Sadece zayiflayalim

Aç karnı kahve içenlere hayranım ya. Hep midem bulanır içince. Keşke ben de içebilsem. Türk kahvesi sabah tokluk veriyomuş dimi ne güzel
Evet.Ama yıllardır alışkanlığım uyanır uyanmaz şekersiz türk kahvesi içiyorum .Ramazanda mesela en çok onu arıyorum .Bende iftardan sonra içiyorum .Ben çok severim türk kahvesini günde en 3 fincan en fazla 4 fincan içiyorum.Bugun bir buçuk saat spor yaptım iyi gitti .Havalar düzeldikce daha çok motive oluyorum.Simdi zeytinyağlı pirinç koymadım pirasa yapıyorum .Saat 3 te pırasa ve yoğurt yiycem ekmeksiz tabi .

Geçmiş olsun

Vericem kızlar bu kiloları hepimiz hedeflerimize ulaşıp yazicaz buraya inşallah .Ben inanıyorum.Zayif günler bizi bekliyor

Ara öğünde yeşil elma yedim. Öğle yemeğinde çorba, ekmeğin az kabuğundan, salata, oğlumun köftesinden bir tane yedim. Saat 4te 2 tane hurma yemeyi düşünüyorum. Akşama da karnabahar pişireceğim.

Bir küçük tabak pırasa yemeği yarım dilim tam buğday ekmeği yedim.Cok Azda karışık kuruyemiş şimdi birde kahve içerim bitirdim yemek olayimi.Cok açılınca yoğurt yerim artık .

Te
Tebrikler kaç kilo verdiniz ve kaç kilosunuz. Aslında vermekten daha zoru korumak bence.
Teşekkür ederim 62 kilodan 55 e düştüm 38 bedenden 34 beden oldum :) evet korumak daha zor olacak benim için :)

Hayırlı sabahlar kızlar. Bugün biraz kaçırdım bi tane simit yedim. Olsun diğer öğünlerde telafi ederim inşallah. Sizler nasılsınız ne var ne yok

Herkese günaydın benim beslenme seklim aynı ama 69.6 idim .Bu sabahta 70.1 geldim .Sanırım spordan kaynaklanıyor.Bir gecmedim kırılma noktasını .Umarım bu hafta ise yararda geçerim.

Herkese günaydın benim beslenme seklim aynı ama 69.6 idim .Bu sabahta 70.1 geldim .Sanırım spordan kaynaklanıyor.Bir gecmedim kırılma noktasını .Umarım bu hafta ise yararda geçerim.
Çayın ne zaman faydası görülüyormuş ki ne kadar sürede

Bazen takılıyor hatta fazla bile çıkıyor. Ben de çok sinir oluyorum. Çabalıyorum ama veremeyince moral bozuluyor.. Benim de yaptığım hata sık tartılmak. En güzeli haftada bir kez tartılmak aslında da. Gider yani moral bozmuyoruz. Bir de kg eksilmese de vücut inceliyor mu o önemli.

Çayın ne zaman faydası görülüyormuş ki ne kadar sürede
Ay bilmiyorum ki inşallah doğrusunu almisimdir.Daha bir hafta olucak hep teoriler üretiyorum ,yok Reglide yeni çıktım,yok spordandir,yok daha çaya başlayalı bir hafta oldu .Ay bende ne yapicagimi şaşırdım.Agzima hamur tatlı abur cubur surmuyorum,zaten 3 te oğlum geliyor okuldan onunla sebze yemeği birde ekmsiz atistiriyorum.Tamam çok nadir bazen kızarmış balık yiyorum yada bir tane çikolata ama çok nadir .Bu kadar aynı kiloda takılmak motivasyonumu düşürüyor.Giysilerim bol içine düşüyorum artık ama tartı 69. Yada 70 bende şaştım artik

Te

Teşekkür ederim 62 kilodan 55 e düştüm 38 bedenden 34 beden oldum :) evet korumak daha zor olacak benim için :)
Çok fazlanız yokmuş zaten. Benim de istediğim kilo 55. Boyum 1.60 bana 54-55 çok iyi oluyor da bakalım. 3-4 aya gider inşallah 11 kg.

Pes etmiyorum devam ediyorum ama tartıda görmeyince valla morel kalmıyor .Bende tartılmak istemiyorum aslında alışkanlık olmuş her sabah aç karnına tartılmak .Hayır yani tamamen de aç kalamam ki

İşte acele etmemek lazım. Zaten giysiler bollaşmışsa inceliyorsun demek ki. Önemli olan da o. Ben artık cuma tartılıyorum. Çünkü hafta sonu bazen biraz fazla yenebiliyor. Hafta içi dengeliyorum da. Moral bozmamak için sık tartılmamak lazım.

Doğru söylüyorsun şimdi giydim olmayan bir pantolon vardı hiç zorlanmadim bile giyerken

Ne güzel. Yılmadan devam ediyoruz. Hedefe varmak ve onu korumak önemli olan
Ay bu ilk hedef beni baya bir yorucaga benziyor .İlk hedefim 66 sonra 64 orda biraz kendime mola verip yavaş yavaş 60 inmek istiyorum.En son 55 zaten ama bir türlü bu 66 yıl yakalayamadım nedense .Senin hedef kaç inşallah ulasirsin tabiki pes etmek yok en azından yavaş yavaş gidiyor.Kilo almaktan iyidir .

Sporumu yaptım ama bugün biraz az oldu tartı morelimi bozunca sadece 30 dk yapabildim yürüyüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…