Canım Allah sabır versin zor bir durum.Ortada ki birlikte olduğu kayıtları dinledim kndi inkar etse ne kadın da geldi söyledi
Allah çirkin şansı versin derler ya inşallah bundan sonra baharın güzel olur.gormesemde için çok ısındı sana aynı şekilde sudem ve minnak yarime keşke aynı yerde olsaydık birbirimize destek olurduk.Bazen güzel olmak yetmiyor
Konya da canimnerde oturuyodun çalışmak istersen ben gelir bebeğine bakarım tecrübeliyimdir
Konya da canim
Boşandık tan sonra İstanbul a yerleşmeyi düşünüyorum Kayseri liyim ama memleket e de girmiycm kimseyle uğraşmak istemiyorumben istanbuldayım
ALLAH (c.c) yardımcın olsun aklımdaydın bugünÇok sağolun ilk size dedim
Boşandık tan sonra İstanbul a yerleşmeyi düşünüyorum Kayseri liyim ama memleket e de girmiycm kimseyle uğraşmak istemiyorum
Canımcım bana için ısınmadı mı?Allah çirkin şansı versin derler ya inşallah bundan sonra baharın güzel olur.gormesemde için çok ısındı sana aynı şekilde sudem ve minnak yarime keşke aynı yerde olsaydık birbirimize destek olurduk.
bebeğin ve senin için istanbul en iyi seçim küçük şehirlerde insanların ağzı geniş oluyo tek sorun biraz pahalı burasıÇok sağolun ilk size dedim
Boşandık tan sonra İstanbul a yerleşmeyi düşünüyorum Kayseri liyim ama memleket e de girmiycm kimseyle uğraşmak istemiyorum
bebeğin ve senin için istanbul en iyi seçim küçük şehirlerde insanların ağzı geniş oluyo tek sorun biraz pahalı burası
Herşey gönlünce olsun inşallah güzel bir hayatın olur umarım.ablan ne diyor bu duruma o destek oluyor mu?Yapacak bir şey yok kimsenin lafını çekecek halim de yok oğlum la huzurlu olmak istiyorum sadece
ne geliyosa insanın başına tanıdıklardan geliyo kimseyi tanımadığın yerde yaşamak en güzeli her şey sıfırdan kim sana nasıl yaklaşıcak bilmediğinden kurulan en güzel mesafelerYapacak bir şey yok kimsenin lafını çekecek halim de yok oğlum la huzurlu olmak istiyorum sadece
İyi akşamlar canım.Selam kızlar iyi akşamlar herkesee☺
Aynen öyle kimse bnm ne çektiğimi bilmiycek sonra bı sürü yorum bı sürü dedikodu olacakne geliyosa insanın başına tanıdıklardan geliyo kimseyi tanımadığın yerde yaşamak en güzeli her şey sıfırdan kim sana nasıl yaklaşıcak bilmediğinden kurulan en güzel mesafeler
Ablam destek oluyor ama şu anda bunlar dan haberi yok aldatmadan filan bizim daha önce de sorunlarımız oldu çok fazla şiddet uyguluyor duHerşey gönlünce olsun inşallah güzel bir hayatın olur umarım.ablan ne diyor bu duruma o destek oluyor mu?
İyi akşamlar cnmSelam kızlar iyi akşamlar herkesee☺
Canım ayrılma kararını duyunca cildirmasin gene varsa elinde aldatma kayıtları onlar senin için bir delil ve şiddet olursa darp raporu al bence.Ablam destek oluyor ama şu anda bunlar dan haberi yok aldatmadan filan bizim daha önce de sorunlarımız oldu çok fazla şiddet uyguluyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?