İftarda herşey yiyorum az tatlı bile sahurda canım istemiyor yoğurt yiyorum sadece.spor yapamıyorum işin ve evin yorgunluğu.Canım bence artık zorlama kendini .Hasta olursun 55 çok güzel bir kilo şahsen ben 55 istiyorum ama sonra çok zayiflikta iyi değil .57 58 olsam yeterim diyorum.Bence sen artık normal yeme düzenine geç gündüz vakitleri istediğini ye mesela spor yapmak istiyorsan yine yap sağlık için olur.
Bende yoğurt yemek istiyorum aslında ama cidden canım hiç istemiyor.Simdi tarçınlı sütlü gevrek yiycemİftarda herşey yiyorum az tatlı bile sahurda canım istemiyor yoğurt yiyorum sadece.spor yapamıyorum işin ve evin yorgunluğu.
Ay gevrek ten yedikce yiyesim geliyor almıyorum artık alsam bitirene kadar uğraşıyorum.benimde canım hiç istemiyor ama zorluyor um.Bende yoğurt yemek istiyorum aslında ama cidden canım hiç istemiyor.Simdi tarçınlı sütlü gevrek yiycem
Yedim valla bugün baya yedim.İftarda bir şey yiyememistim .İyi geldi.Ay gevrek ten yedikce yiyesim geliyor almıyorum artık alsam bitirene kadar uğraşıyorum.benimde canım hiç istemiyor ama zorluyor um.
Sahur için ağır olmuş.Bı kase nohut 2 kaşık pilav iki çiğ köfte 1 dilim kavun 1 dilim baklava biraz dondurma yedim
Yok kız iftar oSahur için ağır olmuş.
Daha yemedin mi afiyet olsun canım.Sahurda bugün sadece yumurta peynir fln yiycem ekmek yok
gunaydinn.aynisini ben de yasarim hep.ozellikle pide ekmek hamurisi vb tuketince daha kisa surede acikma hissi oluyor.mesela bi gun haslanmis yesil mercimek yedim ustune limon sikip.yanina da bir kase yogurt.epey toktum.ama daha cok sey yedigimde hemen acikiyorum.Günaydın kızlar .Ben sahur hiç yapmıyorum.Ama akşam ilk defa çok yedim .Bu çok tuhaf ve şimdi acıktım .Çok yediğim halde acıktım.Az yediğimde hiç açlık hissetmiyordum.
Aynen valla dün makarna ,pasta yedim çok acıktım bugün .Zaten iftarda yiyemiyorum.Ama iftar sonrası kaçırdım.Adetime 5 gün falan var sanırım ondandır.gunaydinn.aynisini ben de yasarim hep.ozellikle pide ekmek hamurisi vb tuketince daha kisa surede acikma hissi oluyor.mesela bi gun haslanmis yesil mercimek yedim ustune limon sikip.yanina da bir kase yogurt.epey toktum.ama daha cok sey yedigimde hemen acikiyorum.
Ben ev temizliği yapıyorum cam sileceğim yağmur yağıyor.Noruyor Muş bizim hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?