Sadece zayiflayalim

Kızlar pazartesi günü tavuk göğsü diyeti yapmaya karar verdim.Belki biraz kıpırdanma olur yine 5 ten sonra yemiycem yeşil çay kahve falan olucak bol su ama sadece haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt yiycem kırılma noktasını beslenmede değişiklik yaparak geçmeyi planlıyorum .Umarım işe yarar .

Benim hedefim 54-55 kg. Herkes çok az bulsa da. Ben çok kararlıyım. Zaten önümüz bahar yürüyüşe başlayınca daha da hızlı gidecek biliyorum. Evet 60lı kilolar daha zor gidiyor ama gidecek biliyorum. 25 yaşında iken 68 kilodan 54 kga inmiştim hem de 3 ayda diyet, bisiklet ve yürüyüşle. Tamam şimdi yaş 37 ama 4 ay var ve verilecek 11 kg

Ben bu tek yönlü diyetleri çok doğru bulmuyorum tabi karar senin de. En güzeli az ye kısıtlı ye ama alman gereken proteini de almalısın. Zaten akşam 5 sonrası yemezsen gider kilolar sabret.

Gel buyur hoş geldin. Kaç kgsın hedefin kaç kg olmak bahset biraz.
72.3 kiloyum ilk hedefim 5kilo vermek..
Şu sezeryan göbeğimden kurtulsam çok rahatlicam..
Ben öyle diyet falan yapamam. Yediklerimi azaltıp , spor yaparsam çok rahat kilo vericem inanıyorum..

72.3 kiloyum ilk hedefim 5kilo vermek..
Şu sezeryan göbeğimden kurtulsam çok rahatlicam..
Ben öyle diyet falan yapamam. Yediklerimi azaltıp , spor yaparsam çok rahat kilo vericem inanıyorum..
Ben 83,6 kgdan 66,6 kga indim. katı diyet yaparak değil. Gerçekten isteyince oluyor yani. Ama kararlı ve azimli olmak en önemlisi.

Ben 83,6 kgdan 66,6 kga indim. katı diyet yaparak değil. Gerçekten isteyince oluyor yani. Ama kararlı ve azimli olmak en önemlisi.
Hamileligimden önce 11kilo verdim,,
Herşeyden yedim, pilav makarna tatlı, ama azar azar. Ve sabah akşam deli gibi spor yapiodum.
Doğumdan sonra kaldı, kızım 3yasinda. Geçen yaz 80 kusurlerden 1bucuk ayda 68e düştüm, sıkıntılarım vardı ve yemek yemiodum, işte yazdan bu yana 4kilo aldım, . Gobegim çok rahatsız ediyor beni..

Bu sabah ilk önce limonlu ılık su içtim. Az peynir ,
Bol limonlu yumurta salatası
Roka
Çay
Kahvaltıda bunlar.
Akşam da taze fasulye ve pilav var..
Program indirdim göbek eritme onları yapıp ve ip atlicam ..
Karışık yazmış olabilirim affola

Ben bu tek yönlü diyetleri çok doğru bulmuyorum tabi karar senin de. En güzeli az ye kısıtlı ye ama alman gereken proteini de almalısın. Zaten akşam 5 sonrası yemezsen gider kilolar sabret.
Zaten istesem de tek yönlü diyet yapamam. .Sadece bir hafta yapım diyorum su kırılma noktasını geçim bari yoksa kafayı kiricam

Bravo valla ben kaç aydır 74 den anca 69 70 gidip geliyorum.Tebrik ederim seni

Ben 25 yasindayin 160 boyum 55 kiloyum ama dogumdan sonra gobegim var korse falan giyerek kapatiyorum herkes beni cok fit saniyor ama degilim bu gobegimin gitmesi gerek bide kabizligim var eskiden yoktu evlendikten sonra basladi metabolizmami nasil hizlandirabilirim

Evet spor çok önemli. Zaten sporla verince kalıcı oluyor ve şekilli bir vücut oluyor. Benim göbek hiç yok. Normal doğum yapmıştım. Ayrıca yapı sanırım benim basenim var o da ancak 60 kg altına inince iyi hissediyorum kendimi.

Zaten istesem de tek yönlü diyet yapamam. .Sadece bir hafta yapım diyorum su kırılma noktasını geçim bari yoksa kafayı kiricam
Ben 15 tatil öncesi son hafta çok kısıtlı beslendim akşam yemeğinde sadece meyve veya salata yedim ve leslie yaparak 5 günde 1 kg gitti.

Ben elma limon tarçınlı bi çay yapıyorum. Hem ödem attırıyor hem de kabızlığa iyi geliyor. Onu yapabilirsin. Sabahları ılık su ve bal da karıştırıp içebilirsin. Ne kadar oldu doğum yapalı bilmiyorum ama eğer az oldu ise toparlanır zaten zamanla ama çok oldu ise göbek için egzersiz yapabilirsiniz.

Sanırım kızlar benim kullandığım migren ilaçlarında yavaşlatıyor.İki ilaç verdi doktorum yaklaşık 6 aydır kullanıyorum .İlaçlar çok iyi geldi açıkçası ayda bir defa migren atağın oluyor oda regli zamanı çok şiddetli olmasa da başım yinede ağrıyor.Doktor en az 6 ay daha kullanıcının dedi artık ne yapalım yavaş yavaş gidicek.

Oglum 28 aylik yani baya oldu.onerileriniz icin tesekkur ederim sizin dediklerinizi deneyeyim

Bravo valla ben kaç aydır 74 den anca 69 70 gidip geliyorum.Tebrik ederim seni
70in altına bir insem.. gerisi kolay.. ilk hedef 68 , sonra ki 65...
60 olur muyum bilmiyorum ama çok fazla zayıflamak istemiyorum.. çünkü benim yüzden gidiyor direk.. çok çirkin oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…