Afiyet olsun canım insanın midesi kuculuyor tartilfin mi iftardan önce?Kızlar çok az yiyebildim.Yarim kase çorba ,3 kaşık kıymalı makarna,ve çok az salata toplam 300 Gr bile değil.Toplam kalorim 400 civarı falan.Zorla yedim diyebilirim.
İftar öncesi 66.6 geldim .Dünkü yediklerimede vardı tabiAfiyet olsun canım insanın midesi kuculuyor tartilfin mi iftardan önce?
Benimde iki gün var şimdi maydanoz lu bitki çayı içiyorum erken olayım diye bakalım ise yarayacak mı?Kızlar Reglime 5 gün falan var.Sizce şimdiden şişkinlik yada ödem olusurmu.Eger öyle olursa reglim bitince daha az görünüm tartıda diye düşünüyorum.
Bende dün iftarda tatlı yedim 2 dilim. Pişmanım sahurda dengelemeye çalıştım ama pişmanım. Yememeliydim. Dayanamadım.
1 kase çorba iki çiğ köfte 1 dilim baklava sonra arkadaş larla Cafe ye gittim bı büyük kahve 3 tanede içi dolgulu lokma yedimAtalha çok yeme kız
Kız nerelerdesin sen.Birşey olmaz canım takma kafana
Arkadaşlar la cefedeydim kaloriler i aldım geldimKız nerelerdesin sen.
Cig köftede kalsan iyiymiş.olsun yarın telafi edersin.sahura ne yapacaksın?1 kase çorba iki çiğ köfte 1 dilim baklava sonra arkadaş larla Cafe ye gittim bı büyük kahve 3 tanede içi dolgulu lokma yedim
Sahur yemiycem bugunCig köftede kalsan iyiymiş.olsun yarın telafi edersin.sahura ne yapacaksın?
Bende yoğurt salata ve 2 ceviz yiyeceğim.Sahur yemiycem bugun
Afiyet olsun canısıBende yoğurt salata ve 2 ceviz yiyeceğim.
Sanada canım.Afiyet olsun canısı
İftarda n önce mi tartilfin?63 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?