- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Sonraİftarda n önce mi tartilfin?
İftardan sonra ise bence bir kilo dusmen lazım.
çok iyi vermişsin tebrikler :)İftar öncesi 66.6 geldim .Dünkü yediklerimede vardı tabiYarın tekrar 66.3 gelirim sanırım.
Teşekkür ederim.İnsallah bayram sabahı 64 u görürümçok iyi vermişsin tebrikler :)
Tartılmadım korkudanBirşey olmaz canım takma kafana
Daha 3 hafta var. Haftada 1 kilo gitse; eminim ki daha fazla bile görürsün. Ben de şimdi 69kiloyum desek umarım 66yı görürümTeşekkür ederim.İnsallah bayram sabahı 64 u görürüm
ayni kiloyuz.insallah kalici bir sekilde kilo veririz.Daha 3 hafta var. Haftada 1 kilo gitse; eminim ki daha fazla bile görürsün. Ben de şimdi 69kiloyum desek umarım 66yı görürüm
İnşallah canım.Ramazani çok iyi değerlendirmeliyiz.İnsallah bayarm sabahı giden kilolari görünce çok mutlu olucaz.Kizlar sabırlı olun.Daha 3 hafta var. Haftada 1 kilo gitse; eminim ki daha fazla bile görürsün. Ben de şimdi 69kiloyum desek umarım 66yı görürüm
Inşallahayni kiloyuz.insallah kalici bir sekilde kilo veririz.
Ye tabi mantı kaçar mı .Afiyet olsun Allah herkesin oruçlarını kabul etsin.Bn dün sahur yapmadım bugün sporumu yaptım ama iftar a tepsi mantısı var ins az yerim
Mantı olunca gözüm dönüyorYe tabi mantı kaçar mı .Afiyet olsun Allah herkesin oruçlarını kabul etsin.
Şimdi ne desem bilemedim ki .İkinizin arasında nasıl bir sorun var.Hani duzelir mi düzelmez mi en iyi sen bilirsin.Ama yinede iyi düşünmek lazım .Sonuçta bebeğiniz var.Severek mi evlendin.?Kızlar baska bı konu açmak istemiyorum buradaki leri biliyorum bayram dan sonra boşanmayı düşünüyorum kafam karıştı 11 aylık oğlum var ne yapsam şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?