Benim çok beyazlarim var inşallah beyazlamış saçların çok zor oluyor beyaz saclarBende dışardayım . Yine dünkü gibi yürüdüm ve soda molası verdim . Eve gidince kellogsla yoğurt yiycem. Kızıl hiç kullanmadım ama bazılarına çok yakışıyor . Ben dört - beş yıldır boyayı bıraktım . Henüz saçlarımda beyaz yok allahtan . Beyazlayana kadar boyatmıycam diye karar verdim . İnşallah geç beyazlar. Milletin nazarı değdi . Bu sene birtane beyaz boy gösterdi . Umarım çabuk artmaz
Allah çaresiz dert vermesin tabi ama geç beyazlasa iyi olur. İkide bir dip boyası derdi olur . Bide ben beceremem.Kuaför masrafı çıkar:)Bizim ailenin genleri geç beyazlıyor allahtan . O kadar yürüyüşten sonra külçe gibi oturdum . Yeşil çaydan ıhlamura geçtim . Evde bir dünya ıhlamur varmış haberim yok . Sinirlerim alınmış gibi . Yürüyüş bitki çayları sakinleştirdi beni . Nerdeyse kilo aldığıma sevincem . Herseyde bir hayır vardır . Yoksa hayatta bu kadar yürüyüp bitki çayı içmezdim .Benim çok beyazlarim var inşallah beyazlamış saçların çok zor oluyor beyaz saclar
Hoşgeldin Miraç Allah kavuştursun .Benim eşimden ayın 29 unda burda bende o gelene kadar nekadar verirsem karşıt diyorum .Fazla kilo almamış son zaten .Bir kilo çok az .Bende sabah 69.6 yıl gördüm yarın sporuma basliycam su anda fena gitmiyor.Eşimi uğurladım biraz önce. Bi haftada 1 kilo aldım. O kadar da olsun diyorum. Yediklerime bakılırsa az bile almışım. Spora falan da gidememiştim. Tam hız devam ediyorum artık o bir daha gelene kadar
Allah razı olsun. Daha bir ayın var verirsin rahat rahat. Maşallah iyi fgidiyosunHoşgeldin Miraç Allah kavuştursun .Benim eşimden ayın 29 unda burda bende o gelene kadar nekadar verirsem karşıt diyorum .Fazla kilo almamış son zaten .Bir kilo çok az .Bende sabah 69.6 yıl gördüm yarın sporuma basliycam su anda fena gitmiyor.
Ara verince olmuyor ya bugün ben de aynıyım hemen vücut unutuyoGünaydın herkese bu sabah nedense hiç keyfim yok spor yapmak istiyorum yürüyüş bir türlü adapte olamadım .Ara verince böyle oluyor.
Ben zorladim kendimi 1 saat yürüyüş yaptım dusumuda aldım .Kahvaltıda zeytin peynir domates bir dilim buğday ekmeği yedim şimdi kahve içiyorum .Su anda kendimi daha iyi hissediyorum.Ara verince olmuyor ya bugün ben de aynıyım hemen vücut unutuyo
Merhaba aslında bende 60 kiloya düşünce 7 den sonra yemiycem ama şimdi biraz hızlı gitsin istiyorum fakat pek hızlı gitmiyor.Olsun dediğin gibi yavaş gitsinler borsaya gelmesin bu kilolar çok zor .Ne kadar sürede verdiniz o kiloyu çok güzel kilo vermissiniz.Tebrik ederimSelam ben de 17 kg verdim. En son 66,6 kg idim. Cuma günü tartılacağım. Hedef 55 kg inşallah haziran sonuna kadar. Ben de yediden sonra yemeyerek ve leslie yaparak kilo verdim. Daha önce haftada neredeyse bir kg giderken şimdi 300-400 g ancak veriyorum. Ama olsun gramlar bile önemli.
Aslında geçen yıl nisan başı başlayıp diyet ve yürüyüşle arada da eliptik bisikletle üç ayda 11 kg verdim. Sonra yaz tatilinde dikkat etmeyince 3 kg aldım kasım sonuna doğru tekrar başlayıp 9 kiloya yakın daha gitmiş oldu. Ama başlangıç kilom 83,6 idi. Şimdi 66,6 kg.Merhaba aslında bende 60 kiloya düşünce 7 den sonra yemiycem ama şimdi biraz hızlı gitsin istiyorum fakat pek hızlı gitmiyor.Olsun dediğin gibi yavaş gitsinler borsaya gelmesin bu kilolar çok zor .Ne kadar sürede verdiniz o kiloyu çok güzel kilo vermissiniz.Tebrik ederim
Maşallahın varAslında geçen yıl nisan başı başlayıp diyet ve yürüyüşle arada da eliptik bisikletle üç ayda 11 kg verdim. Sonra yaz tatilinde dikkat etmeyince 3 kg aldım kasım sonuna doğru tekrar başlayıp 9 kiloya yakın daha gitmiş oldu. Ama başlangıç kilom 83,6 idi. Şimdi 66,6 kg.
Çok iyi kilo vermissiniz.Benim ilk kilom 87 ile doğuma girdim .Sonra 75 kiloya kadar çok uzun bir zaman içinde düştüm .Kasım ayında 74 kilo ile başladım .Yok lahana yok elma bir sürü diyet yaptım.Sonra eşim izne geldi paso yedik tekrar 74 oldum .Bende tüm diyetleri bıraktım artık sadece hamur işi tatlı birde akşam 5 ten sonra yemeğin hergun en az 45 dk yürüyorum koşu bandında.5 hızda.Eliptik ile sadece 10 dk yapıyorum şimdilik.Su anda işte bir ay oldu toplamda 69.6 kiloyum .4 buçuk kilo falan verdim.Birde migren ilacı kullanıyorum sanırım oda yavaşlatıyor kilo vermemi .En azından saçma diyetlerden kurtuldum .Keşke baştan böyle yapsaymisim .Hatta kacamaklar bile oldu küçükte olsa .Aslında geçen yıl nisan başı başlayıp diyet ve yürüyüşle arada da eliptik bisikletle üç ayda 11 kg verdim. Sonra yaz tatilinde dikkat etmeyince 3 kg aldım kasım sonuna doğru tekrar başlayıp 9 kiloya yakın daha gitmiş oldu. Ama başlangıç kilom 83,6 idi. Şimdi 66,6 kg.
Gayet iyi bence ayda 4,5 kg. Zaten uzmanlar haftada 1 kg civarı diyorlar en fazla.Zaten en doğrusu az yemek ve bol hareket. Katı diyetler uzun süreli yapılamıyor. Ama ölçülü yemek yiyince otomatik olarak yavaş da olsa gidiyor kilolar.Çok iyi kilo vermissiniz.Benim ilk kilom 87 ile doğuma girdim .Sonra 75 kiloya kadar çok uzun bir zaman içinde düştüm .Kasım ayında 74 kilo ile başladım .Yok lahana yok elma bir sürü diyet yaptım.Sonra eşim izne geldi paso yedik tekrar 74 oldum .Bende tüm diyetleri bıraktım artık sadece hamur işi tatlı birde akşam 5 ten sonra yemeğin hergun en az 45 dk yürüyorum koşu bandında.5 hızda.Eliptik ile sadece 10 dk yapıyorum şimdilik.Su anda işte bir ay oldu toplamda 69.6 kiloyum .4 buçuk kilo falan verdim.Birde migren ilacı kullanıyorum sanırım oda yavaşlatıyor kilo vermemi .En azından saçma diyetlerden kurtuldum .Keşke baştan böyle yapsaymisim .Hatta kacamaklar bile oldu küçükte olsa .
Tebrik ederim inşallah bizde ulaşırız.Selam kızlar ben hedef kiloma ulaştım artık amacım kiloma korumak bu sürede nasıl beslendiysem aynen devam diyet bitti ama beslenme şekli aynı:)
Aç karnı kahve içenlere hayranım ya. Hep midem bulanır içince. Keşke ben de içebilsem. Türk kahvesi sabah tokluk veriyomuş dimi ne güzelHerkese günaydın sabah şekersiz türk kahvemi içtim .Bir kase Mate tozlu yoğurdunu yedim .Çay olarak çok acı geliyor bende yoğurda katıyorum güzel oluyor.İnsallah faydası olur .Şimdi şekersiz ikisi bir arada Nescafe içiyorum.Birazdan yürüyüş yapicam.Sabah aç karnına tartildim .Reglide kilo almamışim su anda 69.6 yim.Haftaya kaç gelicem acaba umarım 68 leri görürüm biraz morelim yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?