Sadece zayiflayalim

70in altına bir insem.. gerisi kolay.. ilk hedef 68 , sonra ki 65...
60 olur muyum bilmiyorum ama çok fazla zayıflamak istemiyorum.. çünkü benim yüzden gidiyor direk.. çok çirkin oluyor..
İnersin ben takıldım ama aslında sabırsız davranıyorum .Bakalım pazartesi salı 69 yada 68.8 gibi birşey görmek istiyorum

İnersin ben takıldım ama aslında sabırsız davranıyorum .Bakalım pazartesi salı 69 yada 68.8 gibi birşey görmek istiyorum
İnşaallah görürsün...
Birazdan ip atlicam... Şeyi merak ediyorum acaba sporu ne zaman yapmayalım..

Çünkü gece yatmadan mekik squat ve plank yapıyorum.. çok iyi oluyo

Birşey sorcam kızlar . Ödem söktürücü ne yapabilirim.. bende ödem çok fazla.. şuan parmaklarima kadar şişlik var..
Zencefilim yok. Acaba suyun içine sadece limon ve maydanoz koysam yeter mi

Birşey sorcam kızlar . Ödem söktürücü ne yapabilirim.. bende ödem çok fazla.. şuan parmaklarima kadar şişlik var..
Zencefilim yok. Acaba suyun içine sadece limon ve maydanoz koysam yeter mi
Ananas suyu ödem atıyo diyolar. Kabuğunu falan kaynatıp içince.

Kardio programı indirdim.. yaptım çok yoruldum..
Bide göbek eritme programı indirdim 30gunluk... Onu da yaptım.. yarım saat sürdü... Kardio baya terletiyo tavsiye ederim.
Akşam yatmadan mekik , squat ve plank yaparım. İnşaallah

İnşaallah görürsün...
Birazdan ip atlicam... Şeyi merak ediyorum acaba sporu ne zaman yapmayalım..

Çünkü gece yatmadan mekik squat ve plank yapıyorum.. çok iyi oluyo
Aslında bence sporun pek bir zamanı yok sadece çok aç ve tok olmamak yeterli.Ben sabahları 1 saat yada 45 dk yürüyüş 10 dk eliptik yapiyorum.Sabah daha çok yağ yakar mis.Mesela Bekarken spor salonuna gittim yıllarca akşam giderdim .Haftanın üç günü o zamanlar 53 kiloydum .Şimdi haftanın beş günü evde yapıyorum 69 dan düşmeye çalışıyorum.Sanirim yaşın çok faktörü var doğum öylesine yaşım 38 yani belki 53 olamam ama bari 60 olsaydım

Olursun azıcık azimle.. :)
Bende 33yasindayim , ben 65 olsam yetecek bana...

Daha biraz önce spora gittim. Ter içinde spor yaparken bile akşama neler yesem diye düşündüm durdum. Nefis işte
al bende de okadar valla çok acaip börek makarna simit nasıl özledim yokkkk agzima surmuycem inat ettim .En azından ayın 29 una kadar surmem sonra eşim geliyor izne mecbur yiycem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…