İnşallah canım.Çok şükür iyiyim canım..
Dikkat Edip az kiloyla doğuma girmek istiyorum..
Bakalım nasip
MaşaALLAH(c.c)... RABBİM(c.c) bağışlasınbizim de artik ek gidaya basladigimizdan o artan yemek muhabbeti basladi.tabi simdilik iki lokma yiyor iki lokma artiyor.ama zamanla ayni duruma gelicez :) 7 aylik bu arada.
İnşallah atlatirsin canım.Biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Diyet spor da kaldı haliyle. Sonra görüşürüz arkadaşlar inşallah
Başarılar.Herkese günaydın bu sabah 67.9 geldim.Bugun ve yarın sınavlarım var.Aksama görüşürüz.Hafta sonu fazla kacirmamaya özen gösterin .Yoksa benim gibi pişman olursunuz.
İnşaALLAH(c.c) atlatırsın kardeşimBiraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Diyet spor da kaldı haliyle. Sonra görüşürüz arkadaşlar inşallah
Başarılar dilerim kardeşimHerkese günaydın bu sabah 67.9 geldim.Bugun ve yarın sınavlarım var.Aksama görüşürüz.Hafta sonu fazla kacirmamaya özen gösterin .Yoksa benim gibi pişman olursunuz.
Tebrikler ederim canım.Günaydın64.8le güne başladım.. Allah'ım hayalim gerçek oldu.
Boy ve yaş nedir canım.Dün misafirlerimiz vardı. Kaçamak yapmamak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ama ufacık bir çikolata yedim. Bugün tartı da umutsuzdum. Yanılmışım. 59.4 'ü gördüm. Dünden bu yana 300 gr gitmiş
30 yaşındayım. 1.64 boyundayım. CanımBoy ve yaş nedir canım.
Çok iyi yaptın afiyet olsun.Selam kızlar ben uzun süreden sonra kahvaltı yaptım ama bildiğimiz kizartmali ekmek li filan derken kendime bı kaçamak iznim vardı kahvaltıyla harcadım onuda anliycaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?