Sadece zayiflayalim

Aslında aç değilim .Ama canım böyle karbonhidrat istiyor.Borek , hamburger gibi şeyler.Tabi ki yemiycem inşallah.Yemek bağımlılığını unutmaliyiz.Yaglardan arindirmaliyiz kendimizi.Magazaya girdiğimizde aldığımız şeylerin sürekli büyük bedenini aramamaliyiz.Yemiycez .Pişman olmuycaz.

Ben bugün karbonhidrat tan başka birşey almadım mayalı ve kek yedim bı kaç kaşık da kısır naptim ben bugün anlamadım
İyi yaptın Ama bir daha yapma şaka bir yana hafta sonu dayanamıyor insan.Ben yanlız olduğum için kacirmadim.Misafir yada ben misafir olsaydım kesin güme giderdi.Valla bezdim ya şu diyet işinden.Daha önce kilolarımi hiç kafama takmazdim.Ama bedene iyi takmisim zor çıkarıyorum

Hafta sonu diye olmadı canım komşu Sabah kahvalti ya çağırdı bide oruç için mayalı yaptık bugün o yüzde n şimdi kekik çayı içiyorum karnım çok sis bünyeye ters tepti ne zaman dir böyle yemeyince

Benimde bulgur pilavı yediğimde öyle oldu.İnan iki gün nasıl yemissem Kaç gündür açım .Hala kaybettiğimiz 67.2 i bulamadım.67.9 oldum.Bakalim yarın kaç olucam.

Ben yürüyorum sadece.. galiba ondan da kilolar gidiyor..
Düşünüyorum şimdi deli gibi yesem bana ne faydası var ki bebeğe de yok. Eee zarar..
Her gün olmasa da şekersiz türk kahvemi içiyorum..
Suyumu aksatmiyorum..
İnşaallah herşey istediğim gibi ilerler.

İnanır misiniz aynada göbegime baktım bugün o kadar küçülmüş ki..
İlk aylar çok yormak istemiyorum kendimi ama hantallasmak ta istemiyorum..o yüzden arada yürüyüş iyi olacak..

Durmak yok yola devam kızlar... Öyle ya da böyle gidecek kilolar.

Canım dikkat Edip yurusen yeter zaten üç ay kilo almazsin.

Çok iyi yapıyorsun .Bende çok dikkat etmeye başladım.Umarim bu dikkat etmelerim ise yarar .Yoksa pes etmekten korkuyorum valla.

Pes etmek yok canım...
Bence sen spor yapmadigindan ağır gidiyorsun.. spora basla bak bakalım nasıl fark edecek
Aynen katılıyorum sana . İnsalllah ramazan girince basliycam .Aslında evde hiç oturmuyorum.Cok harekrtliyim.Uzanirken bile her yerim oynarAma neden bu kadar yavaş gidiyor anlamıyorum.Artik kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.Pazartesi sabahını çok merak ediyorum mesela kaç kilo gelicem .Ayrıca Ramazan'ın son günü kaç kilo gidicek (inşallah kilo almam)çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…