Sadece zayiflayalim

Herkese günaydın. Sabah 66.4 geldim .Bakalım akşam iftar öncesi kaç gelicem.Eger regli siskinligide varsa çok iyi derim valla 66 lardayim .64 u çabuk görürüm inşallah.

Daha 3 hafta var. Haftada 1 kilo gitse; eminim ki daha fazla bile görürsün. Ben de şimdi 69kiloyum desek umarım 66yı görürüm
İnşallah canım.Ramazani çok iyi değerlendirmeliyiz.İnsallah bayarm sabahı giden kilolari görünce çok mutlu olucaz.Kizlar sabırlı olun.

Az önce dışarı çıktım.Pastaneye gittim oğluma börek ,kurabiye falan aldım .Birde karpuz aldimmAksam iftara,karpuz,patates piyazi,kahvaltılık gibi düşünüyorum.Ekmek yok tabiki.Goren bana zatiflamissin diyor.Valla çok sevindim .Birde istediğim kiloyu tartıda görsem daha çok sevinicem.

Bugün iftar menüsü olarak kendime karpuz,yumurtalı patates salatası, yapicam çorba bile yapmayı düşünüyorum,yiyemiyorum ama yinede yaparım .Sanırım.

Birde iftardan önce elbisesiz bir şekilde tartilicam bakalım kaç kilo gelicem .

Kızlar baska bı konu açmak istemiyorum buradaki leri biliyorum bayram dan sonra boşanmayı düşünüyorum kafam karıştı 11 aylık oğlum var ne yapsam şaşırdım

Kızlar baska bı konu açmak istemiyorum buradaki leri biliyorum bayram dan sonra boşanmayı düşünüyorum kafam karıştı 11 aylık oğlum var ne yapsam şaşırdım
Şimdi ne desem bilemedim ki .İkinizin arasında nasıl bir sorun var.Hani duzelir mi düzelmez mi en iyi sen bilirsin.Ama yinede iyi düşünmek lazım .Sonuçta bebeğiniz var.Severek mi evlendin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…