Sadece zayiflayalim

Canım ayrılma kararını duyunca cildirmasin gene varsa elinde aldatma kayıtları onlar senin için bir delil ve şiddet olursa darp raporu al bence.
Bana resmi nikah kiymadi daha isdedigi kadar cildirsin umrumda değil artık bıktım sevgim kalmadı bn onun beni dövmesini hakaretler ini varlık içinde yokluk yasatmasini affettim ama aldatmasini asla

Sen önlemini al yinede kalabalık bir ortamda konuş bence üzüldüm gerçekten bizide haberdar edersin umarım.
Ablam gil geldiğin de konuscam su anda hicbrsy yokmuş gibi dawraniyorum ona kalsa sorun yok ama bnm için herşey bitti aklımda n çıkmıyor beni aldatması kimseyi küçümsemek degil bu yazdıklarım bn daha 21 yaşındayım 168 boyundayım63kiloyum gören 18 fln zannediyor tanımayan hmm görücü oluyor eski eşi 30 yaşında 150 bile yok 110 kilo madem beni eski eşiyle aldatacakti niye bnmle evlendi hakkım ailemede eş denilen insanada helal değil hele babama ne güzel okuycaktim okutmadi beni bu adama verdi dovsun sovsun aldatsin diye tek tesellim oğlum

Bende maşallah çok güzel kız dedim gerçekten tek sıkıntı çocuk zAten vermem falan demez demi.eski eşi ile neden ayrılmış ki? İnsanda üç çocuk var Allah hayırlı ni eylesin.

Bilmiyorum kadın çocukları da bırakmış gitmiş bn doğum yaptığım gune kadar baktım 3 çocuğa sonra anneleri çocukların başında durcakms dedi getirdi ler ev açtılar aynı sokakta hemde doğum yaptığım gün ve ben doğuma ambulans la gittim 43 haftalık doğum yaptım beni o halde bırakıp o kadını almaya gitti çocuklar için sadece dedi çocuklar için dedi biz nereye gitsek kardeş leri onuda aldı geldi düğünlere pikniklere hep sabret tim sesimi çıkardım da sürekli dövdü elim yüzüm mor gezdim haftalarca kurban bayramında elime yuzume sırtıma kan oturmuştu babam öyle gördü hiç sesi çıkmadı hatta inekleri var di esime sattılar onları kardeşi için ağzını acipda kızımın halı ne demedi sırf mutahit diye verdi mutahit olsa ne yazar bana varlık içinde yokluk yaşattı doğum yptm bebege bile doğru dürüst bsy almadı ablam kuzenlerim fln aldı pusetine kadar
Bende maşallah çok güzel kız dedim gerçekten tek sıkıntı çocuk zAten vermem falan demez demi.eski eşi ile neden ayrılmış ki? İnsanda üç çocuk var Allah hayırlı ni eylesin.

Allah babanada merhamet verir inşallah.allah yardımcın olsun hayırlı ne işe seni ona yakinlastirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…