Bende çok fazla tatlı yemiyorum .Benimde iyi gidiyor .İnşallah biraz daha hızlanır su kilo vermelerBenim sanırım iyi gidiyor. Regl olmama rağmen tatlı isteğim yok . Sanırım iş beyinde bitiyor . Akşamları kellogsa yoğurt katıp yiyorum bu ara . Tok tutuyor . Sıkılana kadar öyle yapmayı düşünüyorum .
Sanırım yaş çok önemli bir faktör. Yirmili yaşlardaki gibi kolay gitmiyor. Belli bir noktada duruyor . Bu sefer sporu artırıp yemeği iyice azaltmak gerekiyor. Çok kez zayıfladım önceden .Ordan biliyorum . Bu kadar emeğe keşke geri almasak.Bende çok fazla tatlı yemiyorum .Benimde iyi gidiyor .İnşallah biraz daha hızlanır su kilo vermeler
Bence de haklısın valla .Ama 39 yaşındayım valla diyet zor geliyor zaten evlilikte hep yemek var çocuk eş yemek yiyip sen yemeği ve olmuyorda artık ne yapalım olduğu yere kadar demediginiz şey kalmadı su mate çayımı neyse umarım işe yarar çünkü kilo vermem durmuş gibi 69 yada 70 inip çıkıyorum .İlk hedefim 66 bir 4 5 kilo veremedim .Marin sonuna kadar bakalım kaç kilo olucam . Pazartesi sporuma tekrar basliycam.İnsallah su kırılma noktasını geçerim.Sanırım yaş çok önemli bir faktör. Yirmili yaşlardaki gibi kolay gitmiyor. Belli bir noktada duruyor . Bu sefer sporu artırıp yemeği iyice azaltmak gerekiyor. Çok kez zayıfladım önceden .Ordan biliyorum . Bu kadar emeğe keşke geri almasak.
Üyelerin üzerine tıklayınca tüm bilgileri gözükmüyor eskisi gibi dimi . Bende hiç hoşlanmadım bu halinden . Alışırız zamanlaBu yeni yazilimada alışamadım .Kadınlar kulübünün sanki eski hali daha iyiydi.
AynenÜyelerin üzerine tıklayınca tüm bilgileri gözükmüyor eskisi gibi dimi . Bende hiç hoşlanmadım bu halinden . Alışırız zamanla
Tebrik ederim tabi ki Anıtkabir i biliyorum.Bayada uzun bir yol yurumussun.Evet vücuda iyice yapışmış bu yağlar valla ben Allah'ın izniyle sokup aticam o yağları beni çok hirslandirdi.Aksam tok karnına dayanamadım tartildim.Ama hala regliyim 70.2 geldim inşallah bitince 69 görürüm .Birde kilo verdikten yavaşlıyor kilo vermek dediğin gibi daha zor oluyor.Olsun durmak yok kızlar yola devam .Bu kilolar gidecek .Yaza kadar inşallah buraya 60 kilo oldum diye yazicam.Bende azalttım. Pazartesiden itibaren tartılmaya başlıycam . Yetmişin altına düşmüşsem sonrası zor gidecek biliyorum . Yerleşen kilolar iyice zor gidiyor. Bugün anıtkabiri bileniniz varsa etrafını ful döndüm oturdum soda içiyorum . Dahada devam edicem eve kadar . Yarım saatlik yolum daha var. :)
:) yanlış anlaşılmasın. Anıtkabir’i bileniniz varsa derken , etrafındaki yürüyüş yolunun uzunluğunu kastettim. Yoksa tabiki herkes bilir Anıtkabir’i . Evden o yolun başına bir 15- 20 dakka sürüyor. Orayı bitirdikten sonra birde dönüş var tabi. Şu an yorgunluğumu hissediyorumTebrik ederim tabi ki Anıtkabir i biliyorum.Bayada uzun bir yol yurumussun.Evet vücuda iyice yapışmış bu yağlar valla ben Allah'ın izniyle sokup aticam o yağları beni çok hirslandirdi.Aksam tok karnına dayanamadım tartildim.Ama hala regliyim 70.2 geldim inşallah bitince 69 görürüm .Birde kilo verdikten yavaşlıyor kilo vermek dediğin gibi daha zor oluyor.Olsun durmak yok kızlar yola devam .Bu kilolar gidecek .Yaza kadar inşallah buraya 60 kilo oldum diye yazicam.
Yok hayır rica ederim Ankara ya geldim o yüzden uzundur o yol dedim .Gerçi uzun zaman önce gelmiştim bende:) yanlış anlaşılmasın. Anıtkabir’i bileniniz varsa derken , etrafındaki yürüyüş yolunun uzunluğunu kastettim. Yoksa tabiki herkes bilir Anıtkabir’i . Evden o yolun başına bir 15- 20 dakka sürüyor. Orayı bitirdikten sonra birde dönüş var tabi. Şu an yorgunluğumu hissediyorum
O yol yıllardır aynı . Değişen birşey yok . Şu an donuyorum umarım hasta olmam . . Kilo verme dışında , yürüyüş insan ruhuna çok olumlu etkileri var . Depresyonun bir numaralı düşmanı imiş. Yürüyüş bandından çok sıkılıyorum . Bide çok ses yapıyor.Yok hayır rica ederim Ankara ya geldim o yüzden uzundur o yol dedim .Gerçi uzun zaman önce gelmiştim bende
Evet bende sıkılmaya başladım yürüyüş bandından bende kulaklıkları takip dışarda yürümek istiyorum aslında daha güzel zevkli oluyor.O yol yıllardır aynı . Değişen birşey yok . Şu an donuyorum umarım hasta olmam . . Kilo verme dışında , yürüyüş insan ruhuna çok olumlu etkileri var . Depresyonun bir numaralı düşmanı imiş. Yürüyüş bandından çok sıkılıyorum . Bide çok ses yapıyor.
Aslında 67 -68 olunca da normal oluyorum . Ama hedef 63-64 olsun inebilirsem iyi olur . Benim sorunum sadece basen ve bacaklar zaten. Bir gram bile göbekten kilo almıyorum . O yüzden yürüyüşsüz olmuyor. Zaten bu sene yani 2018de aştım . Vermiştim . Öncesinde iyiydi durum . Hep şu sınav işleri yüzünden . Bu sene sınavla ilgilenmiyorum o yüzden yapabiliyorum . Ben yiyorum makarna pilav falan çok abartmadan . Herşeyden yiyorum öğünde . Çünkü daha önce tecrübe ettim . Gözü aç bırakınca birden saldırıyorsun .kendini şartlama mesela öğlen domates soslu makarna ye. Kahvaltıdan kıs. Yada kahveyle geçiştir .Esma hedef kaç senin ben ilk başta 66 olunca biraz ödül vermek istiyorum kendime.Valla kendime bir gün vericem o gün sabah poca simit börek ne varsa ,öğlen makarna ,akşam pilav o derece yaniiii
Çok haklısın bende de basen sorunu var ve ben uyuz oluyorum onlara hemen oradan kilo alıyoruz .Birde oralar çok zor eriyor deli ediyorlar beni.Bende yavaş yavaş makarna pilav falan yiycemde biraz daha kilo vereyim sonra az az yerim diyorum.Bu sabah 69.6 geldim .Su anda iyi gidiyor şükür .İlk hedefim 66 ya bir ulassam çok daha iyi motive olucamm.Aslında 67 -68 olunca da normal oluyorum . Ama hedef 63-64 olsun inebilirsem iyi olur . Benim sorunum sadece basen ve bacaklar zaten. Bir gram bile göbekten kilo almıyorum . O yüzden yürüyüşsüz olmuyor. Zaten bu sene yani 2018de aştım . Vermiştim . Öncesinde iyiydi durum . Hep şu sınav işleri yüzünden . Bu sene sınavla ilgilenmiyorum o yüzden yapabiliyorum . Ben yiyorum makarna pilav falan çok abartmadan . Herşeyden yiyorum öğünde . Çünkü daha önce tecrübe ettim . Gözü aç bırakınca birden saldırıyorsun .kendini şartlama mesela öğlen domates soslu makarna ye. Kahvaltıdan kıs. Yada kahveyle geçiştir .
Ben bugün sabah kahvaltısı hemde yemek yerine az önce çeyrek simit , yarım poğaça ve patates salatalı peynirli zeytinli güzel kahvaltı yaptım . Şu an çok tokum . Mide küçülmüş aslında bunu farkediyorum . İstesemde bir ay önceki kadar yiyemiyorum. Bunu yaşam şekli haline getirmek için yavaş yavaş ve çok aç kalmadan kilo vermeliyiz . Eski tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla çok açlıkla ve kendimizi engelleyerek verdiğimiz kilolar hemen geri alınıyor. Çünkü zayıflar zayıflamaz başlıyoruz yemeye ve ipin ucu kaçıyor . Benim acelem yok . Yavaş yavaş gitsin de kalıcı olsun . Bu kaç oldu . En az beş altı kez 10-15 kilo vermişimdir .o zamanlar her sabah tartışıyordum o da beni geriyordu. Bu sefer daha farklı bir sistem uygulayarak kendimi strese sokmadan ve eğlenceli hale getiriyorum . Mesela önceden sadece kilo vermek için zorla kendimi yürüyüşe çıkartırdım. Şimdi kafa dinleme olarak bakıyorum . Keyif alıyorum . Allahtan çok merkezi bir semtteyim . Yorulunca mağaza geziyorum , kahve içiyorum. Camilere giriyorum. Akşam saati bile olsa ortalık kalabalık . Aslında bana iyi geldi bu iş . Yanımda arkadaş olmasından daha rahatım kendimle vakit geçirmem gerekiyormuş .Çok haklısın bende de basen sorunu var ve ben uyuz oluyorum onlara hemen oradan kilo alıyoruz .Birde oralar çok zor eriyor deli ediyorlar beni.Bende yavaş yavaş makarna pilav falan yiycemde biraz daha kilo vereyim sonra az az yerim diyorum.Bu sabah 69.6 geldim .Su anda iyi gidiyor şükür .İlk hedefim 66 ya bir ulassam çok daha iyi motive olucamm.
Senin adına çok sevindim bende senin gibi yapicam biraz daha kilo verdikten sonra az yiycem ama yine akşam 5 ten sonra yemiycem çok güzel kilo gidiyor 5 ten sonra birde şu Mate tozu sanki tokluk veriyor cidden .Bak bu sabah yoğurtlu Mate tozu yedim ondan sonra kahve o kadar saat 4 gibi salata ve kızarmış tavuk but yedim ki zorla yedim karnım küp gibi üstelik bir dilim ekmek bile bitiremedim.Cok güzel gidiyor.Bende alışverişe çıktım saç boyası aldım kızıl yaptım saçlarımı çabuk akıyor ama olsun seviyorum ben o rengiBen bugün sabah kahvaltısı hemde yemek yerine az önce çeyrek simit , yarım poğaça ve patates salatalı peynirli zeytinli güzel kahvaltı yaptım . Şu an çok tokum . Mide küçülmüş aslında bunu farkediyorum . İstesemde bir ay önceki kadar yiyemiyorum. Bunu yaşam şekli haline getirmek için yavaş yavaş ve çok aç kalmadan kilo vermeliyiz . Eski tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla çok açlıkla ve kendimizi engelleyerek verdiğimiz kilolar hemen geri alınıyor. Çünkü zayıflar zayıflamaz başlıyoruz yemeye ve ipin ucu kaçıyor . Benim acelem yok . Yavaş yavaş gitsin de kalıcı olsun . Bu kaç oldu . En az beş altı kez 10-15 kilo vermişimdir .o zamanlar her sabah tartışıyordum o da beni geriyordu. Bu sefer daha farklı bir sistem uygulayarak kendimi strese sokmadan ve eğlenceli hale getiriyorum . Mesela önceden sadece kilo vermek için zorla kendimi yürüyüşe çıkartırdım. Şimdi kafa dinleme olarak bakıyorum . Keyif alıyorum . Allahtan çok merkezi bir semtteyim . Yorulunca mağaza geziyorum , kahve içiyorum. Camilere giriyorum. Akşam saati bile olsa ortalık kalabalık . Aslında bana iyi geldi bu iş . Yanımda arkadaş olmasından daha rahatım kendimle vakit geçirmem gerekiyormuş .
Bende dışardayım . Yine dünkü gibi yürüdüm ve soda molası verdim . Eve gidince kellogsla yoğurt yiycem. Kızıl hiç kullanmadım ama bazılarına çok yakışıyor . Ben dört - beş yıldır boyayı bıraktım . Henüz saçlarımda beyaz yok allahtan . Beyazlayana kadar boyatmıycam diye karar verdim . İnşallah geç beyazlar. Milletin nazarı değdi . Bu sene birtane beyaz boy gösterdi . Umarım çabuk artmazSenin adına çok sevindim bende senin gibi yapicam biraz daha kilo verdikten sonra az yiycem ama yine akşam 5 ten sonra yemiycem çok güzel kilo gidiyor 5 ten sonra birde şu Mate tozu sanki tokluk veriyor cidden .Bak bu sabah yoğurtlu Mate tozu yedim ondan sonra kahve o kadar saat 4 gibi salata ve kızarmış tavuk but yedim ki zorla yedim karnım küp gibi üstelik bir dilim ekmek bile bitiremedim.Cok güzel gidiyor.Bende alışverişe çıktım saç boyası aldım kızıl yaptım saçlarımı çabuk akıyor ama olsun seviyorum ben o rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?