Eve geldim haşlanmış karnabahar yedim.Az öncede türk kahvesi içtim.Aksama doğruda çay içerim .Sonra yoğurt, salatalik,havuç derken 300 kalori ile kapatırım bu günü .Yarında disardayim .Umarım yarında böyle kendimi tutabilirim.

Dışardan gelip tartildim .Sabah kilomla aynı çıktım.Zaten hiç bir şey yemedim ki doğru dürüst.67.9 çıktım.Yok arkadaş ben o 64 kiloya inat ettim görmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…