Sadece zayiflayalim

Şimdi ne desem bilemedim ki .İkinizin arasında nasıl bir sorun var.Hani duzelirmi düzelmesini en iyi sen bilirsin.Ama yinede iyi düşünmek lazım .Sonuçta bebeğiniz var.Severek mi evlendin.?
Ailem zorla verdi 19 yaşında evlendim aramızda 15 yaş var ve 3 çocuk babası eski esi sürekli hayatımızın merkezinde 2 gün önce eski eşi ve çocukları ile amcasının kızı nasıl iftar a gittiler bn Şubat'ta küs gittim de de birlik te olmuş lar inkar ediyor ama kadın geldi bana dedi bide arama lari kaydeden uygulama var bn kuş gittim de saat 1 de aramis kadını bn geliyor um fln dems midem bulanıyor ailem lede görüşmüyorum beni resmen para için sattılar

Ne yapacağımi bilmiyorum ona birşey belli etmedim bayram dan sonra konuşup böyle devam edemiycemi söylemek istiyorum çünkü kendimden tiksiniyorum kadın olarak madem bunu yapacak ti niye bnm başımı yaktı hakkım helal değil oğlumu da alıp kndime yeni bir hayat kurmak istiyorum durumu iyi mutahit canım sıkılıyor

uzuldum canim.ailen arkanda durur mu peki calisma imkanin olur mu.

Kızlar baska bı konu açmak istemiyorum buradaki leri biliyorum bayram dan sonra boşanmayı düşünüyorum kafam karıştı 11 aylık oğlum var ne yapsam şaşırdım
aranızdaki sorun çözülemez mi? Bebeğin varmış. Bende 6 aylık hamileyken boşanma davası açmıştım. Eşim aylarca yalvardı. Bebeğim için şans verdim. İyi ki de vermişim diyorum. Ama kızım olmasaydı şans vermezdim.

Aldatıldın mı? O ayrı bir konu. İyi düşün karar ver canım. Çok zor bir şey olmalı.

Ahh bunu yeni okudum. ALLAH(c.c) yardımcın olsun cnm

Merhaba benim yengem nutriwayin urunuyle zayiflaadi ve bitkisel urunle hatta isteyenlerede gonul rahatliyla onerip vermisimdir.

çocukları var eski eşiyle zoraki irtibat halinde hani bu bi yere kadar kabul edilebilir bişey ama birlikte olup kadının da bunu sana söylemesi çok ayıp iyi niyetle söylediğini sanmıyorum madem öyle neden boşanmışlar bi kadın olarak gururu incinir insanın bebeğinize de saygısı yok

O yüzden daha fazla incinmek istemiyorum

ekonomik özgürlüğün varsa boşan derim ailenle de görüşmüyomuşsun bebeğine ve sana yeticek kadar maddi durumun varsa asla durma
ekonomik özgürlüğün varsa boşan derim ailenle de görüşmüyomuşsun bebeğine ve sana yeticek kadar maddi durumun varsa asla durma
mecbur nafaka verecek kndi mutahit bnde farmasi fln ypyrm aylık 750 800 geliyor idare etcm artık bide altinlqrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…