İyi yaptınBen bugün karbonhidrat tan başka birşey almadım mayalı ve kek yedim bı kaç kaşık da kısır naptim ben bugün anlamadım
Hafta sonu diye olmadı canım komşu Sabah kahvalti ya çağırdı bide oruç için mayalı yaptık bugün o yüzde n şimdi kekik çayı içiyorum karnım çok sis bünyeye ters tepti ne zaman dir böyle yemeyinceİyi yaptınAma bir daha yapma şaka bir yana hafta sonu dayanamıyor insan.Ben yanlız olduğum için kacirmadim.Misafir yada ben misafir olsaydım kesin güme giderdi.Vslla bezdim ya şu diyet işinden.Daha önce hiç kafama takmazdim.Ama bedene iyi takmisim zor çıkarıyorum
Benimde bulgur pilavı yediğimde öyle oldu.İnan iki gün nasıl yemissem Kaç gündür açım .Hala kaybettiğimiz 67.2 i bulamadım.67.9 oldum.Bakalim yarın kaç olucam.Hafta sonu diye olmadı canım komşu Sabah kahvalti ya çağırdı bide oruç için mayalı yaptık bugün o yüzde n şimdi kekik çayı içiyorum karnım çok sis bünyeye ters tepti ne zaman dir böyle yemeyince
Müzik açtım oynuyorumBenimde bulgur pilavı yediğimde öyle oldu.İnan iki gün nasıl yemissem Kaç gündür açım .Hala kaybettiğimiz 67.2 i bulamadım.67.9 oldum.Bakalim yarın kaç olucam.
İyi yaptınAma bir daha yapma şaka bir yana hafta sonu dayanamıyor insan.Ben yanlız olduğum için kacirmadim.Misafir yada ben misafir olsaydım kesin güme giderdi.Valla bezdim ya şu diyet işinden.Daha önce kilolarımi hiç kafama takmazdim.Ama bedene iyi takmisim zor çıkarıyorum
Benim yerime de oyna ben çok yoruldum pikniğe gittik yediklerimin haddi hesabı yok.Müzik açtım oynuyorum
Oynarım canım bnmBenim yerime de oyna ben çok yoruldum pikniğe gittik yediklerimin haddi hesabı yok.
Sen in göbek var mıydı canimHadi bakalım oturmaya mı geldik,
Yok canım benim sinirler var sadece.Sen in göbek var mıydı canim
Göbek eritme için Kobra gerinmesi diye bı hareket var di da onu dycktmYok canım benim sinirler var sadece.
Canım dikkat Edip yurusen yeter zaten üç ay kilo almazsin.Ben yürüyorum sadece.. galiba ondan da kilolar gidiyor..
Düşünüyorum şimdi deli gibi yesem bana ne faydası var ki bebeğe de yok. Eee zarar..
Her gün olmasa da şekersiz türk kahvemi içiyorum..
Suyumu aksatmiyorum..
İnşaallah herşey istediğim gibi ilerler.
İnanır misiniz aynada göbegime baktım bugün o kadar küçülmüş ki..
İlk aylar çok yormak istemiyorum kendimi ama hantallasmak ta istemiyorum..o yüzden arada yürüyüş iyi olacak..
Durmak yok yola devam kızlar... Öyle ya da böyle gidecek kilolar.
Çok iyi yapıyorsun .Bende çok dikkat etmeye başladım.Umarim bu dikkat etmelerim ise yarar .Yoksa pes etmekten korkuyorum vallaBen yürüyorum sadece.. galiba ondan da kilolar gidiyor..
Düşünüyorum şimdi deli gibi yesem bana ne faydası var ki bebeğe de yok. Eee zarar..
Her gün olmasa da şekersiz türk kahvemi içiyorum..
Suyumu aksatmiyorum..
İnşaallah herşey istediğim gibi ilerler.
İnanır misiniz aynada göbegime baktım bugün o kadar küçülmüş ki..
İlk aylar çok yormak istemiyorum kendimi ama hantallasmak ta istemiyorum..o yüzden arada yürüyüş iyi olacak..
Durmak yok yola devam kızlar... Öyle ya da böyle gidecek kilolar.
Pes etmek yok canım...
Çok iyi yapıyorsun .Bende çok dikkat etmeye başladım.Umarim bu dikkat etmelerim ise yarar .Yoksa pes etmekten korkuyorum valla.
Aynen katılıyorum sana . İnsalllah ramazan girince basliycam .Aslında evde hiç oturmuyorum.Cok harekrtliyim.Uzanirken bile her yerim oynarPes etmek yok canım...
Bence sen spor yapmadigindan ağır gidiyorsun.. spora basla bak bakalım nasıl fark edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?